Како претворити ДМГ у ИСО у оперативном систему Виндовс 11/10?

Kako Pretvoriti Dmg U Iso U Operativnom Sistemu Vindovs 11 10Да ли тражите решење за претворити ДМГ датотеку у ИСО формат на Виндовс 11/10? Ако јесте, овај пост ће вас занимати. Овде ћемо приказати две различите методе за лако претварање ДМГ у ИСО на вашем Виндовс рачунару. Дакле, хајде да проверимо.Да ли је ИСО исто што и ДМГ?

ИСО и ДМГ су два различита формата слика који се користе на различитим платформама. ИСО је некомпримовани формат датотеке слике диска који је изворни за Виндовс ОС. Састоји се од података ускладиштених на ЦД-у, ДВД-у, Блу-раи-у или неком другом оптичком диску. С друге стране, ДМГ је Аппле Диск Имаге датотека коју користи оперативни систем мацОС. Садржи копију компресованих инсталационих програма, диск, фасциклу и други садржај.

мицрософт ау даемон

Како претворити ДМГ у ИСО бесплатни Виндовс?

Да бисте бесплатно претворили ДМГ у ИСО на Виндовс-у, можете користити бесплатну апликацију засновану на ГУИ-у као што је АниТоИСО. Осим тога, можете испробати и алатку командне линије под називом дмг2имг помоћу које можете конвертовати ДМГ у ИСО у командној линији помоћу једноставне команде. У наставку смо детаљно разговарали о овим претварачима, па погледајте.

Претворите ДМГ у ИСО у Виндовс 11/10

У основи постоје две методе за претварање ДМГ у ИСО које су следеће:  1. Претворите ДМГ у ИСО користећи софтвер за претварање заснован на ГУИ.
  2. Користите командну линију да претворите ДМГ у ИСО.

1] Претворите ДМГ у ИСО користећи софтвер за претварање заснован на ГУИ

  претворити дмг у исо

Можете да користите софтвер независног произвођача заснован на ГУИ-у да бисте претворили ДМГ датотеку у ИСО формат у оперативном систему Виндовс 11/10. На интернету је доступно неколико софтвера који вам омогућавају да извршите поменуту конверзију. Међутим, постоји само неколико бесплатних софтвера за претварање ДМГ у ИСО које можете користити као АниТоИСО.

влц листа за аутоматско покретање

АниТоИСО је популаран бесплатни софтвер који вам омогућава да конвертујете ДМГ у ИСО. Користећи га, можете претворити неколико других формата архива и слика у ИСО датотеке. Ево формата улазних датотека које можете конвертовати преко њега: 7З, БИН, РАР, ДАА, ДЕБ, ИМГ, ИСЗ, МДФ, НРГ, ПКГ, РАР, ТАР.ГЗ, ТАР.БЗ2, КСАР, ЗИП, итд.Читати: Најбољи бесплатни алати ИСО Макер за Виндовс 11/10 .

Како претворити ДМГ у ИСО користећи АниТоИСО?

Да бисте је користили, преузмите и инсталирајте апликацију на рачунар, а затим је покрените. Након тога идите на картицу Екстракт/Претвори у ИСО и изаберите улазну ДМГ датотеку коју треба да конвертујете у ИСО.

Сада наведите путању до излазне ИСО датотеке притиском на дугме Отвори ИСО. И на крају, додирните дугме Претвори да бисте започели процес конверзије ДМГ у ИСО. Тако једноставна.

Такође можете претворити ДМГ у ИСО директно из контекстног менија улазних ДМГ датотека. Овај софтвер се интегрише у Виндовс Екплорер и може му се приступити директно из контекстног менија подржаних улазних датотека. Дакле, једноставно кликните десним тастером миша на ДМГ датотеке и изаберите опцију Претвори у „име-датотеке.исо“ да бисте извршили конверзију. „Име-датотеке“ се замењује стварним именом датотеке улазне ДМГ датотеке.

види: Није могуће избрисати ИСО датотеку јер је датотека отворена у систему .

2] Користите командну линију да претворите ДМГ у ИСО

Такође можете користити командну линију за претварање ДМГ датотека у ИСО формат. Да бисте то урадили, можете користити овај алат треће стране под називом дмг2имг. То је бесплатна алатка командне линије која вам омогућава да претворите ДМГ у ИМГ. Међутим, помоћу њега можете и претворити ДМГ у ИСО. Да бисте то урадили, морате да унесете једноставну команду. Хајде да погледамо поступак корак по корак.

Виндовс 10 боотцамп нема звука

Како претворити ДМГ у ИСО користећи командну линију?

Пре свега, потребно је да преузмете извршни фајл дмг2имг са његове званичне веб странице. Након тога, распакујте преузету ЗИП фасциклу.

Сада отворите прозор командне линије и идите до фасцикле у којој се налази датотека дмг2имг.еке.

Виндовс хитне исправке за преузимање

Након тога унесите команду сличну доњој:

ФФ736ДАЕ09Е172Ц2898ДЕ09607ББЦБ5259Б6ЦБДА

На пример, ваша команда би требало да буде као она коју смо користили у нашем тестирању:

1457405Ф99ФЕ39Ф370ЕФ40024АЕД6035Ц9924919

Када завршите са уносом горње команде, притисните Ентер да бисте је извршили. Ваша ДМГ датотека ће сада бити конвертована у ИСО формат за неколико секунди или минута, у зависности од величине улазне ДМГ датотеке.

Дакле, ако сте упознати са коришћењем алата командне линије, можете користити овај софтвер заснован на команди за претварање малих и великих ДМГ датотека у ИСО формат преко командне линије. Можете га преузети одавде .

Сада прочитајте: Како претворити РАР у ИСО у Виндовс-у ?

  претворити дмг у исо
Популар Постс