иТунес се стално замрзава или замрзава на Виндовс 11/10

Itunes Prodolzaet Zavisat Ili Zavisat V Windows 11 10Ако сте ИТ стручњак, знате да када се иТунес замрзне или замрзне на Виндовс 11/10, то је прави бол. Али шта је узрок овог проблема? Постоји неколико потенцијалних узрока за овај проблем, али највероватније је да је ваша иТунес библиотека оштећена. Ово се може догодити ако сте преместили своју иТунес библиотеку на нову локацију или ако сте недавно избрисали много датотека из своје иТунес библиотеке. Ако је ваша иТунес библиотека оштећена, најбоље је да је избришете и почнете испочетка. То можете учинити тако што ћете отићи у своју иТунес фасциклу и избрисати датотеку „иТунес Либрари.итл“. Када то урадите, можете поново да преузмете своју иТунес библиотеку са свог рачунара. Ако и даље имате проблема са замрзавањем или замрзавањем иТунес-а на Виндовс 11/10, постоји неколико других потенцијалних узрока које можете да проверите. Једна је да ваш антивирусни софтвер омета иТунес. Други је да постоје неке оштећене датотеке у вашем Виндовс регистру. Ако сте ИТ стручњак, знате да када се иТунес замрзне или замрзне на Виндовс 11/10, то је прави бол. Али шта је узрок овог проблема? Постоји неколико потенцијалних узрока за овај проблем, али највероватније је да је ваша иТунес библиотека оштећена. Ово се може догодити ако сте преместили своју иТунес библиотеку на нову локацију или ако сте недавно избрисали много датотека из своје иТунес библиотеке. Ако је ваша иТунес библиотека оштећена, најбоље је да је избришете и почнете испочетка. То можете учинити тако што ћете отићи у своју иТунес фасциклу и избрисати датотеку „иТунес Либрари.итл“. Када то урадите, можете поново да преузмете своју иТунес библиотеку са свог рачунара. Ако и даље имате проблема са замрзавањем или замрзавањем иТунес-а на Виндовс 11/10, постоји неколико других потенцијалних узрока које можете да проверите. Једна је да ваш антивирусни софтвер омета иТунес. Други је да постоје неке оштећене датотеке у вашем Виндовс регистру.Доес иТунес Настави неуспех или смрзавање на вашем рачунару са Виндовс 11/10? Многи људи који користе иТунес на својим Виндовс рачунарима пријављују да се апликација стално руши на њиховим рачунарима. За неке кориснике, апликација се руши при покретању, док многи корисници доживљавају пад иТунес-а након отварања апликације. Неки корисници су се такође жалили да се иТунес стално замрзава и не реагује.

иТунес се стално смрзава или замрзава

Сада, може бити неколико фактора одговорних за рушење или замрзавање иТунес-а. Ево могућих узрока проблема: • Проблем може бити узрокован тиме што сте инсталирали неке неисправне додатке треће стране који ометају нормално функционисање иТунес-а.
 • Оштећене или недостајуће датотеке у апликацији иТунес такође ће узроковати исте проблеме.
 • Оштећена иТунес кеш меморија је још један разлог за исти проблем.
 • Ако користите застарелу верзију иТунес-а, вероватно ћете доживети падове и друге проблеме.
 • Други разлози за исти проблем укључују аутоматску синхронизацију и оштећену иТунес инсталацију.

Ако и ви доживљавате падове са иТунес-ом или се апликација стално замрзава, користите исправке које смо споменули у овом посту.

иТунес се стално замрзава или замрзава на Виндовс 11/10

Ако иТунес настави да се смрзава или замрзава на рачунару са оперативним системом Виндовс 11/10, можете користити следеће кораке да бисте решили проблем:

 1. Покрените иТунес као администратор.
 2. Отворите иТунес у безбедном режиму.
 3. Ажурирајте иТунес на најновију верзију.
 4. Вратите иТунес.
 5. Затворите процес АПСДаемон.еке.
 6. Очистите иТунес кеш са свог рачунара.
 7. Онемогућите аутоматску синхронизацију.
 8. Затворите позадинске апликације.
 9. Поново инсталирајте иТунес.

