Како да обришете међуспремник у програму Екцел, Ворд или ПоверПоинт

How Clear Clipboard ExcelНаучите како да избришете уносе из међуспремника појединачно или све одједном у Мицрософт Оффице апликацијама као што су Екцел, ПоверПоинт и Ворд.

Ако сте ИТ стручњак, знате да је брисање међуспремника неопходан део вашег тока посла. Ево кратког водича о томе како да обришете међуспремник у програму Екцел, Ворд или ПоверПоинт.У Екцел-у можете да обришете међуспремник тако што ћете отићи на картицу Почетна и изабрати дугме Обриши међумеморију. У Ворд-у можете да приступите дугмету Обриши међуспремник тако што ћете отићи на картицу Почетна и изабрати групу Уређивање. У ПоверПоинту можете да обришете међуспремник тако што ћете отићи на картицу Почетна и изабрати групу Цлипбоард.Када изаберете дугме Очисти међуспремник, сви подаци у међуспремнику ће бити избрисани. Ово је брз и лак начин да се уверите да је ваш међуспремник чист и спреман за следећи задатак.

убаци фусноте речМноги корисници траже начин да обришу међуспремник из Мицрософт Оффице апликација, али ретко налазе нешто корисно. Ако сте заинтересовани да знате како цлеар цлипбоард у Мицрософт Оффице апликацијама као што су Екцел, Ворд и ПоверПоинт, прочитајте упутства у наставку.

Кад год корисник копира било који садржај у Оффице апликацију, он је привремено у његовом међуспремнику где му се може лако приступити. Међутим, током времена, овај садржај може створити неред. Дакле, ако сте заинтересовани и инсистирате да ово поправите, читајте даље.

Обришите међуспремник у Екцел, Ворд, ПоверПоинт

Клипборд се може сматрати једном од наменских локација за складиштење у РАМ-у за привремено складиштење битова података. Када прикупите превише података у међуспремнику, можете добити поруку о грешци која каже да је клипборд пун. Ево како да обришете међуспремник.  1. Отворите траку задатака међумеморије
  2. Избришите појединачно уносе међумеморије
  3. Очистите међуспремник у једном потезу.

Да бисте избрисали све клипове или појединачни клип, прво отворите окно задатака Цлипбоард.

1] Отворите траку задатака међумеморије.

Имајте на уму да метод остаје исти без обзира коју апликацију користите - Ворд, Екцел или ПоверПоинт. Дакле, све што треба да урадите је да унесете назив жељене апликације (Ворд/Екцел/ПоверПоинт) у ' Претрага „Трака, изаберите је и отворите.

Како да обришете међуспремник у програму Екцел, Ворд или ПоверПоинт

деинсталирати Виндовс упдате

Пребаците на ' кућа 'И притисните' група међуспремника „Приказује се као бочна стрелица која показује надоле.

Трака задатака међумеморије ће се одмах појавити и појавити на левој страни табеле. Приказаће све клипове у међуспремнику.

2] Избришите уносе из међуспремника појединачно или одједном

Овде можете да избришете или обришете клипборд појединачно или све одједном.

Да бисте појединачно обрисали клипборд, изаберите снимак, притисните стрелицу надоле и изаберите „ избрисати 'Варијанта.

не могу променити дозволе прозора 7

Слично томе, да бисте обрисали клипборд једним потезом, само притисните ' избриши све који се налази поред опције Налепи све.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође имајте на уму да пошто су подаци у међуспремнику ускладиштени у РАМ-у, поновним покретањем рачунара ће се избрисати и ови привремени подаци са рачунара.

Популар Постс