Изолација језгра се сама искључила у оперативном систему Виндовс 11/10

Izolacija Jezgra Se Sama Isklucila U Operativnom Sistemu Vindovs 11 10Ако имате омогућена изолација језгра и интегритет меморије на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 11 или Виндовс 10, али због одређених разлога на које не можете да ставите прст, ова уграђена безбедносна функција уређаја се сама искључује, онда је овај пост намењен да вам помогне са најефикаснијим решењима проблема. Изолација језгра се искључила сама

ндис.сис

Зашто је моја Цоре изолација искључена?

Углавном, ако је интегритет меморије изолације језгра онемогућен и не можете да га омогућите, то значи да имате некомпатибилан драјвер инсталиран на вашем систему. На том Виндовс-у Девице Сецурити на страници, требало би да видите листу свих некомпатибилних драјвера наведених или приказаних у овој ситуацији. Радња коју треба да предузмете је да уклоните идентификоване драјвере као што смо описали у Решењу 3] у овом посту.

Изолација језгра се искључила сама

Ако Цоре Исолатион изворна безбедносна функција уређаја у оперативном систему Виндовс 11/10 добија сам се искључио потенцијално остављајући ваш рачунар рањивим на злонамерне нападе, укључујући рансомваре, онда вам исправке које смо представили у наставку могу помоћи да решите проблем и осигурате да ваш рачунар остане заштићен! 1. Поправите или ресетујте Виндовс безбедност или поново инсталирајте Дефендер
 2. Покрените СФЦ скенирање
 3. Проверите да ли постоје и уклоните некомпатибилне драјвере
 4. Ресетујте/поправите/реинсталирајте Виндовс 11/10

Хајде да погледамо како се ови поменути поправци примењују!

1] Поправите или ресетујте Виндовс безбедност или поново инсталирајте Дефендер

 Поправите или ресетујте Виндовс безбедност или поново инсталирајте Дефендер

Под условом да ваш уређај испуњава услове, ово би требало да буде ваш први корак у решавању проблема Изолација језгра се искључила сама проблем на вашем Виндовс 11/10 уређају. До омогући сигурност засновану на виртуелизацији (ВБС) , то можете учинити преко апликације Подешавања или помоћу уређивача регистра. Дакле, ако сте омогућили ВБС преко апликације Подешавања, али проблем и даље постоји, можете покушати да омогућите функцију помоћу уређивача регистра и видите да ли се поставка задржава јер вероватно грешка искључује функцију. Ако ниједан метод регистра није помогао, онда можете поправите или ресетујте Виндовс безбедност или поново инсталирајте Дефендер који ће вратити поставке Виндовс безбедности на подразумеване вредности.читати : МцАфее Сецурити Сцан Плус није компатибилан када је омогућен Виндовс ХВЦИ режим

2] Покрените СФЦ скенирање

 Покрените СФЦ скенирање

Подразумевано, ова безбедносна функција уређаја је укључена. Дакле, ако нисте онемогућио функцију заштите засноване на виртуелизацији (ВБС). на вашем уређају, али проблем и даље постоји, онда то може указивати на неку врсту оштећења системске датотеке. У овом случају, можете започети решавање проблема покретањем СФЦ скенирање који ће вратити или поправити било коју оштећену системску датотеку. Овај услужни програм извлачи здраве системске датотеке или кеширане копије које се налазе у компримованој фасцикли на %ВинДир%\Систем32\дллцацхе да замени лоше. Међутим, ако је ово спремиште оштећено, мораћете да покренете ДИСМ команда испод, а затим поново покрените СФЦ скенирање.

1448ЦЕ96293171БЕФ14Ф631А78БФ82271412Д761

читати : Некомпатибилни управљачки програм искључује интегритет меморије

3] Проверите да ли постоје и уклоните некомпатибилне драјвере

 Проверите да ли постоје и уклоните некомпатибилне драјвере - Дривер Сторе Екплорер

Обично, ако је ова функција искључена у Виндовс безбедности, подразумевана или некомпатибилна драјвер који се не учитава биће приказано. Дакле, у овом случају, можете да избришете или уклоните ове некомпатибилне драјвере на свом Виндовс 11/10 рачунару користећи било коју од опција у наставку.

 • ПнПутил команда . Имајте на уму да би покретање ове команде уклонило управљачки програм уређаја и да следећи пут када користите уређај, неће радити. Поновно инсталирање драјвера може помоћи.
 • Ауторунс . Покрените услужни програм као администратор, а затим идите на Возач картицу, пронађите и избришите управљачки програм.
 • Дривер Сторе Екплорер .

Такође можете да решите проблеме у оба Хардвер и Софтвер Очистите стање покретања и видите да ли то побољшава вашу ситуацију.

читати : Како безбедно очистити фасциклу ДриверСторе у оперативном систему Виндовс

4] Ресетујте/Поправите/Поново инсталирајте Виндовс 11/10

 Ресетујте/поправите/реинсталирајте Виндовс 11/10

Ако су ваше системске датотеке у добром стању и нема некомпатибилних драјвера на вашем систему или сте их уклонили као што је описано у решењу [3] изнад, али проблем и даље постоји, онда је вероватно да имате посла са озбиљном корупцијом система која се не може решити решава применом мањег или неинвазивног решавања проблема — у овом случају, и као последње средство, прво можете да користите Ресетујте овај рачунар функцију и видите да ли то помаже. Ако не, извршите ан поправка надоградње на месту . Ако се проблем настави, онда ћете морати чиста инсталација Виндовс-а на свом уређају — предлажемо да направите нови инсталациони медиј користећи најновију Виндовс ИСО датотеку слике.

Надамо се да ће вам овај пост бити од помоћи!

Повезани пост : Интегритет меморије је засивљен или се неће укључити/искључити

Да ли је Виндовс 11 уклонио изолацију језгра?

Са ажурирањем за Виндовс 11 2022, функције изолације језгра, укључујући интегритет меморије, су подразумевано омогућене. Ако сте још увек на верзији 21Х2 или ова функција није покренута, можда ћете желети да ручно омогућите безбедносну функцију уређаја. За кориснике који желе да знају да ли ова функција успорава рачунар, Мицрософт је приметио да су платформа виртуелне машине и интегритет меморије (део изолације језгра) две функције које могу да успоре игре – функција Мемори Интегрити је одговорна за контролу инсталације драјвера .

Виндовс Ливе Маил гмаил подешавања

Прочитајте следеће : Искључите поставку Мемори Интегрити ако Виндовс не може да учита управљачки програм .

Популар Постс