Стеам се заглавио при верификацији инсталације [поправка]

Steam Se Zaglavio Pri Verifikaciji Instalacije PopravkaАко Стеам је заглављен на Провера инсталације , онда би овај пост могао помоћи. Стеам је Валве сервис за дистрибуцију дигиталног видеа и излог. Платформа омогућава играчима да купују, преузимају и играју видео игрице на својим личним рачунарима. Такође нуди могућност придруживања групама, дељења садржаја игре и учешћа у дискусијама са другим играчима. Али недавно су се корисници жалили да је Стеам заглављен Верификација инсталације страна. На срећу, можете пратити неке једноставне предлоге да бисте исправили грешку. Стеам се заглавио при верификацији инсталације

Поправите заглављивање Стеам-а приликом провере инсталације

Ако Стеам је заглављен на Провера инсталације , на Виндовс рачунару, пратите ове предлоге:

зрцална слика Виндовс 10 камере
 1. Поново покрените Стеам клијент
 2. Обришите Стеам кеш за преузимање
 3. Проверите интернет везу
 4. Покрените Стеам као администратор
 5. Онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер-а
 6. Избришите садржај фасцикле Стеам Цонтент
 7. Решите проблеме са Стеам-ом у режиму чистог покретања
 8. Поново инсталирајте Стеам

Погледајмо их сада детаљно.1] Поново покрените Стеам клијент

Прво, поново покрените Стеам клијент и рачунар да видите да ли је грешка при верификацији инсталације исправљена. Ако поновно покретање није успело, следите ове предлоге.

2] Обришите Стеам кеш за преузимање

 Обришите кеш за преузимање Стеам

Кеш за преузимање Стеам-а се користи за игре које се тренутно преузимају, ажурирају или закрпе да би се копирале на своју коначну локацију. Ови кеш подаци се понекад могу оштетити и узроковати грешке. Брисање кеша за преузимање може помоћи да се исправи грешка при верификацији инсталације на Стеам-у. Ево како то можете да урадите: 1. Отвори Стеам и идите до Стеам > Подешавања > Преузимања .
 2. Ево, кликните на Обришите кеш за преузимање и видите да ли је грешка исправљена.

3] Проверите интернет везу

Затим проверите да ли је интернет веза на коју сте повезани успостављена и стабилна. Нестабилна интернет веза може бити разлог зашто се грешка при верификацији инсталације јавља на Стеам-у. Извршите тест брзине да бисте проверили своју интернет везу. Ако је брзина мања од плана за који сте се одлучили, размислите о поновном покретању рутера и контактирајте свог добављача услуга.

4] Покрените Стеам као администратор

Покретање Стеам-а са администраторским привилегијама осигурава да се неће суочити са грешкама због недостатка дозвола. Да бисте то урадили, кликните десним тастером миша на Стеам.еке датотеку пречице и изаберите Покрени као администратор .

нажалост, ваш прегледач не подржава репродукцију видео записа.

5] Онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер

Ометање безбедносних апликација као што је заштитни зид Виндовс Дефендер такође може изазвати грешку при верификацији инсталације на Стеам-у. Да бисте ово поправили, мораћете онемогућите заштитни зид Виндовс заштитника .

6] Избришите садржај фасцикле Стеам Цонтент

 Избришите садржај фасцикле Стеам Цонтент

Стеам апликација чува своје привремене податке и кеш меморију у фасциклама Депотцацхе и Аппцацхе у Стеам инсталационом директоријуму. Брисање садржаја ових фасцикли може помоћи да се исправи грешка при верификацији инсталације у Стеам-у. Ево како то можете да урадите:

 1. Отвори Филе Манагер и идите до Стеам-овог инсталационог директоријума.
 2. Ево, отвори Депотцацхе и Аппцацхе фасцикле један по један.
 3. Када сте у фасцикли, притисните ЦТРЛ + А да изаберете све датотеке, а затим Схифт + Дел да трајно избришете ове датотеке.
 4. Поново покрените уређај када завршите и видите да ли је грешка исправљена.

6] Поставите приоритет Стеам Сервицес на висок

 Стеам се заглавио при верификацији инсталације

Постављање нивоа приоритета Стеам услуга на висок је још један начин да се исправе Стеам грешке. То ће побољшати перформансе Стеам клијента и смањити проблеме као што су кашњење или замрзавање. Ево како то можете да урадите:

 1. Отвори Стеам клијента и минимизирајте га.
 2. Отворен Таск Манагер и идите до Детаљи таб.
 3. Померите се надоле и потражите стеамсервице.еке .
 4. Кликните десним тастером миша на њега и изаберите Постави приоритет> Висок .

7] Решите проблеме са Стеам-ом у режиму чистог покретања

 Цлеан Боот

Ако грешка није исправљена, покушајте да покренете Стеам у режиму чистог покретања. То је зато што апликације инсталиране на вашем уређају могу бити одговорне за то зашто се грешка при верификацији инсталације јавља у Стеам-у. Извршите чисто покретање рачунара да бисте ограничили све апликације трећих страна и покушајте поново да се пријавите. Ево како можете извршите чисто покретање .

Ако Стеам ради глатко у режиму чистог покретања, ручно омогућите један процес за другим и који је кривац. Када га идентификујете, онемогућите или деинсталирајте софтвер.

8] Поново инсталирајте Стеам

Ако ниједан од ових предлога није могао да помогне, размислите о поновној инсталацији Стеам-а. Понекад грешка може бити у основним датотекама апликације и не може се ручно поправити. Поновна инсталација Стеам-а је помогла већини корисника да поправи грешку.

Читати: Провера Стеам датотека је заглављена или траје заувек

Надамо се да су ови предлози могли да помогну.

Зашто мој Стеам проверава инсталацију?

Ако Стеам наставља да проверава инсталацију на вашем рачунару, то може бити због споре или нестабилне интернет везе. Да бисте ово поправили, проверите интернет везу, обришите Стеам-ове кеш податке и ажурирајте апликацију на најновију верзију.

зауставити Виндовс 8 од поновног покретања

Зашто је моја Стеам игра заглављена при 100% инсталирању?

Ако је Стеам игра коју преузимате заглављена на 100%, ваш уређај се можда суочава са грешкама читања/писања диска или су датотеке игре оштећене. Такође, обришите кеш за преузимање апликација и проверите да ли сервери раде.

 Стеам се заглавио при верификацији инсталације
Популар Постс