Отварање ПДФ-а у Едге-у није успело, нешто вас спречава да отворите овај ПДФ

Couldn T Open Pdf EdgeКао ИТ стручњак, често ме питају како да решим уобичајене проблеме са рачунаром. Једно од најчешћих питања о којима ме питају је како да поправим грешку „Отварање ПДФ-а у Едге-у није успело“. Ова грешка може бити узрокована бројним стварима, али постоји неколико уобичајених поправки које могу помоћи.Прво се уверите да имате инсталирану најновију верзију Едге-а. Ако то не учините, можете га преузети са Мицрософт-ове веб локације. Када добијете најновију верзију, покушајте поново да отворите ПДФ. Ако то не успе, покушајте да поново покренете рачунар, а затим отворите ПДФ. Ако и даље не можете да отворите ПДФ, можда вас нешто спречава да га отворите.

Један од уобичајених узрока ове грешке је сигурносни софтвер који блокира Едге да отвори ПДФ. Да бисте ово поправили, мораћете да додате Едге на листу дозвољених програма у вашем безбедносном софтверу. Ако нисте сигурни како то да урадите, упутства можете пронаћи на веб локацији безбедносног софтвера. Када додате Едге на листу дозвољених програма, покушајте поново да отворите ПДФ.

Још један уобичајени узрок ове грешке је оштећена ПДФ датотека. Ако је ПДФ који покушавате да отворите оштећен, нећете моћи да га отворите у Едге-у. Да бисте ово поправили, мораћете да преузмете нову копију ПДФ-а. Када добијете нову копију, покушајте да је отворите у Едге-у. Ако и даље не можете да га отворите, можда вас нешто друго спречава да отворите ПДФ.Ако и даље имате проблема са отварањем ПДФ-ова у Едге-у, можда постоји проблем са самим Едге-ом. Да бисте ово поправили, можете покушати да ресетујете Едге. Да бисте то урадили, отворите апликацију Подешавања, идите на одељак „Апликације“ и кликните на „Ресетуј“. Када ресетујете Едге, покушајте поново да отворите ПДФ. Ако и даље не можете да га отворите, можда ћете морати да деинсталирате и поново инсталирате Едге.

Ако и даље имате проблема након што сте испробали све ове ствари, можете се обратити Мицрософт подршци за помоћ. Они ће можда моћи да вам помогну да решите проблем и да Едге поново ради.мицрософт боотстраппер еррор оффице 2013

Мицрософт Едге (Цхромиум) делује као подразумевани ПДФ прегледач у оперативном систему Виндовс 10, али понекад може да наиђе на проблеме приликом отварања ПДФ датотеке или прегледа интернет везе која има ПДФ датотеку за преузимање. На пример, може да прикаже грешку: ' Није могуће отворити ПДФ датотеку у Едге-у, нешто вас спречава да отворите ову ПДФ датотеку' . У овом случају, можете покушати да решите проблем са следећим корацима за решавање проблема.

Отварање ПДФ поруке о грешци није успело

Отварање ПДФ-а у Едге-у није успело, нешто вас спречава да отворите овај ПДФ

Грешка се обично јавља ако сте инсталирали друге ПДФ прегледаче јер они могу ометати Едге приликом отварања ПДФ докумената. Брисање кеша је такође важно јер временом може изазвати проблеме са претраживачем. Као почетну тачку, можете покушати да ресетујете прегледач као подразумевани ПДФ прегледач, или да вратите прегледач, или да покушате са следећим сугестијама да бисте решили овај проблем.

  1. Поставите Мицрософт Едге као подразумевани ПДФ прегледач
  2. Избришите кеш у Мицрософт Едге-у
  3. Поправите Мицрософт Едге.

Почнимо!

1] Поставите Мицрософт Едге као подразумевани ПДФ прегледач.

отворен Контролна табла и идите на Стандардни програми . Кликните ' Повежите тип датотеке или протокол са програмом » линк .

Изабери ПДФ фајл опцију и кликните Промени програм .

блу раи плаиер виндовс 10

У искачућем прозору који се појави изаберите Мицрософт ивица и означи ' Увек користите ову апликацију за отварање .пдф прозора'

Кликните на ОК да поставите Едге као подразумевани ПДФ прегледач.

2] Избришите кеш у Мицрософт Едге-у

То је добра идеја Обриши кеш меморију редовно да бисте избегли проблеме са учитавањем веб локације, непотребне прекиде и повећану продуктивност. Пратите ове кораке да бисте обрисали кеш меморију

Покрените Мицрософт Едге. Иди на Подешавања и више > Подешавања .

Пребаците на „Приватност и услуге“ поглавље. Затим у одељку ' Обриши податке прегледања 'клик на наслов' Изаберите шта желите да обришете » .

Изабери опцију Кеширане слике и датотеке и притисните ' Сада је јасно' дугме.

3] Поправите Мицрософт Едге

Можда ћете наићи на проблеме при отварању ПДФ датотеке у Едге-у ако је претраживач компромитовао и компромитовао хакер. Можете вратите Едге претраживач поставите подразумевану вредност у Виндовс 10 и проверите да ли то помаже у решавању проблема.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

како сакрити везе на линкедину
Популар Постс