Како искључити филтер вулгарности у програму Ворд

Kako Iskluciti Filter Vulgarnosti U Programu VordМицрософт Ворд има Диктирајте карактеристика која је временом постала боља. Компанија је објавила ново ажурирање које је донело неколико побољшања заједно са новом језичком подршком. Из нашег тестирања, ова функција диктирања у Ворд-у ради прилично добро, али не за неке кориснике који не желе цензуру. Желе да искључите филтер вулгарности у програму Ворд .како поставити подсетнике на Виндовс 10

 Како искључити филтер вулгарности у програму Ворд ДицтатеМицрософт Ворд Дицтате долази са филтером вулгарности, а колико смо схватили, многи корисници немају појма да филтер постоји. То је зато што старија верзија функције диктата до сада није имала филтер. Стога је савршено логично да неки корисници не знају за неке од нових ствари које Дицтате може да уради.

Како искључити филтер вулгарности у програму Ворд

Укључивање или искључивање филтера вулгарности у програму Мицрософт Ворд Дицтате је веома лако. Следите кораке овде и разумећете зашто:  1. Отворите Мицрософт Ворд
  2. Кликните на икону Дицтате
  3. Идите на област подешавања
  4. Онемогућите или омогућите филтер вулгарности

Прва ствар коју треба да урадите је, наравно, да покренете Мицрософт Ворд. Када се Ворд покрене, отворите нови документ или документ који сте недавно креирали.

 Мицрософт Ворд Дицтате подешавања

Следећи корак овде је да кликнете на Кућа таб.Одатле потражите Диктирајте икона испод категорије Глас и одмах је изаберите.

како додати гост рачун у Виндовс 10

Након што кликнете на икону Дицтате, која изгледа као микрофон, испод ње ће се појавити мали мени.

Кликните Подешавања и то ће отворити прозор Подешавања.

 Мицрософт Ворд Дицтате Филтер осетљивих фраза

Сада је време да онемогућите или омогућите филтер вулгарности из недавно отвореног прозора подешавања.

Тражити Филтрирајте осетљиве фразе .

Подразумевано, ова функција је укључена. Онемогући га кликом на дугме за пребацивање.

истраживач датотека се не отвара

Кликните поново да бисте поново омогућили функцију.

ЧИТАТИ : Упс, дошло је до проблема са грешком при диктирању у Ворд-у

Шта је филтер вулгарности у Ворду?

Филтер вулгарности, познат и као филтер за псовке, или филтер језика, је део софтвера дизајниран да модификује текст како би се уклониле речи које се сматрају увредљивим. У Мицрософт Ворд-у, листа је доступна под функцијом Диктирање и у суштини ради исту функцију; у основи цензуришу 'лоше' речи.

Да ли треба да задржим филтер вулгарности укључен или искључен?

Ево ствари, увек треба размислити о коришћењу филтера вулгарности у Ворд-у јер може да изостави најувредљивије речи, посебно ако је садржај за јавну употребу. Ако се правилно користи, филтер у Ворд-у има огромну флексибилност која омогућава кориснику да неизмерно контролише гласовни диктат.

 Како искључити и укључити филтер вулгарности у Мицрософт Ворд-у
Популар Постс