Како онемогућити хардверско убрзање у Браве претраживачу

Kak Otklucit Apparatnoe Uskorenie V Brauzere Braveнедефинисан

Ако сте ИТ стручњак, знате да хардверско убрзање може бити бол у врату. Ево како да то онемогућите у Браве претраживачу.1. Отворите Браве претраживач и идите на Подешавања.2. Кликните на Напредна подешавања.

3. Померите се до дна и кликните на опцију Онемогући хардверско убрзање.4. Поново покрените Браве претраживач да промене ступе на снагу.

То је све! Сада можете уживати у бржем и глаткијем искуству прегледавања без бриге да ће вам хардверско убрзање бити на путу.

како послати масовну е-пошту из Оутлоок-а користећи ЕкцелАко желиш онемогућите хардверско убрзање у Браве претраживачу у оперативном систему Виндовс 11/10, ево како то можете да урадите. Нема потребе да користите апликације трећих страна да бисте то урадили јер Браве Бровсер долази са уграђеном опцијом за ову сврху. Ако Браве претраживач изазива проблеме, решење би могло бити да онемогућите хардверско убрзање.

Како онемогућити хардверско убрзање у Браве претраживачу

Како онемогућити хардверско убрзање у Браве претраживачу

Да бисте онемогућили хардверско убрзање у Браве претраживачу на Виндовс 11/10 рачунару, следите ове кораке:

десни клик не реагује Виндовс 10
  1. Отворите Браве претраживач на рачунару.
  2. Притисните дугме менија и изаберите Подешавања .
  3. Пребаците на Систем језичак на левој страни.
  4. наћи Употреба хардверско убрзање када је доступно опција.
  5. Пребаците одговарајуће дугме.
  6. Притисните Поново покренути дугме да поново покренете претраживач.

Да бисте сазнали више о овим корацима, наставите да читате.

Прво, потребно је да отворите Браве претраживач на рачунару и кликнете на дугме менија видљиво у горњем десном углу. Затим изаберите Подешавања опција са листе.

Он отвара Подешавања Храбри панел претраживача. Отвара се подразумевано Започети панел. Међутим, морате се пребацити на Систем језичак на левој страни.

Ако не желите да пратите све ове кораке, можете отворити Браве претраживач на рачунару и унети ово у адресну траку: Браве://сеттингс/систем. Отвориће се на исти начин. Систем панел поставки у прозору Браве претраживача.

Након тога морате пронаћи Употреба хардверско убрзање када је доступно опција. Подразумевано је омогућено. Морате да укључите одговарајуће дугме да бисте омогућили или онемогућили хардверско убрзање у Браве претраживачу.

Како онемогућити хардверско убрзање у Браве претраживачу

изгледа да немате ниједан одговарајући уређај

На крају, морате поново покренути претраживач. Да бисте то урадили, можете кликнути на дугме Поново покренути дугме.

Након тога, хардверско убрзање ће бити аутоматски онемогућено. Ако желите да га поново укључите, морате да отворите исту таблу и пребаците исту опцију.

Читати: Како онемогућити хардверско убрзање у Фирефок-у и Цхроме-у

Где је хардверско убрзање у Браве претраживачу?

Поставка хардверског убрзања је омогућена у Систем панел подешавања у Браве претраживачу. Морате да пратите горе наведене кораке да бисте пронашли ову опцију. С друге стране, можете отворити Браве претраживач и уписати ово у адресну траку: Браве://сеттингс/систем. Такође се отвара Систем панел са подешавањима на екрану.

Читати: Браве Бровсер се не отвара нити ради на Виндовс рачунару

Како онемогућити хардверско убрзање?

Да бисте онемогућили хардверско убрзање у Браве претраживачу, можете пратити горе наведене кораке. Пошто је ово подешавање подразумевано омогућено, мораћете да га онемогућите ручно. Да бисте то урадили, кликните на мени хамбургера који се види у горњем десном углу и изаберите Подешавања . Затим пређите на Систем подешавања на левој страни. Овде можете видети опцију под називом Употреба хардверско убрзање када је доступно . Морате да укључите ово дугме да бисте га искључили.

Како могу да смањим употребу процесора Браве-а?

Постоји неколико ствари које можете учинити смањити употребу процесора Браве претраживача . На пример, можете да обришете кеш меморију и колачиће, онемогућите хардверско убрзање, проверите и онемогућите екстензије, креирате нови кориснички профил, итд. На крају, ако ништа друго не успе, можете да ресетујете Браве претраживач на фабричке вредности.

Ово је све! Надам се да вам је овај водич помогао.

уклоните својства и личне податке

Читати: Како омогућити или онемогућити хардверско убрзање у Мицрософт Едге-у.

Како онемогућити хардверско убрзање у Браве претраживачу
Популар Постс