Валорант Дисцорд се руши са грешком 404 [поправљено]

Valorant Discord Vyletaet S Osibkoj 404 IspravlenoАко сте ИТ стручњак, онда знате да је грешка 404 једна од најчешћих грешака које се могу појавити када користите Дисцорд. Међутим, не брините, јер се ова грешка може лако поправити. Прва ствар коју треба да урадите је да проверите да ли је проблем са вашим Дисцорд клијентом или са Дисцорд серверима. Да бисте то урадили, једноставно поново покрените Дисцорд клијент и видите да ли проблем и даље постоји. Ако је проблем са серверима, онда не можете много да урадите по том питању осим да сачекате да се сервери врате на мрежу. Ако је проблем са вашим Дисцорд клијентом, следећа ствар коју треба да урадите је да обришете своју ДНС кеш меморију. Да бисте то урадили, једноставно отворите командну линију и укуцајте 'ипцонфиг /флусхднс'. Када то урадите, поново покрените Дисцорд клијент и видите да ли је проблем решен. Ако проблем и даље није решен, следећа ствар коју можете покушати је да поново инсталирате Дисцорд клијент. Ово би требало да реши проблем ако је узрокован оштећеном инсталацијом. Ако и даље имате проблема, најбоље што можете да урадите је да се придружите званичном Дисцорд серверу за подршку и затражите помоћ од тамошњег особља. Они ће моћи да вам помогну да решите проблем и да за кратко време поново покренете Дисцорд.Дисцорд је услуга за ћаскање за играче искључиво за ћаскање и играње игара као што су Валорант, ЦОД и многе друге. Што се тиче проблема, схватили смо да је неколико корисника недавно пријавило Валорант Дисцорд се руши са кодом грешке 404 . Ова грешка се јавља неколико секунди након покретања игре, а затим се руши заједно са Дисцорд-ом. Међутим, не брините, јер имамо решења да ствари поново кренемо у правом смеру.

Валорант Дисцорд се руши са грешком 404

Поправите пад Валорант Дисцорд-а са грешком 404

Ако Валорант Дисцорд настави да се руши са кодом грешке 404, следите доленаведена решења: 1. Поново покрените несклад
 2. Онемогући преклапање игре
 3. Поправите датотеке игара
 4. Онемогућите прокси/ВПН
 5. Привремено искључите заштитни зид
 6. Поново инсталирајте Дисцорд

Почнимо.

1] Поново покрените Дисцорд

Највероватније игра има кварова или грешака, или је то само пад Дисцорд сервера. Најједноставнија и једна од познатих радњи у таквим сценаријима је да правилно затворите Валорант, затворите Дисцорд, а затим га поново покренете. Да бисте затворили обе ове апликације, отворите Таск Манагер, кликните десним тастером миша на апликацију коју желите да затворите и изаберите Заврши задатак. Урадите то и са Дисцорд-ом и са Валорант-ом без одређеног редоследа. Након што затворите апликације, освежите радну површину и покрените их. Надам се да вам ово помаже.2] Онемогући преклапање игре

Преклапање игре Дисцорд

Дисцорд-ова функција преклапања игара нам омогућава да користимо многе функције, размену порука и гласовно ћаскање док играмо игрице, између осталог, што га чини једноставном платформом за играње игара. Међутим, неке игре као што је Валорант се суочавају са многим проблемима као што је грешка 404 и многим другим због проблема са некомпатибилношћу. Хајде да разговарамо о томе како да завршимо овај задатак одмах.

 • Покрените Дисцорд и идите на његова подешавања.
 • У подешавањима „Активност“ кликните на „Преклапање игре“.
 • Сада искључите прекидач поред опције „Омогући прекривање у игри“.

Поново покрените Дисцорд и видите да ли можете да играте Валорант или да ли се и даље руши.

опхцрацк-виста-ливецд-3.6.0.исо

3] Вратите датотеке игара

Проверите датотеке игре Фортните

Затим, хајде да се уверимо да датотеке игре нису оштећене, јер је врло уобичајено да се датотеке игара оштете приликом инсталирања нове закрпе за ажурирање или чувања датотека. Тако да проверите датотеке игре , пратите кораке у наставку.

 • Покрените Епиц Гамес Лаунцхер
 • Идите у библиотеку.
 • Сада кликните на три хоризонталне тачке повезане са игром која вам ствара проблеме и изаберите Верифи.

Поново покрените Дисорд и Валорант и одатле проверите да ли је грешка 404 још увек ту.

4] Онемогућите прокси/ВПН

Рушење Валорант Дисцорд-а са грешком 404 може бити узроковано коришћењем прокси сервера или ВПН-а. Њихово онемогућавање може да реши шифру грешке приликом покретања Валорант-а и он, као и Дисцорд, руши са грешком 404. Дакле, да бисмо решили проблем, само треба да онемогућимо ВПН или прокси.

5] Привремено онемогућите заштитни зид

Антивирусни алати могу да ометају везу са сервером за игре и да доведу до његовог пада заједно са апликацијом Дисцорд. Имајући то на уму, препоручујемо да онемогућите софтвер и заштитне зидове треће стране да бисте решили овај проблем. Међутим, онемогућавање заштитног зида није тако лако у поређењу са другим сличним програмима. Али то није проблем јер ми можемо помоћи у томе, па пратите упутства у наставку.

 • тражити „Виндовс безбедност“ из почетног менија.
 • Иди на Заштита од вируса и претњи > Управљај подешавањима и искључите прекидач за све опције.
 • Затим кликните на Заштита заштитног зида и мреже и онемогућите све заштитне зидове
 • Поново покрените уређај.

Сада покрените Дисцорд, отворите Валорант и погледајте да ли је проблем решен. Ако је успело, не морате да онемогућите заштитни зид, само дозволите и Дисцорд и Валорант да прођу кроз заштитни зид и заштитни зид никада неће ометати вашу игру.

6] Поново инсталирајте Дисцорд

Ако ниједна од горе наведених поправки није радила за вас, последње решење је да деинсталирате Дисцорд, а затим га поново инсталирате. На овај начин ће све оштећене или недостајуће Дисцорд датотеке бити враћене.

Може ли Дисцорд да сруши игре?

Мицрософт је упозорио да су неке игре подложне рушењу оперативног система Виндовс због грешака у Дисцорд-у, па вам препоручујемо да ажурирате Виндовс и Дисцорд како бисте наишли на проблеме са рушењем ваше игре.

код грешке 0кц00000е

Зашто се Валорант изненада руши?

Валорант ће се срушити ако ваш рачунар не испуњава системске захтеве које је одредио програмер или ако је, након што је радио одређено време, процесор смањио брзину и не може да се носи са захтевима игре. Међутим, могу постојати и други разлози као што су некомпатибилни драјвери и програми. Да бисте решили овај проблем, препоручујемо вам да погледате наш водич о томе шта да радите када се Валорант сруши.

Читати: Поправи грешку БоотстрапПацкагедГаме у Валоранту на рачунару.

Валорант Дисцорд се руши са грешком 404
Популар Постс