Блуетоотх уређај је упарен, али није повезан у оперативном систему Виндовс 11/10

Ustrojstvo Bluetooth Soprazeno No Ne Podkluceno V Windows 11 10недефинисан

Ако имате проблема са повезивањем Блуетоотх уређаја са Виндовс 11/10 рачунаром, не брините – нисте сами. Многи корисници су пријавили овај проблем, а обично је узрокован једноставним неспоразумом. У овом чланку ћемо објаснити шта се дешава и како то поправити.Када упарите Блуетоотх уређај са рачунаром, у суштини говорите два уређаја да међусобно комуницирају. Међутим, да би се та комуникација остварила, оба уређаја морају бити повезана. Ту долази до забуне.Само зато што је Блуетоотх уређај упарен са вашим рачунаром не значи да је аутоматски повезан. И даље морате да предузмете додатни корак да бисте успоставили ту везу. Када то урадите, требало би да сте спремни.

Ако нисте сигурни како да повежете упарени Блуетоотх уређај, погледајте документацију уређаја. Обично је једноставно као да отворите Блуетоотх подешавања на рачунару и изаберете уређај са листе. Ако не можете да пронађете упутства која су вам потребна, слободно се обратите нашем тиму за подршку за помоћ.Неки корисници су пријавили чудне проблеме када су Блуетоотх уређај као што су слушалице је упарен, али није повезан на Виндовс рачунару. То значи да не могу да користе слушалице на нормалан начин. Овај проблем може бити узрокован оштећеним управљачким програмима, неисправним уређајима, ажурирањима за Виндовс итд. У овом посту ће се расправљати о неким од најефикаснијих начина да вам помогнемо ако је ваш Блуетоотх уређај упарен, али није повезан.

Блуетоотх уређај је упарен, али није повезанизглед брзих делова 2016

Блуетоотх уређај је упарен, али није повезан у оперативном систему Виндовс 11/10

Овде смо навели неке радне методе које ће вам помоћи ако је ваш Блуетоотх уређај упарен, али није повезан. Требало би да их испробате и следите тачне кораке дате у овом водичу да бисте ефикасно решили проблем.

 1. Врсте Блуетоотх везе
 2. Опозовите избор опције „Упозори ме“.
 3. Покрените алатку за решавање проблема са Блуетоотх-ом
 4. Поново покрените Блуетоотх подршку.
 5. Пребаците УСБ порт
 6. Поново инсталирајте драјвер за блуетоотх

Обавезно користите администраторски налог када пратите ове предлоге.

1] Проверите да ли постоје две врсте Блуетоотх везе за уређај.

Неки Блуетоотх уређаји нуде два типа Блуетоотх адаптера. Један је обичан адаптер, а други је за уређаје мале снаге (ЛЕ тип). Ако имате проблема са слушалицама или Блуетоотх слушалицама, мораћете да се поново повежете са другим адаптером ако не ради са првим. Обично се Блуетоотх адаптер ниске енергије користи за пасивне активности као што је синхронизација података. Мораћете да се повежете на стандардни адаптер да бисте емитовали звук на слушалице.

Претражује доступне Блуетоотх уређаје када повежете рачунар са аудио уређајем. Ако пронађете било какву листу слабог осветљења, немојте се повезивати; уместо тога, повежите се са другим са уређаја.

2] Поништите опцију Обавести ме када нови Блуетоотх уређај жели да се повеже

Блуетоотх уређаји Промените подешавања

Можете брзо да решите проблем да се Блуетоотх не повезује са Виндовс-ом тако што ћете опозвати ознаку „Обавести ме када нови Блуетоотх уређај жели да се повеже“ у подешавањима Блуетоотх-а. Пратите доле наведене кораке да бисте довршили овај процес.

 • Кликните десним тастером миша на дугме Старт и изаберите Подешавања опција. Сада на левој бочној траци изаберите Блуетоотх и уређаји и кликните на Уређаји опција.
 • У одељку Повезана подешавања изаберите Додатна подешавања Блуетоотх-а ; Појавиће се нови прозор под називом „Блуетоотх подешавања“.
 • Опозовите ту опцију Упозори ме када нови Блуетоотх уређај жели да се повеже опцију и кликните на ОК и Примени.
 • Сада проверите да ли је ваш проблем решен или не.

Читати: Блуетоотх уређаји се не приказују, упарују или се не повезују у Виндовс-у

3] Покрените алатку за решавање проблема са Блуетоотх-ом.

Покрените алатку за решавање проблема са Блуетоотх-ом

Покретање Блуетоотх алатке за решавање проблема може да реши овај проблем. Да бисте то урадили, следите доле наведене кораке.

