Оутлоок не шаље е-пошту на Виндовс 10 - са или без прилога

Outlook Not Sending Emails Windows 10 WithУлтимативни водич за поправљање апликације Мицрософт Оутлоок која не шаље е-пошту на Виндовс 10 са или без прилога. То може бити проблем са величином или погрешно конфигурисан Оутлоок.

Ако имате проблема са слањем е-поште из Оутлоок-а у оперативном систему Виндовс 10, то може бити због бројних фактора. У овом чланку ћемо проћи кроз неке од најчешћих разлога зашто Оутлоок можда не шаље е-пошту и како да их поправите.Један уобичајени разлог зашто Оутлоок не шаље е-пошту је то што су подешавања налога е-поште нетачна. Да бисте проверили поставке налога, отворите дијалог Оутлоок Сеттингс (кликните на икону зупчаника у горњем десном углу Оутлоок прозора), а затим кликните на картицу Налози. Уверите се да су сва подешавања вашег налога тачна, укључујући подешавања сервера и бројеве портова.аццоунт ливе цом пријавите се у 0к87дд0006

Још један уобичајени разлог зашто Оутлоок не шаље е-пошту је тај што сервер одлазне поште (СМТП) није исправно конфигурисан. Да бисте проверили своје СМТП поставке, отворите дијалог Оутлоок Сеттингс, а затим кликните на картицу Налози. Кликните на налог са којим имате проблема, а затим кликните на Промени. У одељку Подешавања сервера, проверите да ли је сервер одлазне поште (СМТП) подешен на исправан сервер. Такође можете покушати да промените порт сервера одлазне поште (СМТП) на 587.

Ако и даље имате проблема са слањем е-поште из Оутлоок-а, то може бити зато што ваш антивирусни или заштитни зид софтвер блокира Оутлоок да се повеже са сервером поште. Да бисте ово поправили, мораћете да додате Оутлоок на листу дозвољених програма у подешавањима антивирусног програма или заштитног зида.Ако и даље имате проблема након што сте испробали све горе наведено, могуће је да нешто није у реду са вашим налогом е-поште. У овом случају, мораћете да контактирате свог добављача е-поште за даљу помоћ.

Док Мицрософт Оутлоок је одличан клијент поште, има свој скуп проблема. Један такав проблем је када корисници не могу да шаљу е-пошту на Виндовс-у са или без прилога. Многе комбинације могу да изазову проблем, али морате да урадите једну проверу да бисте били сигурни да знате ограничења величине прилога које нуди услуга е-поште користите са Оутлоок-ом. Међутим, у овом посту ћемо вам показати неколико начина да поправите да Оутлоок не шаље е-пошту на Виндовс 10, без обзира да ли имате прилог или не.Оутлоок не шаље е-пошту у оперативном систему Виндовс 10

Један уобичајени сценарио је да е-пошта не ради у Оутлоок-у, већ ради на другим уређајима, укључујући паметне телефоне. Може радити на другом рачунару, али не и на једном од рачунара. Ово је неколико начина да научите о изоловању проблема.

 1. Вратите Оутлоок профил
 2. Онемогућите режим „Рад ван мреже“.
 3. Повећајте величину прилога у Оутлоок-у
 4. Проверите подешавања поштанског сандучета
 5. Проверите додатке
 6. Пивот интеграција антивирусног програма е-поште
 7. Архивирајте датотеке пре слања
 8. Блокиране датотеке

Обавезно проверите да ли је проблем решен након што испробате наведено решење.

1] Вратите Оутлоок профил

Опоравак налога е-поште у Оутлоок-у

 • Отворите Мицрософт Оутлоок и идите на картицу Датотека.
 • У одељку Информације кликните на Подешавања налога, а затим у искачућем менију изаберите Подешавања налога.
 • Изаберите налог који има проблем, а затим кликните на дугме 'Врати'.
 • Отвара се прозор за враћање налога. Прегледајте своја подешавања и поља и кликните на Даље.

2] Онемогућите режим „Рад ван мреже“.

