Менаџер задатака је празан и не приказује процесе у оперативном систему Виндовс 10

Task Manager Is Blank Not Showing Processes Windows 10Ако сте ИТ стручњак, знате да је Менаџер задатака празан и да не приказује процесе у оперативном систему Виндовс 10. Али не брините, ми смо покривени. Ево шта треба да урадите да бисте решили овај проблем.Прво отворите Таск Манагер притиском наЦтрл+Смена+изаћи. Затим кликните на Процеси таб. Затим кликните на Прикажи процесе свих корисника дугме. На крају, кликните на Освјежи дугме.

скенер отиска прста не ради Виндовс 10

Ово би сада требало да покаже све процесе који се покрећу на вашем систему. Ако и даље не видите ниједан процес, можда постоји проблем са самим менаџером задатака. Да бисте ово поправили, можете покушати да поново покренете рачунар или покренете скенирање вируса.

Ако и даље имате проблема, можете контактирати наш тим за подршку за додатну помоћ. Увек смо срећни да вам помогнемо.Ако је ваш Управљање задацима р је празан и не приказује процесе у оперативном систему Виндовс 10/8/7, ево неколико ствари које можете да урадите да бисте успешно поправили празан менаџер задатака питање. Ово се може догодити због оштећења системске датотеке или инфекције малвером.

Менаџер задатака је празанВиндовс Таск Манагер је празан

Ево неколико ствари које можете покушати да поправите са празним менаџером задатака:

  1. Поново покрените рачунар и погледајте
  2. Проверите да ли су изабране колоне за приказ
  3. Проверите да ли на рачунару има малвера
  4. Покрените Проверу системских датотека
  5. Вратите слику система користећи ДИСМ
  6. Решавање проблема у стању чистог покретања.

1] Поново покрените рачунар

Ово је најчешће решење које можете користити да решите проблем. Понекад се овога можете решити поновним покретањем система.

2] Уверите се да су колоне за приказ изабране.

опера менаџер лозинки

Обавезно означите колоне које желите да прикажете. Ако ништа није изабрано, можда нећете видети детаље. Морате да кликнете десним тастером миша на поље поред имена и изаберете колоне.

3] Скенирајте свој рачунар у потрази за малвером

Један од разлога зашто се људи суочавају са овим проблемом је малвер. Ако је ваш рачунар заражен малвером, можда ћете имати проблема са празним менаџером задатака. Скенирајте свој рачунар антивирусним софтвером. Такође можете да користите скенер малвера треће стране.

Док већина нас можда има антивирусни програм инсталиран на нашем Виндовс рачунару, могу се појавити сумње када вам затреба друго мишљење. Иако увек можете посетити онлајн скенери вируса од добро познатог безбедносног софтвера до скенирања свог рачунара, неки више воле да локално инсталирају самостални скенер вируса на захтев. У таквим тренуцима, можете их користити скенери вируса на захтев .

За најбоље резултате, покрените скенирање у време покретања или у безбедном режиму.

4] Покрените проверу системских датотека

Покретање СФЦ ће поправити оштећене или оштећене Виндовс датотеке. Мораћете да покренете ову команду са повишеног ЦМД-а.

5] Покрените алатку ДИСМ

Када покренете ДИСМ алат, хоће врати слику система Виндовс и Виндовс Цомпонент Сторе у оперативном систему Виндовс 10. Имаћете различите опције укључујући |_+_|,|_+_| и |_+_| . У повишеној командној линији, потребно је да покренете следећу команду:

|_+_|

Када покренете овај алат, креира се дневник Ц: Виндовс евиденције ЦБС ЦБС.лог . Овај процес траје око 15 минута или више у зависности од степена корупције.

шта је сам лоцк алат

6] Решавање проблема у стању чистог покретања

ДО нет боот користи се за дијагностиковање и затим решавање проблема са вашим системом. Током чистог покретања, покрећемо систем са минималним бројем драјвера и програма за покретање, што помаже да се идентификује узрок повезан са софтвером који омета. Када се покренете у стање чистог покретања, проверите да ли је проблем и даље присутан.

  • Ако то није случај, онда неки процес треће стране омета његово нормално функционисање. Омогућите један процес за другим и видите који процес узрокује проблем. На овај начин можете пронаћи кривца.
  • Ако проблем и даље постоји, можда ћете морати да га користите Ресетујте овај рачунар опција.

Надам се да ће вам нешто овде помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Менаџер задатака не реагује, не отвара се или га је онемогућио администратор.

Популар Постс