1] Покрените иТунес као администратор

Прва ствар коју треба да урадите да спречите да се иТунес руши или замрзне је да покренете апликацију са администраторским привилегијама. Недостатак дозвола за покретање апликације може бити разлог зашто иТунес не ради исправно на вашем рачунару. Стога, ако је сценарио применљив, можда ћете моћи да решите проблем покретањем апликације са администраторским привилегијама. Ево како:канцеларија 2013 црна тема
 1. Прво пронађите иТунес у почетном менију и пређите мишем преко иТунес апликације. Или идите на радну површину и кликните десним тастером миша на икону иТунес пречице.
 2. Сада, у контекстном менију који се појави, изаберите Покрени као администратор опција.
 3. Погледајте да ли можете да користите иТунес без проблема са рушењем или замрзавањем сада или не.

Ако иТунес апликација и даље пада или се замрзава, можете применити следећу исправку да бисте решили проблем.

2] Отворите иТунес у безбедном режиму.

Следећа ствар коју можете да урадите је да покренете иТунес у безбедном режиму. Неки непознати додаци треће стране које сте инсталирали у иТунес-у изазивају проблеме са апликацијом. И стога се стално руши или не реагује. Дакле, ако је сценарио применљив, можете отворити иТунес у безбедном режиму и видети да ли је проблем решен.

Да бисте то урадили, отворите иТунес и брзо притисните и држите ЦТРЛ+СХИФТ притискајте тастер док не видите оквир за дијалог са следећом поруком:

иТунес ради у безбедном режиму.
Визуелни додаци које сте инсталирали су привремено онемогућени.

У овом упиту кликните на дугме Настави да бисте отворили апликацију.

Такође идите на Едит > Преференцес > Сторе и опозовите избор Прикажи иТунес Цлоуд куповине опција. Након тога, иТунес би требао радити добро за вас, као и за многе погођене кориснике.

Ако је проблем решен, можете бити сигурни да су неки додаци треће стране били узрок проблема. Дакле, можете анализирати и уклонити такве додатке из иТунес-а. Међутим, ако се и даље суочавате са истим проблемом, имамо још неколико решења која ће вам помоћи.

Читати: иОС уређај се не приказује у иТунес-у за Виндовс 11/10

3] Ажурирајте иТунес на најновију верзију.

Увек се препоручује да имате најновију верзију својих апликација на рачунару. Старије верзије апликација имају проблеме са компатибилношћу и друге проблеме са најновијом верзијом ОС-а. Дакле, требало би да ажурирате иТунес на најновију верзију, а затим проверите да ли ради добро или не.

Да бисте ажурирали апликацију иТунес, отворите је и идите на Помоћ мени. Сада изаберите Провери ажурирања дугме и почеће да тражи доступна ажурирања. Ако их има, ажурирања ће бити преузета и инсталирана. Након тога, поново покрените иТунес и надамо се да ће радити без пада или замрзавања. Међутим, ако то није случај, можете прећи на следећу потенцијалну исправку.

4] Вратите иТунес

Можда имате посла са неким оштећеним датотекама које су неопходне за исправан рад иТунес-а. Као резултат тога, апликација се стално замрзава или замрзава. Ако се сценарио односи на вас, поправите апликацију иТунес да бисте поправили недостајуће или оштећене датотеке, а затим проверите да ли је проблем нестао. Ево како да то урадите:

онемогућити аеро пеек
 1. Прво притисните Вин + И да отворите апликацију Подешавања и идите на картицу Апликације.
 2. Сада кликните на „Инсталиране апликације“ и пронађите иТунес апликацију.
 3. Затим притисните дугме менија са три тачке и изаберите опцију Уреди.
 4. У прозору који се отвори изаберите опцију „Врати“ и кликните на дугме „Даље“. Сада ће почети да враћа иТунес.
 5. Када се процес заврши, можете отворити иТунес и видети да ли ради добро без икаквих падова или проблема са замрзавањем.

види: иТунес је открио проблем са вашом аудио конфигурацијом

5] Затворите процес АПСДаемон.еке

АПСДаемон.еке (познат као Аппле Пусх) је услуга која се користи за бежичну синхронизацију вашег уређаја. Према неким корисницима, ова услуга узрокује пад или замрзавање иТунес-а. Стога, ако је сценарио применљив, проблем можете да решите тако што ћете припремити процес АПСДаемон.еке.

