Контролери мешовите стварности се неће повезати на Виндовс 11/10

Kontrollery Smesannoj Real Nosti Ne Podklucautsa V Windows 11 10Као ИТ стручњак, приметио сам да многи људи имају проблема да повежу своје контролере мешовите стварности са својим Виндовс 11/10 рачунарима. Желео сам да одвојим тренутак да напишем кратак чланак који објашњава неке од потенцијалних узрока овог проблема и како да их решим. Један од могућих узрока овог проблема је тај што контролери нису правилно упарени са рачунаром. Да бисте ово поправили, морате да се уверите да су контролери укључени, а затим притисните дугме за упаривање на контролеру и рачунару. Још један потенцијални узрок овог проблема је тај што је фирмвер контролера застарео. Да бисте ово поправили, потребно је да повежете контролер са рачунаром, а затим ажурирате фирмвер. Ако и даље имате проблема са повезивањем контролера мешовите стварности са рачунаром са оперативним системом Виндовс 11/10, можда ћете морати да контактирате произвођача рачунара за даљу помоћ.водич за прозор 8

Ако Контролери мешовите стварности се неће повезати на Виндовс 11/10 , решења наведена у овом чланку ће вам помоћи да решите проблем. Овде можете наићи на један од следећих сценарија:

 • Контролори мешовите стварности се појављују, али се не повезују.
 • Контролори мешовите стварности се не појављују

Победили су контролори мешовите реалности

Решења представљена овде ће функционисати у оба ова сценарија.Контролери мешовите стварности се неће повезати на Виндовс 11/10

Могло би бити много разлога зашто Контролери мешовите стварности се неће повезати на Виндовс 11/10 као што су истрошене батерије, УСБ 3.0 сметње за Блуетоотх сигнал, итд. Шта год да је узрок овог проблема, исправке у наставку ће вам помоћи да решите проблем. Пре него што наставите, предлажемо да проверите да ли постоје ажурирања за Виндовс и да инсталирате сва ажурирања на чекању (ако их има).

 1. Покрените алатку за решавање проблема са Блуетоотх-ом
 2. Онемогућите и поново омогућите Мицрософт Блуетоотх пописивач.
 3. Проверите статус услуге Блуетоотх подршке
 4. Проверите да ли је фирмвер вашег контролера ажуриран
 5. Проверите да ли има више инстанци управљачког програма контролера мешовите реалности.
 6. Поново инсталирајте управљачки програм контролера
 7. Поново инсталирајте Блуетоотх адаптер
 8. Уклоните и додајте контролер тако што ћете извршити фабричка подешавања.
 9. Проверите да ли има сметњи
 10. Однесите своје контролере Микед Реалити у сервисни центар

Хајде да разговарамо о овим поправкама детаљно.

1] Покрените алатку за решавање проблема са Блуетоотх-ом

Као што име сугерише, Блуетоотх Троублесхоотер је аутоматизовани алат у оперативним системима Виндовс 11/10 који помаже корисницима да реше проблеме са Блуетоотх везом. Да ли имате проблема са својим контролером мешовите стварности. Дакле, покретање алатке за решавање проблема са Блуетоотх-ом може помоћи. Следите ова упутства:Покрените алатку за решавање проблема са Блуетоотх-ом у оперативном систему Виндовс 11.

 1. Отворите подешавања оперативног система Виндовс 11/10.
 2. Иди на ' Систем > Решавање проблема > Други алати за решавање проблема ' или ' Систем > Решавање проблема > Напредни алати за решавање проблема шта год видите у подешавањима Виндовс 11/10.
 3. Финд Блуетоотх и притисните трцати .

Нека алатка за решавање проблема провери проблем и реши га.

2] Онемогућите и поново омогућите Мицрософт Блуетоотх пописивач.

Мицрософт Блуетоотх Енумератор је потребан Виндовс рачунарима за комуникацију са бежичним уређајима. Ако га онемогућите, нећете моћи да упарите нове Блуетоотх уређаје и повежете постојеће са својим системом. Поред тога, већ повезани Блуетоотх уређаји ће бити прекинути након онемогућавања Мицрософт Блуетоотх Енумератор.

Ако се контролери мешовите стварности појављују у оперативном систему Виндовс 11/10, али се не повезују, онемогућавање и поновно омогућавање Мицрософт Блуетоотх Енумератор може помоћи. Кораци за ово су:

0к80244022
 1. Отворите менаџер уређаја.
 2. Проширити Блуетоотх гранају.
 3. Кликните десним тастером миша на Мицрософт Блуетоотх Енумератор и изаберите Онемогућите уређај .
 4. Сачекајте неколико минута. Поново кликните десним тастером миша и изаберите Укључите уређај .

Сада проверите да ли можете да повежете контролер са својим системом или не.

3] Проверите статус услуге Блуетоотх подршке.

Блуетоотх Хелпер Сервице је одговоран за откривање и упаривање удаљених Блуетоотх уређаја. Ако зауставите или онемогућите ову услугу, већ инсталирани Блуетоотх уређаји можда неће радити исправно и ваш систем можда неће открити нове Блуетоотх уређаје.

Поново покрените Блуетоотх подршку.

Проверите статус ове услуге. Ако је заустављен, покрените га. Ако је већ покренут, поново га покрените. Следећи кораци ће вам помоћи у томе.

 1. Отворите Виндовс Сервице Манагер. .
 2. Финд Блуетоотх подршка . Ако његов статус показује „Заустављено
Популар Постс