Поправи грешку Виндовс Упдате 0к80072ЕЕ2

Fix Windows Update Error 0x80072ee2Ако добијете код грешке 0к80072ЕЕ2 када покушате да преузмете ажурирање за Виндовс 10, онда нешто блокира услугу ажурирања у Виндовс-у да се повеже са Мицрософт сервером. Ево како да поправите грешку ажурирања за Виндовс 10 0к80072ЕЕ2

Ако добијате грешку 0к80072ЕЕ2 када покушавате да ажурирате Виндовс, то је зато што је процес ажурирања блокиран заштитним зидом или другом безбедносном мером. Ево како да то поправите. Прво се уверите да је покренута услуга Виндовс Упдате. Да бисте то урадили, отворите конзолу Сервицес (притисните тастер Виндовс + Р, откуцајте сервицес.мсц и притисните Ентер). Пронађите услугу Виндовс Упдате, кликните десним тастером миша на њу и изаберите Старт. Ако то не реши проблем, можда ћете морати да привремено онемогућите заштитни зид или безбедносни софтвер. Када то урадите, покушајте поново да ажурирате Виндовс. Ако и даље имате проблема, вреди проверити да ли има малвера. Понекад злонамерни софтвер може да блокира процес Виндовс Упдате. Покрените потпуно скенирање вашег система помоћу безбедносног софтвера да видите да ли је то случај. Ако и даље имате проблема, можете испробати још неколико ствари. За детаљнија упутства погледајте чланак Мицрософт подршке о поправљању грешке 0к80072ЕЕ2.Када покушавате да преузмете ажурирање за Виндовс 10 ако добијете код грешке 0к80072ЕЕ2 , онда нешто блокира услугу ажурирања у Виндовс-у и спречава је да се повеже са Мицрософт сервером. Овај код грешке значи ЕРРОР_ИНТЕРНЕТ_ТИМЕОУТ а уз то можете добити и поруку попут Виндовс Упдате је наишао на непознату грешку , или Виндовс није могао да пронађе нова ажурирања . У овом водичу ћемо вам показати како да поправите грешку Виндовс Упдате 80072ЕЕ2.0к80072ЕЕ2

Поправи грешку 0к80072ЕЕ2

1] Поново покрените Виндовс рачунар и проверите да ли Интернет ради.Највероватније, Виндовс 10 неће моћи правилно да се повеже на Интернет. Ти би могао кривите свој ДНС није успео да реши исправан Виндовс Сервер. У сваком случају, поново покрените интернет везу или користите другу везу, поново покрените рачунар и погледајте да ли вам то помаже.

2] Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.

Покрените овај уграђени Виндовс Упдате Троублесхоотер да бисте решили најчешће проблеме са ажурирањем у Виндовс 10.3] Покрените Мицрософт Онлине Троублесхоотер.

Такође можете поправити Грешке Виндовс Упдате користећи Мицрософтов алат за решавање проблема на мрежи. Скенираће ваш рачунар у потрази за проблемима и решити проблеме.

4] Поново покрените БИТС услугу

БИТС или услуга интелигентног преноса у позадини је део услуге Виндовс Упдате која управља преузимањем Виндовс Упдате у позадини, тражењем нових ажурирања итд. Ако ваша Виндовс Упдате не успе више пута, можете поново да покренете БИТС услугу. Да бисте то урадили, биће вам потребна администраторска права.

БИТС Виндовс 10 услуга

  • лансирање Виндовс услуге конзоле куцањем услуге.мсц у реду „Покрени“ и притисните тастер Ентер.
  • Претрага Позадински Интелигенти трансфер сервис. Двапут кликните да бисте отворили Својства. Подразумевани тип покретања је Ручно.
  • Зауставити и онда Почетак ову услугу користећи обезбеђена дугмад.

Помаже?

Ако није, подесите Тип покретања на Аутоматски (одложено) и кликните на Примени. Затим користите Зауставити дугме да бисте зауставили услугу, а затим га употребили Почетак дугме да поново покренете услугу.

5] Привремено Онемогућите антивирус

Познато је да антивирусни и безбедносни софтвер дају кодове грешака приликом ажурирања. Можете да онемогућите такав софтвер или да га потпуно деинсталирате док не решите проблеме са ажурирањем.

6] Покушајте да ажурирате у стању чистог покретања

Преузмите у Чисто стање покретања и покрените ажурирања за Виндовс. Врло је вероватно да би ово могло да функционише. Ово ће вам помоћи да останете повезани са Интернетом и да преузмете и инсталирате ажурирања са што мање сукоба.

командна линија се појављује и нестаје Виндовс 10
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Обавестите нас да ли су ови предлози помогли да се реши овај код грешке 0к80072ЕЕ2.

Популар Постс