Како тражити људе користећи Фацебоок

Kak Iskat Ludej S Pomos U FacebookАко сте ИТ стручњак, онда знате да је један од најбољих начина да пронађете људе преко Фацебоока. Међутим, тражење људи на Фејсбуку може бити мало незгодно ако не знате како то да урадите. У овом чланку ћемо вам показати како да тражите људе на Фејсбуку да бисте могли да пронађете људе које тражите.Да бисте тражили људе на Фејсбуку, мораћете да користите траку за претрагу на врху странице. Да бисте то урадили, једноставно унесите име особе коју тражите. Ако нисте сигурни у правопис, можете покушати да унесете делимично име. Када унесете име, притисните ентер или кликните на икону лупе.

Ако и даље имате проблема да пронађете особу коју тражите, можете покушати да користите функцију напредне претраге. Да бисте то урадили, кликните на стрелицу надоле поред иконе лупе. Ово ће приказати падајући мени са неким додатним опцијама. Одавде можете да унесете додатне информације о особи коју тражите, као што су њена локација, радно место или школа.

Ако и даље не можете да пронађете особу коју тражите, постоји неколико других ствари које можете испробати. Прво, можете покушати да потражите профил особе на другом сајту, као што је ЛинкедИн. Такође можете покушати да потражите телефонски број или адресу е-поште особе. Коначно, ако знате приближну локацију особе, можете покушати да је потражите на сајту за претрагу људи као што је Пипл или Забасеарцх.Ако пратите ове кораке, требало би да будете у могућности да пронађете особу коју тражите на Фејсбуку. Међутим, ако и даље не можете да их пронађете, могуће је да су или избрисали свој налог или да су им подешавања приватности подешена на „Само за пријатеље“.

Ако желиш пронађите одређену особу на Интернету , можете унети свој Фејсбук налог и тражити и наћи их. Ваше шансе да пронађете особу коју тражите су велике јер је то најпознатија друштвена мрежа. Главна сврха платформе је да окупи људе кроз размену личних или професионалних информација. Веб страница омогућава корисницима да доставе различите информације путем својих профила.Како тражити људе користећи Фацебоок

Како тражити људе користећи Фацебоок

Можете користити Фацебоок у своју корист да пронађете људе или лоцирате некога, било да је то давно изгубљени пријатељ, рођак или колега.

 1. Претражите по имену особе
 2. Проналажење имена особе користећи компанију или школу као филтер
 3. Претражите на листи пријатеља на Фејсбуку
 4. Претражите по броју телефона

Ови кораци ће вам помоћи да брзо пронађете особу на Интернету.

1] Претражујте по имену особе

Један од начина да пронађете људе на Фацебоок-у је да унесете име у главну траку за претрагу на врху вашег Фацебоок налога. Након што унесете име, можете да сузите резултате претраге и видите листу имена и њихове слике профила да бисте пронашли особу.

 • можете користити Филтери када користите Фацебоок функцију претраживања људи.
 • На пример, унесите име Маттхев да бисте потражили одређену особу. На крају падајуће листе имена кликните Финдинг Маттхев .
 • Листу филтера можете пронаћи на левом панелу нове странице. Ако желите само да пронађете људе, изаберите Људи за филтрирање пословних страница, догађаја и других материјала.

2] Пронађите име особе користећи компанију или школу као филтер.

Ако не можете да претражите и пронађете особу коју тражите, можете користити образовање филтер и Рад филтер за тражење особе.

 • На левом панелу испод Људи филтер, кликните на Рад . Можете унети име компаније за коју је особа коју тражите радила и приказаће се листа имена особе која ради или ради за компанију.
 • Ако желите да идентификујете бивше другове из разреда по називу школе коју сте похађали, користите образовање филтер, унесите назив школе и кликните Да дођу у . Име особе са именом које сте унели биће приказано ако је поменула назив своје школе у ​​свом профилу.

