Оутлоок е-пошта се заглавила у За слање док је не пошаљете ручно

Outlook Email Stuck Outbox Until You Manually Send ItАко сте ИТ стручњак, знате да је једна од најфрустрирајућих ствари када се ваша Оутлоок е-пошта заглави у Оутбок-у. Морате га ручно послати, што може бити мука. Али не брините, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили овај проблем. Прво, покушајте да поново покренете Оутлоок. Ово понекад може да реши проблем. Ако то не успије, покушајте да избришете е-пошту из Одлазног сандучета, а затим је поново пошаљете. Ако то и даље не функционише, можда ћете морати да поново креирате е-пошту од нуле. Ако и даље имате проблема, можете испробати још неколико ствари. Можете покренути алатку за поправку пријемног сандучета, која може да реши неке уобичајене проблеме. Такође можете покушати да избришете .ост датотеку, која је датотека која чува ваше Оутлоок податке. Ако сте ИТ стручњак, знате да је једна од најфрустрирајућих ствари када се ваша Оутлоок е-пошта заглави у Оутбок-у. Морате га ручно послати, што може бити мука. Али не брините, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили овај проблем. Прво, покушајте да поново покренете Оутлоок. Ово понекад може да реши проблем. Ако то не успије, покушајте да избришете е-пошту из Одлазног сандучета, а затим је поново пошаљете. Ако то и даље не функционише, можда ћете морати да поново креирате е-пошту од нуле. Ако и даље имате проблема, можете испробати још неколико ствари. Можете покренути алатку за поправку пријемног сандучета, која може да реши неке уобичајене проблеме. Такође можете покушати да избришете .ост датотеку, која је датотека која чува ваше Оутлоок податке. Ако и даље имате проблема, можете се обратити Мицрософт подршци за помоћ. Они вам могу помоћи да решите проблем и пронађете решење које вам одговара.како ручно покренути Виндовс Дефендер

Када се емаил пошаље Мицрософт Оутлоок , повезана услуга е-поште ће прво копирати ову е-пошту на одлазни фолдер. Ово се ради да би се проверило да ли се е-порука технички може послати или не, да ли сервери који шаљу и примају могу да прихвате или одбију мејлове, мрежну везу, итд. У случају мрежне грешке или ако је е-пошта послата на адресу, а не постоји, порука за слање остаје унутра одлазни фолдер са поруком о грешци. У другим случајевима, ако је све у реду, писмо се копира на Послате фолдер.

ИН Изгледи примена у Канцеларија следи исти поступак приликом слања е-поште. Али понекад можете приметити неко чудно понашање када шаљете е-пошту користећи ову компоненту, на пример:

  • Шаљете е-пошту из заједничког поштанског сандучета и она остаје унутра одлазни фолдер
  • Када ручно отворите Послати примити радни прозор, емаил се шаље аутоматски

У неким случајевима, можда ћете прво видети грешке приликом отварања Дијалог за слање/примање :Е-пошта у Оутлоок 2013 остаје у излазном сандучету

Након неколико секунди, ова паузирана е-порука ће бити послата:

Оутлоок е-пошта се заглавила у фасциклиДакле, проблем је у томе док не отворите Дијалог за слање/примање ручно, е-пошта се не шаље и остаје унутра одлазни , бескрајно. Ево како можете да се решите овог проблема:

Оутлоок е-пошта се заглавила у Оутбок-у

Одрицање од одговорности регистра : Даљи кораци ће захтевати уређивање регистра. Грешке током рада са регистром могу негативно утицати на ваш систем. Стога, будите опрезни када уређујете уносе у регистратору и прво направите тачку за враћање система.

1. Кликните Виндовс тастер + Р комбинација, ставите тип регедит ИН трцати дијалог и кликните Да дођу у отворен Уредник регистра.

заглађивање фонтова у прозорима

Регистри-Виндовс-8.1

2. Идите овде:

|_+_|

Замените чувар места к.0 од 15.0 за Оутлоок 2013, 14.0 за Оутлоок 2010, 12.0 за Оутлоок 2007 и 11.0 за Оутлоок 2003 и тако даље.

Е-пошта у Оутлоок-2013-остаје-у-одлазном сандучету-3

3. У десном окну прозора приказаног изнад, пронађите регистар ДВОРД ( РЕГ_ДВОРД ) назван ДелегатеСентИтемсСтиле мора бити Подаци инсталиран у 1 .

мац курсор за Виндовс

Двапут кликните на исто ДВОРД промените и узмите ово:

Виндовс 10 закључава траку задатака

Е-пошта у Оутлоок-2013-ремаинс-оутбок-4

Четири. Коначно, у пољу приказаном изнад, поставите Подаци о вредности До 0 и кликните на ОК. Близу Уредник регистра и поново покрените рачунар да бисте решили овај проблем.

Надам се да ти ово помаже. Срећно!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Постс :

  1. Е-поруке се заглављују у Мицрософт Оутлоок Оутбок-у.
  2. Виндовс 10 Маил неће слати нити примати е-пошту
  3. Е-пошта је заглављена у Гмаил Оутбок-у
  4. Е-поруке се заглављују у апликацији Оутбок Маил у оперативном систему Виндовс 10
  5. Оутлоок.цом неће примати нити слати е-поруке .
Популар Постс