Да бисте то урадили, отворите Таск Манагер са Цтрл + Схифт + Есц и на картици Процеси изаберите „АПСДаемон.еке“ и кликните на дугме „Заврши задатак“. Сада отворите иТунес и погледајте да ли ради добро или не. Ако апликација престане да руши, можете да онемогућите Аппле Пусх при покретању. Отворите Таск Манагер и идите на картицу Аутостарт Апплицатионс. Кликните десним тастером миша на Аппле Пусх и изаберите опцију Онемогући.

6] Обришите иТунес кеш са свог рачунара.

Неки оштећени кеш везан за апликацију иТунес могао би бити главни кривац. Стога покушајте да обришете иТунес кеш и видите да ли је проблем решен. Да бисте то урадили, идите на следећу локацију и обришите све податке:

|_+_|

Након што обришете кеш меморију, поново отворите иТунес и проверите да ли је проблем решен. Ако не, покушајте са следећим потенцијалним решењем.

Читати: Поправите иТунес код грешке 5105, ваш захтев није могао да се обради.

7] Онемогућите аутоматску синхронизацију

Опција аутоматске синхронизације у иТунес-у може довести до пада апликације јер троши много системских ресурса. Подразумевано је омогућено. Можете покушати да онемогућите ову функцију и проверите да ли је проблем решен. Ево како да то урадите:

 1. Прво отворите иТунес и идите на Уреди > Подешавања опција.
 2. Сада идите на Уређаји картицу и означите поље за потврду под називом Спречите иПод, иПхоне и иПад да се аутоматски синхронизују .

Погледајте да ли апликација сада ради глатко или не.

8] Затворите позадинске апликације

Такође можете покушати да затворите позадинске апликације и видите да ли иТунес ради добро. На неким рачунарима ниске класе, апликација неће исправно радити ако у позадини ради више апликација. иТунес захтева добру количину РАМ-а да би правилно функционисао. Стога, уверите се да превише апликација не троши системске ресурсе.

9] Поново инсталирајте иТунес

Последње решење је да поново инсталирате иТунес на рачунар. Постоји могућност да су инсталационе датотеке апликације оштећене или покварене, због чега се суочавате са проблемом. У овом случају, све што треба да урадите је да деинсталирате иТунес са свог рачунара, а затим поново инсталирате његову најновију верзију на рачунар.

Да бисте деинсталирали иТунес, можете користити апликацију Подешавања. Ево корака:

искључите обавештења о веб локацији виндовс 10
 1. Прво притисните Вин + И да покренете Подешавања и идите на Апликације > Инсталиране апликације.
 2. Сада изаберите иТунес, кликните на дугме менија са три тачке и кликните на 'Делете'.
 3. Затим пратите упутства да бисте уклонили апликацију са рачунара.
 4. Након тога, поново покрените рачунар и преузмите најновију верзију иТунес-а.
 5. На крају, покрените инсталатер и завршите инсталацију иТунес-а.

Надајмо се да ће иТунес радити без пада и замрзавања.

Читати: Решите проблеме са инсталирањем иТунес-а на Виндовс.

Зашто се иТунес стално замрзава на мом рачунару?

Ако иТунес настави да се замрзава на вашем рачунару, то може бити због неких спољних додатака које сте инсталирали у апликацији. Поред тога, проблем могу изазвати и оштећене датотеке, оштећена кеш меморија, застарела верзија апликације или нетачна инсталација апликације. У сваком случају, проблем можете да решите користећи исправке о којима смо овде разговарали.

Како спречити замрзавање иТунес-а?

Да бисте спречили да се иТунес замрзне, можете покренути апликацију у безбедном режиму или деинсталирати додатке треће стране. Алтернативно, можете поново да отворите апликацију као администратор, обришете иТунес кеш, искључите функцију аутоматске синхронизације у иТунес-у или вратите иТунес. Ако ова решења не функционишу, можда ћете желети да поново инсталирате иТунес да бисте решили проблем.

Како вратити иТунес на Виндовс?

Да бисте вратили иТунес, отворите Подешавања и изаберите Апликације > Инсталиране апликације. Сада пронађите иТунес и кликните на дугме менија са три тачке поред њега. Кликните на дугме 'Промени', затим изаберите 'Поправи' и кликните на дугме 'Даље'.

Сада прочитајте: Грешка -42110 приликом куповине или преузимања медија у иТунес-у.

иТунес се стално смрзава или замрзава
Популар Постс