3] Претражите на листи пријатеља на Фејсбуку

Један од најбољих начина да пронађете особу коју тражите је да прегледате своје листе пријатеља јер су оне можда међусобно повезане са особом коју тражите. Постоји неколико начина да се то уради.

 • Од Људи филтер, изаберите Пријатељи. Можете тражити особу коју тражите користећи две опције, Моји пријатељи и Пријатељи пријатеља .
 • Ако је особа коју тражите у вашем Пријатељи листу, кликните на филтер Пријатељи и из падајућег менија кликните Моји пријатељи , а профил особе ће бити приказан ако је особа на вашем Пријатељи листа. Такође можете тражити особу из Пријатељи пријатеља филтер.
 • Проналажење заједничких пријатеља је најбоља опција ако, на пример, ви или други пријатељ радите заједно, идете у исту школу или живите на истом месту.
 • Да бисте видели листу пријатеља свог пријатеља, идите на њихов профил и кликните Пријатељи опција. Можете да прегледате и претражујете целу листу или да видите њихове најновије додатке пријатеља и пријатеље из одређених група, као што су њихово радно место, заједница или средња школа.
 • Прегледај Људи које можда познајеш страница, листа људи које можда познајете на основу ваших Фацебоок пријатеља, као још један начин да пронађете пријатеља.

Имајте на уму да ове методе неће функционисати ако пријатељ којег користите за проналажење особе има блокирану листу пријатеља јер Фацебоок дозвољава корисницима да сакрију своју листу пријатеља. Пријатељи листа.

4] Претрага по броју телефона

Други начин за тражење особе на Фејсбуку је да унесете број телефона те особе ако је особа ажурирала број телефона на свом профилу и учинила га јавним.

 • Можете почети тако што ћете унети број телефона у Фацебоок траку за претрагу.
 • Укључите позивни број и број телефона које треба додати као низ бројева без знакова интерпункције или форматирања.
 • Притисните Ентер и жељени резултат би се требао појавити на врху странице.

Ако не видите резултат, вероватно је да ова особа има приватан профил и да није заинтересована да буде пронађена. Поред тога, особа можда нема чак ни Фацебоок налог повезан са тим бројем телефона.

Ако не видите резултат, вероватно је да ова особа има приватан профил и да није заинтересована да буде пронађена. Нису могли чак ни да имају Фацебоок налог повезан са тим бројем телефона.

Читати: Најбољи претраживачи за лако проналажење људи

Можете пратити ове једноставне методе изнад да бисте пронашли особу коју желите. Ако и даље не можете да пронађете некога користећи Фацебоок претрагу, то је можда зато што је ваша претрага превише општа. На пример, може постојати стотине корисника „Том“ на Фејсбуку. Да будемо прецизнији, сазнајте пуно име и локацију.

Такође је могуће да вас је особа коју тражите блокирала или смањила подешавања приватности. Понекад људи забораве да су њихова подешавања ограничена. Замолите их да провере своја подешавања приватности ако још увек не можете да пронађете неког од својих пријатеља.

Може ли Фацебоок претрага за особу да их обавести?

Фацебоок не обавештава кориснике да сте видели профил неке особе. Поред тога, апликације трећих страна не могу да обавесте кориснике о томе ко је посетио њихове профиле. Увек можете пријавити све апликације које нуде ову функцију.

како направити пословну фацебоок групу на пословној страници

Зашто не могу да нађем некога на Фејсбуку, а нисам блокиран?

Ако имате проблема да пронађете некога на Фејсбуку, можете да филтрирате према граду, образовању, граду, послу и заједничким пријатељима. У зависности од филтера које одаберете, можда ћете морати да додате додатне информације о свом пријатељу. Приликом претраживања можете користити било који број филтера. Неки људи се можда неће појавити у претрагама јер њихова подешавања приватности могу ограничити ко може да их пронађе на Фејсбуку.

Популар Постс