Уклањање позадине слике помоћу програма Мицрософт Ворд

Remove Background Picture With Microsoft WordМожете уклонити позадину слике или слике користећи Мицрософт Оффице. Да бисте то урадили, користите Ворд, ПоверПоинт или Екцел. Такође можете додати различите ефекте боја и рефлексије на своју уређену слику.

Као ИТ стручњак, показаћу вам како да уклоните позадину слике користећи Мицрософт Ворд. То је прилично једноставан процес, а ја ћу вас провести кроз њега корак по корак. Прво отворите Мицрософт Ворд и уметните слику са које желите да уклоните позадину. Када је слика уметнута, изаберите је, а затим кликните на картицу „Формат“. Затим, на картици „Формат“, кликните на опцију „Уклони позадину“. Појавиће се нови прозор и видећете преглед слике са уклоњеном позадином. Ако сте задовољни резултатима, једноставно кликните на дугме 'Сачувај'. И то је то! Успешно сте уклонили позадину са слике помоћу програма Мицрософт Ворд.Чудно, управо сам сазнао за функцију уклањања позадине слике директно у Мицрософт Оффице-у и помислио сам да је вредно поделити са ТВЦ читаоцима. Ова функција помаже да се позадина уклони са само неколико кликова и може помоћи да се истакне предмет слике уклањањем позадине. Можете уклонити позадину било које слике користећи Ворд, ПоверПоинт или чак Екцел.Уклоните позадину са слике

Уметните слику у Мицрософт Ворд, ПоверПоинт или Екцел. Овде користим Мицрософт Ворд.

  • Идите на Формат Паинтер и кликните на слику. Ово ће отворити картицу Формат у вашем Ворд-у.
  • Кликните на „Уклони позадину“ и линије за избор ће се појавити на слици. Користите маркере да бисте изабрали област коју желите да задржите и искључите области које желите да уклоните. Области са инвалидитетом ће постати љубичасте.
  • Погледајте ову слику која приказује ручке линија за избор и линије за уклањање позадине.
  • Кликните на „Сачувај промене“ када извршите избор. Ако сте урадили нешто погрешно, увек можете да ресетујете слику и урадите то поново. Такође можете поништити све промене кликом на Врати све промене.

Поред тога, уређеној слици можете додати различите ефекте боја и рефлексије. Ове ефекте можете додати оригиналним сликама као и слици са уклоњеном позадином.  • Исправке: Ова функција укључује скоро све ефекте који се обично користе у апликацијама за уређивање фотографија, као што су додавање сенки, сјај, осветљеност, контраст и изоштравање.
  • Боја: Ова функција вам омогућава да додате другу нијансу, засићеност боја и промените боју у слику.
  • Уметнички ефекти: Ова картица вам омогућава да додате различите уметничке ефекте на слику.

Пре уклањања позадине са слике, веома је важно компресовати слику да бисте сачували детаље оригиналне слике.

Виндовс пуззле игре
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Ремове.бг дозвољава бесплатно уклоните позадину са слика и фотографија на мрежи .

Популар Постс