Поправите шифру грешке Дисцорд 1006 на Виндовс рачунару

Ispravit Kod Osibki Discord 1006 Na Pk S WindowsИТ стручњаци су се чешали по поруци „Грешка 1006“ која се појавила за неке кориснике Виндовс-а који покушавају да покрену апликацију Дисцорд. Ова порука о грешци их спречава да користе Дисцорд и нејасно је шта га узрокује.Срећом, постоји неколико ствари које можете испробати и које би могле ријешити проблем. Ево погледа на нека од најефикаснијих решења:

 1. Поново покрените рачунар и покушајте поново да покренете Дисцорд.
 2. Ажурирајте свој Виндовс оперативни систем.
 3. Покушајте да покренете Дисцорд у режиму администратора.
 4. Проверите подешавања заштитног зида и уверите се да је Дисцорд дозвољен.
 5. Покушајте да деинсталирате, а затим поново инсталирате Дисцорд.

Ако и даље видите поруку „Грешка 1006“ након што сте испробали сва ова решења, можда ћете морати да контактирате Дисцорд-ов тим за корисничку подршку за даљу помоћ.Неки Дисцорд корисници пријављују да не могу да се пријаве на своје налоге и њихов екран каже: ' Власник овог сајта је блокирао вашу ИП адресу '. Ако се овај проблем односи на вас, не брините, ми ћемо вас подржати. У овом посту ћемо причати о Дисцорд грешка код грешке 1006 и видите шта се може учинити да се проблем реши.

Дисцорд код грешке 1006 на Виндовс рачунару

грешка 0к8004010ф

Поправите шифру грешке Дисцорд 1006 на Виндовс рачунару

Ако видите Дисцорд код грешке 1006 на свом Виндовс екрану, следите доленаведена решења да бисте решили проблем: 1. Проверите статус Дисцорд сервера
 2. Омогућите насумичне хардверске адресе
 3. Проверите своју интернет везу или користите другу мрежу
 4. Повежите или искључите ВПН
 5. Избришите кеш датотеке
 6. Контактирајте Дисцорд подршку
 7. Поново инсталирајте Дисцорд

Хајде да причамо о њима детаљно.

1] Проверите статус Дисцорд сервера

Пре свега, проверите статус Дисцорд сервера, а затим потражите друга решења јер ће вам то уштедети време. Грешка указује да је Дисцорд блокирао вашу ИП адресу, међутим ова грешка може бити последица проблема са Дисцорд сервером, или је у одржавању или је неактиван.

Можете да одете на званичну веб локацију Дисцорд и видите да ли се други суочавају са истим проблемом или не. Ако је то случај, онда само морате да сачекате да програмери препознају проблем и поправе га.

2] Омогућите насумичне хардверске адресе

Како омогућити насумичне хардверске адресе у оперативном систему Виндовс 11

Дисцорд код 1006 се обично појављује када не можете да приступите свом налогу, а можете лако да се решите грешке тако што ћете омогућити динамичку ИП адресу. Пратите доле наведене кораке да бисте урадили исто:

 • Притисните Вин+И да отворите подешавања.
 • Изаберите опцију Мрежа и Интернет.
 • Сада укључите насумични прекидач за хардверску адресу.

Такође можете омогућити насумичне хардверске адресе за одређене мреже. Ако желите, то можете учинити тако што ћете отворити Подешавања и отићи на Мрежа и Интернет > Ви-Фи > Управљање познатим мрежама. Сада изаберите мрежу за коју желите да омогућите подешавања и кликните на Својства. На крају, кликните на Случајне хардверске адресе за ову мрежу. Када га омогућите, поново покрените Дисцорд и покушајте да се повежете са својим налогом. Ако се проблем настави, идите на следеће решење.

3] Проверите своју интернет везу или користите другу мрежу.

Према корисницима, интернет веза такође игра улогу у проблему. Или постоји проблем са вашим рутером, или је Дисцорд ограничио ваше активности из различитих разлога. Можете да тестирате своју интернет везу помоћу тестера брзине интернета да бисте били сигурни да ваш рутер није проблем. Такође можете да користите другу мрежу од оне коју тренутно користите, јер се чини да ово решава проблем за друге кориснике.

4] Повежите или искључите ВПН

ВПН је алатка која вам омогућава да останете анонимни на Интернету користећи различите ИП адресе. Грешка се јавља због ваших блокираних ИП адреса, тако да се може решити помоћу ВПН-а. Међутим, имајте на уму да не користите ВПН екстензију јер то може постати проблем за врло кратко време. У случају да сте претходно били повезани на ВПН мрежу, требало би да је онемогућите јер то може бити разлог за појављивање таквих грешака.

5] Избришите кеш датотеке

Један од најосновнијих делова су кеш датотеке које доводе до разних проблема. Није изненађујуће што се ваше кеш датотеке и подаци могу оштетити, ометати апликацију и узроковати поменуту поруку о грешци. Можете да избришете Дисцорд кеш датотеке да бисте решили проблем, а такође се уверите да нема задатака који се извршавају у позадини пре него што избришете кеш. Да бисте то урадили, притисните Цтрл+Схифт+Есц да отворите Таск Манагер, кликните десним тастером миша на Дисцорд и изаберите Заврши задатак. Када сте сигурни да Дисцорд није покренут, отворите Рун (Вин + Р), налепите следећи ред и притисните Ентер.

|_+_|

Сада избришите Кеш меморија, Кеш кода, и ГПУ Цацхе фасцикли. Ово ће обрисати кеш меморију и чим поново отворите Дисцорд, они ће се репродуковати. Надам се да вам ово помаже.

6] Контактирајте Дисцорд подршку

Брисање кеш датотека обично решава проблем, међутим, ако се проблем настави, можете контактирати Дисцорд подршку преко суппорт.дисцорд.цом и реците им о коду грешке и замолите их да реше проблем. Они ће то схватити и решити проблем. Међутим, ако нисте добили разуман одговор, погледајте следеће решење.

7] Поново инсталирајте Дисцорд

Ако ниједно од решења поменутих у овом чланку није успело, можете или да креирате нови налог или да деинсталирате Дисцорд и поново га инсталирате. У првом случају, одјавите се, а затим креирајте нови налог, као за последње решење, притисните Вин + И да отворите „Подешавања

Популар Постс