Проблеми са играњем Сеа оф Тхиевес? Погледајте ове кодове грешака у бради и шта они значе

Issues Playing Sea ThievesДобродошли у мој водич о сленгу ИТ стручњака за шифре грешака браде Сеа оф Тхиевес! Ако имате проблема са играњем Сеа оф Тхиевес, можда ћете видети неке кодове грешака на бради. Ови кодови могу бити фрустрирајући, али вам заправо говоре много о томе шта се дешава са вашом игром. Ево неких од најчешћих кодова грешака у бради и шта они значе: Шифра: БЕАРД-0 Овај код значи да постоји проблем са инсталацијом ваше игре. Уверите се да имате инсталирану најновију верзију игре и да ваш рачунар испуњава минималне захтеве за игру. Шифра: БЕАРД-100 Овај код значи да ваша игра не може да се повеже са серверима. Ово може бити узроковано бројним стварима, укључујући вашу интернет везу, сервери не раде или су датотеке ваше игре оштећене. Шифра: БРАД-200 Овај код значи да ваша игра има проблема са учитавањем. Ово може бити узроковано бројним стварима, укључујући да ваш рачунар не испуњава минималне услове за игру, да су датотеке ваше игре оштећене или ваша игра није ажурирана. Шифра: БЕАРД-300 Овај код значи да ваша игра има проблема са чувањем. Ово може бити узроковано бројним стварима, укључујући да ваш рачунар не испуњава минималне услове за игру, да су датотеке ваше игре оштећене или ваша игра није ажурирана. Надам се да је овај водич био од помоћи у разумевању кодова грешака у бради у Сеа оф Тхиевес. Ако и даље имате проблема, обавезно проверите сајт за подршку игре за додатну помоћ.Море лопова је најновија игра компаније Раре и Мицрософт и изгледа да популарност игре и број корисника који плутају на броду преоптерећују сервер. Можда ћете видети кодове грешака директно на екрану, а ево листе онога што они називају ' бубе за браду „И шта они значе.

Сеа оф Тхиевес Брада кодови и поруке

како сакрити траку за претрагу

Сеа оф Тхиевес Брада кодови и поруке

Проблеми са сервером Сеа оф Тхиесевс:

 • рибља брада
 • НарциссусБеард
 • Пунаста брада: Сервер не ради или се ажурира.
 • лапис борода
 • лења брада: Уклоњено са сесија због неактивности.
 • Греибеард
 • У Киви Бороу: Осим проблема са сервером, ово може бити и због више профила пријављених на ваш налог. Одјавите се са њих и пријавите се само на свој налог.

ЛавандобрадаОвај код грешке је почео да се појављује недавно и спречава нове играче да се придруже игри. Међутим, проверите подешавања вашег антивирусног/заштитног зида, прокси сервера или других алата за управљање/манипулисање мрежом. О томе би требало да одлуче компаније.

КорицаБорода и БронзаБорода

Ако не можете да се повежете са Игра Сеа оф Тхиевес мораћете поново да покренете игру. Ово је ваша најбоља опклада тренутно ако су везе добре. Завршетак игре је врло једноставан:

 • Притисните дугме за савет на свом контролеру и идите на Сеа оф Тхиевес.
 • Када је означено, притисните дугме менија на контролеру и изаберите „Изађи“ притиском на А.
 • Поново покрените игру и покушајте поново.

Асхбеард, АлабастерБеард, АллмондБеард и ЦианБеард:

 • Ако Ксбок услуга не ради, наићи ћете на ову грешку или ћете се можда морати одјавити и поново пријавити на свој Ксбок Ливе налог.
 • Ваша веза са услугама Ксбок Ливе и/или Сеа оф Тхиевес је прекинута или изгубљена. Проверите статус мреже на својој конзоли у Подешавања > Мрежа.

Брада од авокада: Да бисте играли игре за више играча на Ксбок Оне, потребно вам је Ксбок Голд чланство. И овде је исто.беж брада: Игри је потребно ажурирање.

Недостају предмети и злато

Море лопова је злато, шкриња и друго благо. Ако нешто нестане, Раре истиче три проблема:

 1. Проблем #1: Ако се пријављујете у игру, али немате злато или предмете за употребу у игри, онда је најбољи начин да се одјавите и поново придружите игри.
 2. Издање #2 Ако не будете плаћени за пут и обављене задатке, то је само кашњење на страни сервера. Ово би ускоро требало да видите на свом налогу.
 3. Проблеми # 3 Исто важи и за достигнућа. Кашњење на страни сервера и требало би да се појави на вашем налогу.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Кодови грешака се ажурирају сваки дан, па ако не можете да пронађете своје овде, оставите коментар испод и ми ћемо вам помоћи.

Популар Постс