Поправите Мицрософт Теамс који не отпрема датотеке

Ispravlenie Microsoft Teams Ne Zagruzausih Fajly

недефинисан

Хеј тамо, Ако имате проблема са отпремањем датотека у Мицрософт Теамс, немојте се плашити! Постоји неколико једноставних поправки помоћу којих можете покушати да ствари поново раде. Прво се уверите да користите најновију верзију апликације Теамс. Ако нисте, ажурирајте и покушајте поново. Ако то не успе, покушајте да поново покренете рачунар. Понекад једноставно поновно покретање може да реши све незгодне проблеме са отпремањем датотека. Још увек имате проблема? Следећи корак је да проверите вашу интернет везу. Уверите се да сте повезани на јаку, стабилну мрежу пре него што покушате да отпремите било шта у тимове. Ако сте пратили све ове кораке и још увек имате проблема, обратите се свом ИТ одељењу или Мицрософт подршци за даљу помоћ. Срећно решавање проблема!Овај пост ће вам показати шта можете да урадите ако Мицрософт тимови неће отпремати датотеке . Команде су свеобухватне платформа за пословну комуникацију који интегрише инстант ћаскање, аудио позиве и видео позиве и омогућава корисницима да сарађују на различитим каналима. Такође им омогућава да деле датотеке са другима на мрежи Теамс. Датотеке могу једноставно да се отпреме или деле као „веза до датотеке“ у ћаскању један на један, групном ћаскању или одређеним каналима. Иако је прилично лако преузети ове датотеке, неким корисницима је тешко да преузму дељене датотеке на свој Виндовс 11/10 рачунар. Овај чланак покушава да реши овај проблем са неким ефикасним решењима.Поправите Мицрософт Теамс који не отпрема датотеке

читач прозора 8

Датотеке које се деле на каналу доступне су у СхареПоинт фолдер и може се приступити преко Фајлови таб. Такође су доступни у ОнеДриве фор Бусинесс (за индивидуално или групно ћаскање). Да бисте отпремили заједничку датотеку, можете кликнути на икону Више опција икону (три хоризонталне тачке) поред назива датотеке и изаберите Преузимање опција. Када се преузму, датотеке ће се појавити у фасцикли Преузимања на вашем уређају.Зашто ми тимови не дозвољавају да преузмем датотеку?

Мицрософт тимови вас могу спречити да преузмете датотеку ако немате дозволу за то. То се такође може догодити због проблема са мрежом или прегледачем. Ако користите апликацију Теамс за рачунаре, „ Фајл није преузет ‘ може доћи до грешке ако се путања датотеке састоји од знака апострофа (‘).

Поправите Мицрософт Теамс који не отпрема датотеке

Ако Мицрософт тимови не преузимају ниједну датотеку, можете решити овај проблем и успешно преузети датотеку помоћу следећих решења:

 1. Проверите дозволе за фајлове.
 2. Проверите да ли у путањи датотеке нема неважећих знакова.
 3. Користите другу верзију и покушајте.
 4. Обришите кеш меморију МС Теамс-а.
 5. Отпремите датотеку користећи СхареПоинт Онлине.

Погледајмо ово детаљно.Опција за отпремање датотеке у Мицрософт тимовима

1] Проверите дозволе за датотеке

Понекад дељени фајл може да отвори и погледа само прималац. Ако не можете да преузмете датотеку, вероватно је да се датотека дели са Ограничи приказ дозволу. Замолите свог ИТ/Оффице 365 администратора да провери да ли имате дозволу да отпремите датотеку. Ако није, можете затражити од власника датотеке дозволу да реши проблем са отпремањем датотеке.

2] Проверите да ли у путањи датотеке нема неважећих знакова

* :'< >? / | а размаци на почетку и на крају су неважећи знакови који се не могу користити у називима датотека и фасцикли у ОнеДриве фор Бусинесс и СхареПоинт Онлине. Ако се дељена путања датотеке састоји од било ког од ових знакова, нећете моћи да преузмете датотеку.

3] Користите другу верзију и покушајте

Покушајте да преузмете проблематичну датотеку преласком на другу верзију Теамс-а. На пример, ако користите верзију Теамс-а за десктоп, покушајте да преузмете датотеку користећи Теамс за веб. Ако већ користите верзију прегледача, покушајте да промените прегледач, обришете кеш прегледача или пређете на десктоп или мобилну верзију апликације.

Читати: Проблеми са пријављивањем у Мицрософт Теамс: Нисмо могли да се пријавимо.

није у могућности да се повеже са нвидијом

4] Обришите кеш команди МС

Виндовс 11 Цондуит

Ако горенаведено решење није успело, обришите кеш податке свог Мицрософт Теамс клијента на радној површини. Брисање кеша ће вам помоћи да решите проблеме са којима се сусрећете са тимовима. Неће избрисати никакве корисничке податке.

Да бисте обрисали кеш меморију Мицрософт Теамс-а:

 1. Одјавите се из апликације Мицрософт Теамс.
 2. Затворите апликацију.
 3. Трцати ВинКс мени десним кликом на Кренути дугме на Виндовс траци задатака.
 4. Кликните на Менаџер задатака опција.
 5. У прозору Таск Манагер кликните десним тастером миша Мицрософт Теамс испод Процеси картицу и кликните Заврши задатак опција.
 6. отворен Возач .
 7. Копирај %аппдата%МицрософтТеамс и налепите га у адресну траку Филе Екплорер-а.
 8. клик Да дођу у кључ.
 9. Изаберите и избришите сав садржај фасцикле Теамс.
 10. Поново покрените уређај и покрените апликацију Теамс.

Белешка: Ако не можете да пронађете фасциклу Теамс, ваше датотеке можда нису синхронизоване са Филе Екплорер-ом на рачунару са оперативним системом Виндовс 11/10. Да бисте синхронизовали дељене датотеке на каналу, идите на картицу Датотеке и кликните Синхронизујте опција. Ово синхронизује ваше датотеке са ОнеДриве фор Бусинесс, који је одвојен од вашег личног ОнеДриве налога.

5] Отпремите датотеку користећи СхареПоинт Онлине.

Отвори у СхареПоинт опција у Мицрософт тимовима

ПоверХелл отворени хром

Датотеке које се деле у тимовима се чувају у Библиотека докумената фолдер у СхареПоинт Онлине. Ако не можете да отпремите датотеку са свог Теамс налога, покушајте да је отпремите преко СхареПоинт-а. Користите Отворите у СхареПоинт-у везу да бисте отишли ​​на СхареПоинт локацију повезану са вашим Оффице 365 налогом и преузели датотеку.

Горе наведена решења ће вам помоћи да успешно преузмете проблематичну датотеку. Наставите да читате постове за више савета за решавање проблема.

Опширније: Како ограничити уређивање отпремљених докумената у Мицрософт тимовима .

Поправите Мицрософт Теамс који не отпрема датотеке
Популар Постс