 • Кликните десним тастером миша на дугме Виндовс и изаберите опцију Подешавања са листе.
 • У левом окну прозора изаберите Систем, а у десном окну кликните Решавање проблема .
 • Сада изаберите други алати за решавање проблема . Овде морате да скролујете надоле до Блуетоотх и притиснете дугме трчање дугме.

Ако постоји било какав проблем, алат за решавање проблема ће га открити и поправити уместо вас и такође решити ваш проблем.

4] Поново покрените Блуетоотх Хелпер Сервице.

Поново покрените Блуетоотх подршку.

Поновно покретање Блуетоотх услуге подршке може да реши проблем са Блуетоотх упареним, али не повезаним уређајем у оперативном систему Виндовс. Да бисте довршили овај процес, следите доле наведене кораке.

 • Кликните десним тастером миша на дугме Виндовс и изаберите Покрени са листе.
 • Сада у дијалогу Покрени откуцајте услуге.мсц и кликните на ОК.
 • наћи Блуетоотх подршка , кликните десним тастером миша и изаберите почети изнова . Поново кликните десним тастером миша и изаберите Својства
 • Кликните на Тип покретања одељак, изаберите ауто у падајућем менију кликните на „Примени“ и кликните на дугме ФИНЕ дугме.

Ово решење ће вам помоћи да решите све проблеме који утичу на функционалност Блуетоотх подршке.

Читати: Блуетоотх звучник је упарен, али нема звука или музике

5] Пребаците УСБ порт

Ако користите екстерни адаптер, покушајте са другим УСБ портом. Неки старији уређаји можда нису компатибилни са одређеним УСБ портовима, као што су УСБ 3.0 или УСБ Типе-Ц, тако да прелазак на други порт може да реши овај проблем. Поред тога, може доћи до проблема са напајањем, сметњи или чак до оштећења УСБ порта. Ово вам може помоћи да утврдите да ли је проблем у уређају или порту, а понекад може да пружи брзо и лако решење.

6] Поново инсталирајте Блуетоотх драјвер

Избришите Блуетоотх уређаје

Поновно инсталирање Блуетоотх драјвера има прилику да поправи упарени Блуетоотх уређај, али није повезан са проблемом са Виндовс-ом. Да бисте то урадили, прво морате да деинсталирате све претходно инсталиране драјвере за Блуетоотх. Пратите доле наведене кораке да бисте деинсталирали све застареле Блуетоотх драјвере.

 • Кликните десним тастером миша на дугме Виндовс и са листе изаберите Управљач уређајима.
 • Сада пронађите опцију Блуетоотх у Управљачу уређајима и кликните на њу да бисте је проширили.
 • Кликните десним тастером миша на Блуетоотх драјвере и изаберите Деинсталирај уређај. У искачућем интерфејсу проверите Деинсталирајте драјвер за овај уређај.
 • Сада кликните на Избриши дугме за потврду процеса брисања.

Сада поново покрените лаптоп, посетите званичну веб локацију Блуетоотх софтвера, преузмите ово и инсталирајте најновију компатибилну верзију и инсталирајте га ручно и проверите да ли је ваш проблем решен.

Надам се да ћете успешно решити проблем. Ако имате било каквих питања, слободно нас питајте у одељку за коментаре.

Више предлога овде: Решавање проблема са Блуетоотх везом у оперативном систему Виндовс

Како повезати већ упарени уређај са Виндовс-ом?

Ако је уређај већ упарен са вашим Виндовс рачунаром, повезивање би требало да буде релативно лако. Укључите Блуетоотх на оба уређаја и они ће се аутоматски повезати. Пошто се неки Блуетоотх уређаји, као што су слушалице, користе на више уређаја, држите уређај близу рачунара како би се одмах повезао. Ако то не можете да урадите, уклоните га са листе упарених уређаја и поново се повежите тако што ћете уређај ставити у режим упаривања, а затим га поново пронаћи на рачунару.

Шта да радим ако Виндовс не може да пронађе мој Блуетоотх уређај?

Ако Виндовс не пронађе ваш Блуетоотх уређај, можете покушати да решите овај проблем на неколико начина:

 • Уверите се да је укључен и није повезан ни са једним другим уређајем.
 • Покушајте да поново покренете уређај и рачунар.
 • Проверите да ли је уређај у режиму упаривања.

Ако ништа друго не ради, ресетујте Блуетоотх на оба уређаја и поново се повежите.

Блуетоотх уређај је упарен, али није повезан
Популар Постс