Онемогућите рад ван мреже у Оутлоок-у

Оутлоок нуди режим ван мреже који вам омогућава да видите е-пошту без ометања. У овом режиму можете да креирате нацрте е-порука, али ће они бити доступни у фасцикли За слање. У овом случају, свака е-пошта коју покушате да пошаљете, са или без прилога, биће у вашем сандучету за слање док је не онемогућите. Отворите Оутлоок, а затим идите на одељак за слање/примање. Кликните на Оффлине режим да бисте га искључили.

читати : Оутлоок.цом неће примати нити слати е-поруке .

3] Повећајте величину прилога у Оутлоок-у

Оутлоок генерално ограничава прилоге који су близу максимално дозвољене величине. Дакле, ако ваша услуга е-поште нуди величину прилога од 25 МБ, Оутлоок ће ограничити све прилоге који су већи од 20 МБ. На срећу, можете повећати величину за Регистри хацк. Након што отворите уређивач регистра, идите на следећу путању у зависности од верзије система Оффице.

Оутлоок 2019 и 2016 :

аудиодг.еке
|_+_|

Оутлоок 2013 :

|_+_|

Оутлоок 2010 :

|_+_|

повећати величину Оутлоок прилога

У оквиру Подешавања креирајте нови ДВОРД под називом МакимумАттацхментСизе. Ако га нема, кликните десним тастером миша и креирајте га. Затим двапут кликните на ДВОРД и пребаците се на децимални. Подесите вредност регистратора на 25600 (25,6 МБ) и поново покрените Оутлоок. Гнежђење више не би требало да представља проблем.

4] Проверите подешавања поштанског сандучета

Оутлоок не шаље е-пошту на Виндовс 10 - са или без прилога

Требало би да проверите подешавања поштанског сандучета за налог е-поште који узрокује проблем. Отворите подешавања налога и изаберите налог е-поште који желите да поправите. Затим кликните на дугме за промену и имаћете опцију да проверите подешавања поште, ресетујете подешавања поште и тако даље. Користите једну од ових опција да бисте решили проблем.

читати : Виндовс 10 Маил неће слати нити примати е-пошту .

5] Онемогућите Цом додатке

Понекад Цом додаци, односно додаци треће стране за Оутлоок, могу да изазову проблеме, посебно ако су повезани са прилозима. Међутим, пре него што покушате да га онемогућите, обавезно отворите Оутлоок у безбедном режиму (откуцајте оутлоок.еке /сафе у одзивнику) и проверите да ли Оутлоок ради како се очекује. Ако све ради како се очекује, можете онемогућити додатке један по један и сазнати шта је узрок проблема.

Надогради Оутлоок Цом

 • Отворите Оутлоок и кликните на Филе > Оптионс > Адд-инс.
 • У оквиру Управљање изаберите ЦОМ додаци, а затим кликните на Опције преласка, што је поред ставке Управљање.
 • Поништите их један по један и погледајте који додатак који је онемогућен решава проблем.

6] Онемогућите антивирусну интеграцију е-поште

Многа антивирусна и безбедносна решења се интегришу са Клијенти е-поште и скенирајте све излазне и профитабилне инвестиције. Ако користите било коју такву услугу, било би добро да их онемогућите и проверите да ли ради како се очекује. Ако је ово проблем, можда ћете морати да прилагодите подешавања да бисте га исправили.

јединство није подржано у линук гостима

7] Архивирајте датотеке пре слања

Коначно, ако је ваша датотека велика, можете је архивирати на рачунару пре него што је приложите Оутлоок-у. Виндовс нуди архивирање као важну функцију. Кликните десним тастером миша на било коју датотеку или фасциклу и изаберите Пошаљи у из менија. Затим изаберите фасциклу 'Цомпресс' и биће креирана зип датотека те фасцикле или мања датотека. Након тога, можете га приложити и послати. Ово, наравно, важи само ако не шаљете прилог због величине датотека.

8] Закључане датотеке

Да ли постоји сет екстензија или типови датотека које Оутлоок блокира од преузимања или слања као прилога. Можда би вам било боље да преименујете или користите складиште на мрежи за дељење ових датотека уместо да их директно преузимате.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да је објаву било лако пратити и да можете да шаљете е-пошту користећи Оутлоок на Виндовс-у, са или без прилога.

Популар Постс