Најбољи бесплатни онлајн алати за дијаграм тока

Best Free Online Flowchart Maker ToolsДијаграми тока су суптилан начин представљања процеса или алгоритма за ефикасну анализу тока посла. Научите како да користите ове бесплатне онлајн креаторе дијаграма тока за креирање дијаграма тока.

Као ИТ стручњак, знате да постоји много различитих начина за креирање дијаграма тока. Такође знате да су неки од најбољих начина за креирање дијаграма тока бесплатни. Ево неких од најбољих бесплатних алата за дијаграм тока на мрежи:1. драв.ио - Ово је одличан онлајн алат за дијаграм тока који је једноставан за коришћење и има много функција. Можете да креирате дијаграме тока, УМЛ дијаграме, организационе графиконе и још много тога. Такође можете да сачувате своје дијаграме у различитим форматима, укључујући ПНГ, ЈПГ и СВГ.2. Луцидцхарт - Луцидцхарт је још један одличан онлајн алат за дијаграм тока. Једноставан је за употребу и има много функција. Можете да креирате дијаграме тока, УМЛ дијаграме, организационе графиконе и још много тога. Такође можете да сачувате своје дијаграме у различитим форматима, укључујући ПНГ, ЈПГ и СВГ.

3. Глиффи - Глиффи је одличан онлајн алат за дијаграм тока који је једноставан за коришћење и има много функција. Можете да креирате дијаграме тока, УМЛ дијаграме, организационе графиконе и још много тога. Такође можете да сачувате своје дијаграме у различитим форматима, укључујући ПНГ, ЈПГ и СВГ.4. иЕд - иЕд је одличан онлајн алат за дијаграм тока који је једноставан за коришћење и има много функција. Можете да креирате дијаграме тока, УМЛ дијаграме, организационе графиконе и још много тога. Такође можете да сачувате своје дијаграме у различитим форматима, укључујући ПНГ, ЈПГ и СВГ.

блок дијаграм је суптилан начин представљања процеса или алгоритма за ефикасну анализу тока посла. Дијаграми тока се широко користе у организацијама и институцијама за представљање модела решавања проблема кроз шематску илустрацију. Представљање тока посла са графичким приказима као што је дијаграм тока утире пут за бољу сарадњу у процесу рада и помаже да се разуме цео процес.приказују више сатова на траци задатака Виндовс 10

Типично, дијаграм тока приказује кораке потребне за покретање процеса, као и кораке потребне за завршетак процеса или достизање крајње тачке тока посла. Постоји много софтвера за дијаграме тока који су доступни за Виндовс. Међутим, оне зависе од техничких карактеристика вашег система, као што су оперативни системи и конфигурација хардвера. Најкориснији начин за креирање дијаграма тока је употреба онлајн дизајнери дијаграма тока .

Бесплатни онлајн градитељи дијаграма тока

Фловцхарт Макерс Онлине је одличан алат посебно за програмере апликација и дизајнере који омогућава корисницима да без напора креирају техничке дијаграме. То је лак и супербрз начин за креирање дијаграма тока без бриге о хардверској конфигурацији или инсталацији софтвера. У овом чланку смо сакупили неке од најбољих онлајн креатора дијаграма тока за тренутно креирање дијаграма, графикона и графикона.

  1. Апацхе ОпенОффице Драв
  2. Грапхите
  3. Луцидцхарт
  4. драв.ио
  5. Вирефлов
  6. Екстензија Гоогле цртежи за Цхроме.

1] Апацхе ОпенОффице Драв

Апацхе ОпенОффице Драв је алатка за дијаграм тока отвореног кода која вам помаже да креирате пословни дијаграм тока у неколико кликова. То је лагани алат који се може користити и за опште постере и за техничке процесе. Уз ОпенОффице Драв, корисници могу тренутно да креирају сложене дијаграме, тлоцрте, СВОТ анализу и још много тога. Алат на мрежи нуди једноставан и усер-фриендли интерфејс који користи векторску графику за уређивање цртежа. Са Опен Оффице.Орг, корисници могу лако да пренесу скалабилну векторску графику. Корисници такође могу да користе овај алат за креирање Фласх (.свф) верзија дијаграма. Алат је компатибилан са Мац ОС, Мицрософт Виндовс и Линук системима. Користите овај онлајн креатор дијаграма тока Ево.

