Поправљено: Интернет Екплорер не чува поставке историје

Fix Internet Explorer Not Saving History SettingsИЕ не чува подешавања историје? Ако установите да ваш Интернет Екплорер не чува подешавања историје прегледања, покушајте ово.

Хеј тамо, Ако имате проблема да натерате ИЕ да сачува ваша подешавања историје, не плашите се – ми вам можемо помоћи. Ево брзог решења које би требало да уради трик. Прво отворите ИЕ и идите на Алатке > Интернет опције. Одавде идите на картицу Безбедност и кликните на дугме Прилагођени ниво. Померите се надоле док не видите опцију за „Историја“. Уверите се да је подешено на „Омогући“, а затим кликните на ОК. То би требало да се побрине за то! Ако и даље имате проблема, слободно нам се јавите и ми ћемо вам помоћи.Ако установите да ваш Интернет Екплорер не чува поставке историје прегледања, можете прочитати овај чланак да бисте извршили неке кораке за решавање проблема.1. Почнимо са основама. трцати ЦЦлеанер да обришете интернет кеш меморију, а затим поново покренете ИЕ. Сада отворите Интернет опције > картицу Опште > Подешавања историје прегледања. Уверите се да Избришите историју прегледања по изласку није обележено. Такође кликните на Подешавања и уверите се Дани за чување страница у историји постављено на 20 дана.

гледајте нетфлик заједно на мрежиСада покушајте да прегледате и видите да ли је помогло.

2. Подразумевано у оперативном систему Виндовс 7 два програма за решавање проблема у Интернет Екплорер-у на новој инсталацији. То су перформансе Интернет Екплорер-а и безбедност Интернет Екплорер-а. Да бисте им приступили, отворите Цонтрол Панел > Алл Цонтрол Панел Итемс > Троублесхоот > Алл Цатегориес. Покушајте да их покренете и видите да ли то помаже.

3. Ресетујте Интернет Екплорер на подразумевана подешавања, покушајте поново и видите да ли то помаже.4. Покрените Интернет Екплорер у Режим без надоградње . Ако откријете да се ваша историја чува, онда је то вероватно један од ваших додатака који сваки пут брише вашу историју. Покушајте да идентификујете увредљиви додатак и видите да ли ће његово онемогућавање помоћи.

иконе на радној површини се освежавају

5. Уверите се да радите Интернет Екплорер у режиму ИнПривате . Чак и ако сте кликнули на везу 'ИЕ Привате Моде Интернет Схортцут' и наставили да претражујете друге сајтове на другим картицама, ваша историја можда неће бити сачувана за све картице.

6. Проверите да ли се чврсти диск пуни. Можда ћете морати да ослободите простор на диску.

7. Уверите се да број дана у којима Интернет Екплорер чува историју прегледања није подешен на 0.

8. Ваша историја је можда оштећена или је датотеку закључао други програм.

9. Одговарајуће датотеке регистра могу бити оштећене. Отворите регедит, идите до следећег кључа регистратора и избришите га:

ХКЕИ_ЦУРРЕНТ_УСЕРС Софтвер Мицрософт Виндовс Тренутна верзија Интернет подешавања 5.0

10. Кориснички профил је можда оштећен. Видите Ово .

резервишите своју копију оперативног система Виндовс 10
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће нешто помоћи!

Популар Постс