ИоуТубе видео је суспендован. Наставити са прегледањем? [Забранити]

Video Na Youtube Priostanovleno Prodolzit Prosmotr ZapresatИоуТубе видео је суспендован. Наставити са прегледањем? [Забранити] Као ИТ стручњак, могу вам рећи да је ово чест проблем са ИоуТубе видео записима. Када је видео суспендован, то значи да је ИоуТубе уклонио видео због кршења њихових услова коришћења услуге. Постоји неколико разлога зашто би видео могао бити суспендован, али најчешћи разлог је тај што видео садржи материјал заштићен ауторским правима. ИоуТубе је веома строг у погледу материјала заштићеног ауторским правима и често ће суспендовати видео снимке који садрже чак и малу количину. Ако покушавате да гледате суспендовани видео, не можете много да урадите. Можете покушати да контактирате особу која је отпремила видео и замолите је да га поново отпреми, али нема гаранције да ће то моћи. У међувремену, на ИоуТубе-у постоји много других видео снимака за гледање. Зато не брините превише о суспендованом видеу и уживајте у остатку свог ИоуТубе искуства.Понекад ИоуТубе може паузирати репродукцију видеа када минимизирате прозор прегледача. Међутим, ако не желите да то урадите, можете да онемогућите Видео је паузиран, наставите да гледате функција у претраживачу. Ово се може урадити у скоро сваком претраживачу, укључујући Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок и Мицрософт Едге. За вашу информацију, морате да инсталирате проширење да бисте обавили посао.

ИоуТубе видео је суспендован. Наставити са прегледањем? [Забранити]

ИоуТубе видео је паузиран, наставите да гледате

Да бисте онемогућили И Видео на уТубе-у је паузиран. Наставите са прегледањем. поруку, користите ове екстензије прегледача:  1. ИоуТубе нон-стоп
  2. Ти (тубе) не стајеш
  3. ИоуТубе аутоматски блокатор паузе
  4. АутоТубе - ИоуТубе без прекида
  5. Јутјуб - не заустављајте се

Да бисте сазнали више о овим екстензијама, наставите да читате.

1] ИоуТубе нон-стоп

ИоуТубе НонСтоп ради у свим горе поменутим претраживачима, укључујући Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок и Мицрософт Едге. Најбоље функционише на иоутубе.цом и мусиц.иоутубе.цом. Другим речима, ако желите да слушате музику или наставите да пуштате видео записе на званичном сајту ИоуТубе-а, можете користити ово проширење. Не постоји ништа друго осим инсталирања овог проширења. Преузмите ИоуТубе НонСтоп за Цхроме са цхроме.гоогле.цом и Фирефок из аддонс.мозилла.орг .

2] Ти (тубе) не стајеш

Иоу(Тубе) Доес Стоп је још једно проширење које је компатибилно само са Гоогле Цхроме-ом и Мицрософт Едге-ом. Нажалост, не можете га користити у претраживачу Мозилла Фирефок. Као и обично, не морате да радите ништа друго осим да инсталирате ово проширење на свој омиљени претраживач. Преузмите Иоу(Тубе) дон'т стоп фром цхроме.гоогле.цом .3] ИоуТубе аутоматски блокатор паузе

Као што име говори, Иоутубе Ауто Паусе Блоцкер помаже у спречавању аутоматског паузирања ИоуТубе видео записа. Другим речима, можете се отарасити Видео је паузиран, наставите да гледате објавите на ИоуТубе-у користећи овај додатак. Као и друго проширење, компатибилно је само са прегледачима Гоогле Цхроме и Мицрософт Едге. Преузмите Иоутубе Ауто Паусе Блоцкер са цхроме.гоогле.цом .

4] АутоТубе - ИоуТубе без прекида

АутоТубе – ИоуТубе је нон-стоп компатибилан са прегледачима Гоогле Цхроме, Мицрософт Едге и Мозилла Фирефок. Без обзира да ли наиђете на проблем на иоутубе.цом или мусиц.иоутубе.цом, можете га се решити инсталирањем овог једноставног, али згодног проширења за прегледач. Као и било које друго слично проширење, не морате ништа да радите након што инсталирате ово проширење прегледача. Преузмите АутоТубе – ИоуТубе без престанка за Цхроме са цхроме.гоогле.цом и Фирефок из аддонс.мозилла.орг .

жути троугао са батеријом са ускличником

5] ИоуТубе — не заустављајте се

Иако има исто име као друго проширење које се овде помиње, оне су различите. Ако примите Видео је паузиран, наставите да гледате или Добити сада порука; можете их онемогућити помоћу ове екстензије. Преузмите ИоуТубе - не заустављајте се на Цхроме-у цхроме.гоогле.цом .

Читати: Проблем са зеленим екраном на Иоутубе-у

Како да се решите паузираног видеа Наставите да гледате на ИоуТубе-у?

отарасити се Видео је паузиран, наставите да гледате грешка на иоутубе можете инсталирати било које од горе наведених проширења у вашем претраживачу. Можете их користити у прегледачима Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок и Мицрософт Едге. За вашу информацију, ИоуТубе НонСтоп је корисно проширење компатибилно са скоро свим овим прегледачима.

Читати: Како направити петљу на ИоуТубе видео запису или листи за репродукцију

Зашто су моји ИоуТубе видео снимци паузирани?

ИоуТубе паузира репродукцију видео записа и спречава прегледач да пушта видео снимке због функције аутоматског паузирања. Укључен је у репродукцију видео записа на ИоуТубе-у и не постоји погодна опција за укључивање или искључивање. Да бисте то урадили, потребно је да користите проширење прегледача под називом ИоуТубе НонСтоп да бисте наставили да гледате ИоуТубе видео снимке.

Ово је све! Надам се да су ови водичи помогли.

Читати: Како променити језик титлова на ИоуТубе-у.

ИоуТубе видео је суспендован. Наставити са прегледањем? [Забранити]
Популар Постс