Неки од ваших налога захтевају пажњу у оперативном систему Виндовс 11/10.

Nekotorye Iz Vasih Ucetnyh Zapisej Trebuut Vnimania V Windows 11 10Као ИТ стручњак, приметио сам да неки од ваших налога захтевају пажњу у оперативном систему Виндовс 11/10. Поделићу неколико савета о томе како да решим овај проблем. Прво ћете желети да се уверите да су сва подешавања налога тачна. Да бисте то урадили, идите на „Контролна табла“ и кликните на „Кориснички налози“. Одавде можете да промените подешавања налога и да се уверите да је све исправно. Ако су подешавања вашег налога тачна, али и даље имате проблема, можда ћете морати да ресетујете налог. Да бисте то урадили, идите на „Контролна табла“ и кликните на „Кориснички налози“. Одавде можете кликнути на дугме „Ресетуј“. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате ИТ одељење или Мицрософт за помоћ.Када користите Схаред Екпериенце на свом Мицрософт налогу, можда ћете добити поруку о грешци: ' Неки од ваших налога захтевају пажњу “. Ако се суочавате са овим проблемом, онда вам овај пост може помоћи. Иако постоји опција 'Поправи сада', проблем се не решава одмах. У овом чланку ћемо погледати неколико решења која можете да примените да бисте се решили грешке Мицрософт налога у оперативном систему Виндовс 11/10.

заштита ресурса система Виндовс није могла да покрене услугу поправке

Неки од ваших налога захтевају пажњу

Неки од ваших налога захтевају пажњу у оперативном систему Виндовс 11/10.

Постоји неколико могућих узрока за ову грешку, а главни је непроверен налог. Други потенцијални узрок може бити ПИН акредитива вашег налога или чак евентуални сукоб са вашим старим акредитивима за пријаву. Заобилазна решења која су овде предложена фокусирају се на решавање ових узрока. 1. Верификујте свој Мицрософт налог
 2. Уклоните ПИН као механизам за пријаву
 3. Онемогућите заједничко искуство

1] Потврдите свој Мицрософт налог

потврди Мицрософт налог

Прва ствар коју треба да урадите је да проверите да ли је ваш Мицрософт налог верификован, а ако није, верификујте га. Процес да то урадите је веома једноставан, све што треба да урадите је да следите доле наведене кораке:

 1. Сваки пут када се пријавите на свој Мицрософт налог или додате адресу е-поште свом налогу, веза за верификацију се шаље на ИД е-поште који сте навели. Да бисте изабрали одатле, посетите ово линк и пријавите се са својим акредитивима за Мицрософт налог.
 2. Ако ваш налог није верификован, овде ћете видети опцију Верификуј.
 3. Кликните на њега, а затим изаберите „Пошаљи е-пошту“ да бисте довршили процес.

Опције за довршавање верификације Мицрософт ИД-а у Виндовс-у налазе се у Виндовс подешавањима на картици Налог.Повезан: Потребно нам је да поправите свој Мицрософт налог

2] Уклоните ПИН као механизам за пријаву

Ако вам провера налога није успела, можете покушати да уклоните ПИН са странице за пријаву на налог.

 1. Подразумевано, опција за уклањање ПИН метода пријављивања у Виндовс-у је онемогућена. Прво морате да онемогућите Виндовс Хелло захтев за пријављивање
 2. Да бисте то урадили, идите на Налози > Опције за пријављивање и у одељку Напредно потражите поставку „За повећану безбедност, дозволи само Мицрософт налозима да се пријаве на Виндовс Хелло...“.
 3. Онемогућите га и поново отворите прозор са подешавањима.
 4. Сада ћете видети да је доступна опција за уклањање ПИН-а за пријаву.
 5. Кликните на њега, прегледајте упозорења која вам даје Виндовс и ако сте сигурни, поново кликните на дугме Уклони да бисте трајно уклонили ПИН у оперативном систему Виндовс 11.

Проверите да ли ово решава проблем.

3] Онемогућите заједничко искуство

Делите на свим уређајима

Дељено искуство је функција која омогућава корисницима да деле поруке, везе и отварају апликације на различитим уређајима. Међутим, могуће је да би то могао бити узрок грешке „Неком од ваших налога је потребна пажња“ у Виндовс-у, у ком случају морате да онемогућите дељење у окружењу и дељење између уређаја.

 1. Користите пречицу на тастатури „Вин + И“ да отворите подешавања оперативног система Виндовс.
 2. Изаберите картицу Апликације са листе картица доступних на левој страни екрана.
 3. Проширите унос „Апликације и функције“.
 4. Кликните на Делите на свим уређајима падајућу листу, а затим онемогућите опцију

У одељку „Дељење у близини“ на врху, означите поље „Искључено“ да бисте у потпуности онемогућили функцију „Дељено искуство“. Након што то урадите, поново покрените рачунар и проверите да ли је проблем и даље присутан.

Једно од горњих решења требало би да вам помогне да се решите грешке „Неком од ваших налога је потребна пажња“ у оперативном систему Виндовс 11/10.

Повезан : Вашем Мицрософт налогу је потребна пажња да бисте добили верзије Инсајдерског прегледа

Зашто пише да е-пошта захтева пажњу?

Проблем сличан оном о коме се овде говори јавља се када корисници добију грешку „Потребна је пажња“ у клијентима е-поште. То често значи да постоји проблем са вашом лозинком (можда је компромитована) или да је ваш налог е-поште блокирао ИСП.

Зашто мој Мицрософт налог стално тражи пажњу?

Може бити од помоћи да разумете зашто ваш Мицрософт налог стално приказује грешке које говоре да му треба обратити пажњу. Најчешће се овај проблем јавља када људи покушавају да приступе програму Инсајдер и узрокован је проблемима са поузданим уређајима.

Неки од ваших налога захтевају пажњу
Популар Постс