2] Графит

Грапхолите је бесплатни онлајн креатор дијаграма тока који вам омогућава да цртате сложене дијаграме на дохват руке. Овај онлајн алат вам помаже да одмах нацртате Венове дијаграме, УМЛ дијаграме, мапе ума, мапе сајтова, организационе графиконе, жичане оквире и друге сложене дијаграме једноставним кликом. Алат нуди уграђене облике и графиконе за професионално цртање. Алат се може користити на свим уређајима и корисници ће можда морати да користе Мицрософт Силверлигхт да би користили алатку на мрежи у вашем претраживачу. Користите овај онлајн креатор дијаграма тока Ево.

омогућити додатке за Фирефок

3] Луцидцхарт

Бесплатни онлајн алати за дијаграм тока

ЛуцидЦхарт је бесплатни онлајн креатор дијаграма тока који омогућава кориснику да креира дијаграме са било ког уређаја једноставним пријављивањем. Алат на мрежи вам помаже да тренутно нацртате дијаграме као што су дијаграми тока, Венови дијаграми, мапе сајта, организациони дијаграми, жичани оквири и други сложени дијаграми са доступним шаблонима. Корисници могу лако да креирају ПДФ датотеке или датотеке са сликама дијаграма и лако их деле са тимом. Овај алат пружа платформу за позивање и ефикасну сарадњу са вашим тимом и пријатељима на било ком уређају. Алат такође омогућава кориснику да увезе податке и повеже податке у реалном времену са дијаграмима тока за креирање визуелних приказа и других организационих дијаграма. Користите овај онлајн креатор дијаграма тока Ево. Бесплатан је само за појединачне кориснике.

4] Драв.ио

Најбољи бесплатни онлајн алати за дијаграм тока

Драв.ио је бесплатни онлајн креатор дијаграма тока који нуди једноставан интерфејс за цртање било које врсте графикона и дијаграма, било да се ради о једноставном или сложеном процесу. Једноставним превлачењем и испуштањем можете креирати дијаграме тока као што су Венови дијаграми, УМЛ дијаграми, мапе ума, мапе сајта, организациони графикони, жичани оквири и други сложени дијаграми. Алат омогућава корисницима да чувају токове посла и деле их са вашим тимом на Гоогле диску. Користите овај онлајн креатор дијаграма тока Ево.

5] Вирефлов

Вирефлов је још један бесплатни онлајн алат за дијаграм тока који се користи за тренутно креирање прелепих дијаграма тока. Овај алат омогућава кориснику да креира сложене графиконе и графиконе без потребе за софтвером или Пхотосхоп вештинама. Вирефлов је одличан алат за развој жичаних оквира и прилагођених токова. Пружа интерфејс који је једноставан за коришћење са уграђеним шаблонима. Да би направио лепе графиконе и дијаграме, корисник једноставно треба да их превуче и испусти. Поред тога, алат такође подржава ћаскање уживо тако да корисници могу да комуницирају са тимом како би направили ефикасан дијаграм тока. Користите овај онлајн креатор дијаграма тока Ево.

6] Екстензија за Гоогле цртеже за Цхроме

Гоогле Дравинг је бесплатна екстензија за Цхроме претраживач која се може користити за прављење дијаграма тока. Да бисте почели да користите Гоогле цртеже, све што вам је потребно је Гоогле налог да бисте уживали у предностима бесплатних Гоогле цртежа. Помоћу Гоогле цртежа можете лако да цртате дијаграме и друге сложене дијаграме једноставним превлачењем и испуштањем. Корисници могу да приступе Гоогле цртежу преко Гоогле диска. На овај начин, све што нацртате у Гоогле цртежима биће аутоматски сачувано на Гоогле диску, дајући корисницима могућност да сарађују тако што деле дизајн са тимом. Корисници могу позвати чланове да прегледају и уређују цртеже и поделе их са пријатељима. Користите овај онлајн креатор дијаграма тока Ево.

Ово је све!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Опширније : Бесплатни онлајн алати за креирање тортних и колонских графикона .

Популар Постс