Како да генеришете КР код за штампање за вашу Ви-Фи лозинку

Kak Sozdat Pecatnyj Qr Kod Dla Vasego Parola Wi Fi

недефинисан

Под претпоставком да желите чланак који говори о томе како да генеришете КР код за штампање за вашу Ви-Фи лозинку: КР код може бити одличан начин да поделите своју Ви-Фи лозинку са пријатељима или члановима породице којима је потребан приступ вашој кућној мрежи. Можете креирати КР код који ће омогућити некоме да га скенира и повеже на вашу Ви-Фи мрежу без потребе да унесе лозинку. Постоји неколико различитих начина на које можете да генеришете КР код за своју лозинку за Ви-Фи. Један од начина је да користите веб локацију као што је КР Цоде Генератор. Можете да унесете своју Ви-Фи лозинку на веб локацију и она ће генерисати КР код који можете да сачувате и одштампате. Други начин да генеришете КР код за вашу лозинку за Ви-Фи је да користите апликацију за паметни телефон. Доступне су бројне различите апликације које ће вам омогућити да креирате КР код. Када креирате КР код, можете га сачувати на свом уређају или поделити са неким другим. Ако желите да генеришете КР код за своју Ви-Фи лозинку ван мреже, можете користити алат као што је КР Цоде Макер. Овај алат вам омогућава да креирате КР код и сачувате га на рачунару. КР кодови могу бити одличан начин да поделите своју Ви-Фи лозинку са другима. Постоји неколико различитих начина на које можете да генеришете КР код за своју лозинку за Ви-Фи. Можете да користите веб локацију, апликацију за паметни телефон или ванмрежни алат.Често се нађемо у ситуацији да морамо да делимо своје акредитиве за Ви-Фи мрежу са другим људима. Обично, власник Ви-Фи рутера мора да обезбеди лозинку, коју други затим уносе у свој рачунар. Уношење лозинке је увек заморно искушење. Много ефикаснији начин да предате своју Ви-Фи лозинку је да је претворите у КР код за штампање који свако може једноставно да скенира на својим уређајима и користи за повезивање са вашом Ви-Фи мрежом. У овом чланку ћемо погледати како можете креирајте КР код за штампање да бисте ушли у Ви-Фи мрежу и лозинку .У овом водичу користићемо два бесплатна онлајн алата, а то су ВиФи картица и КиФи. Оба функционишу у основи исто и укључују сличне кораке. Хајде да видимо како то можете учинити.Како да генеришете КР код за Ви-Фи лозинку помоћу ВиФи картице

смањите употребу података на ИоуТубе-у

Ви-Фи мапа је бесплатна онлајн алатка која вам омогућава да за неколико минута генеришете одштампани КР код за вашу Ви-Фи лозинку.

  1. Отворите веб претраживач и посетите страницу ВиФи мапе. Званични сајт
  2. У упиту за пријаву на ВиФи, имаћете место да унесете име и лозинку вашег рутера.
  3. Након што попуните ова поља, наћи ћете јединствени КР код који одговара вашем рутеру и његову лозинку.
  4. Померајући се мало надоле, добићете још неколико опција као што су ротирање кода, скривање лозинке приликом преузимања његовог печата, итд.

Такође имате могућност да изаберете тип шифровања за ваш рутер. Подразумевани избор је ВПА/ВПА2/ВПА3. Са алатима као што је ВиФи картица, људи често имају проблема са приватношћу, али овде је све решено. Ниједна од информација које овде дајете о свом Ви-Фи рутеру се не чувају на његовим серверима. Не врши праћење или узимање отисака прстију.Читати: Најбољи бесплатни софтвер за генерисање КР кодова за Виндовс

Генеришите лозинку за Ви-Фи КР код помоћу КиФи-ја

Други начин на који можете да генеришете КР код за штампање за своју лозинку за Ви-Фи је преко КиФи-ја. Процес је, као што је већ поменуто, углавном исти.

виндовс схелл цоммон длл не реагује на Виндовс 10
  1. отворен КиФи.орг у вашем претраживачу
  2. Унесите ССИД своје Ви-Фи мреже (ИД скупа услуга, што је назив ваше Ви-Фи мреже)
  3. Изаберите одговарајуће шифровање и унесите приватни кључ мреже.

Након што сте успешно унели све потребне податке, кликните на „Креирај“. Након неколико секунди, појавиће се прилагођени КР код који укључује ССИД и лозинку вашег Ви-Фи-ја. Затим имате опцију да је сачувате у ХТМЛ5 лоцалСтораге, извезете као слику или одштампате. Кликом на дугме Штампај отвориће се прозор странице за штампање са вашим ССИД-ом и приступном фразом. Можете одабрати да не приказујете лозинку ако желите.

игре кбок оне се деинсталирају

Након што одштампате овај КР код, можете да га залепите негде где ће људи бити лако да га виде и скенирају или да га носе са собом.

Надамо се да ће вам бити од користи.

Како да одштампам КР код за свој Ви-Фи?

Ако желите да олакшате корисницима да се пријаве на управљање активностима уређаја, можете да користите њихове акредитиве (корисничко име и лозинку) да бисте развили јединствени бар код или КР код за сваког од њих. Можете да генеришете 2Д баркодове користећи МС Екцел које затим корисници могу користити за пријаву у апликацију. Можете да креирате КР код помоћу програма Екцел тако што ћете кликнути на „Убаци > Моји додаци“. Изаберите КР4Оффице и кликните на Пасте.

Колико дуго важе КР кодови?

Уобичајена заблуда о КР кодовима има везе са њиховим трајањем и валидношћу. Неки корисници верују да КР кодови нису вечни и да имају датум истека. Статички КР кодови, најчешћи тип КР кодова, често се генеришу помоћу генератора КР кодова и стога немају датум истека. Постоји неколико алата као што су ВиФи картица, КиФи, КРТигер итд. који вам могу помоћи да генеришете онолико бесплатних КР кодова колико желите. Случај може бити другачији за мало напредне КР кодове који се могу уређивати. Често захтевају од корисника да плате услугу претплате и остају активни само док је претплата у току.

Популар Постс