Поправи шифру грешке 0к87Е1000Ц Ксбок

Ispravit Kod Osibki 0x87e1000c Xboxнедефинисан

Ако на свом Ксбок-у добијате код грешке 0к87е1000ц, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да га поправите.Прво, поново покрените свој Ксбок и видите да ли то решава проблем. Ако не, покушајте да искључите свој Ксбок на неколико минута, а затим га поново укључите и поново покрените. Ако то не успе, покушајте да обришете кеш Ксбок-а. Да бисте то урадили, идите на Подешавања > Систем > Складиште, изаберите свој уређај за складиштење, притисните дугме И, а затим изаберите Обриши системску кеш меморију. Коначно, ако ништа од тога не успије, можете покушати да извршите хард ресет вашег Ксбок-а тако што ћете држати притиснуто дугме за напајање 10 секунди.Ако и даље добијате код грешке 0к87е1000ц након што сте покушали све то, вероватно је време да контактирате Ксбок подршку.Неки корисници су пријавили да су доживели Ксбок код грешке 0к87Е1000Ц када покренете игру или апликацију на својој Ксбок конзоли. Шифра грешке у суштини указује на проблем са игром, највероватније узрокован грешком током инсталације. Ово може бити ако инсталација једноставно није завршена или ако се игра или апликација још увек учитавају, али су из неког разлога прекинуте. Међутим, ако добијате овај код грешке на свом Ксбок-у и тражите решење, овај чланак пружа разна ефикасна решења за вас. Сада да почнемо.

0к87Е1000Ц

Шта узрокује код грешке 0к87Е1000Ц у Ксбок-у

Ако примите 0к87Е1000Ц , највероватније учитавате игру када је учитавање у позадини онемогућено, а конзола искључена. Такође, ваше преузимање је можда из неког разлога прекинуто, што је довело до непотпуног преузимања. Али у следећем одељку овог чланка бићете упознати са различитим начинима решавања овог проблема.како отворити дмг датотеке у оперативном систему Виндовс 8

Како да поправите Ксбок код грешке 0к87Е1000Ц

Да бисте решили Ксбок код грешке 0к87Е1000Ц када покушате да отворите игру или апликацију на Ксбок-у, можете да испробате следеће предлоге и видите да ли раде за вас:

 1. Проверите да ли је инсталација завршена
 2. Деинсталирајте и поново инсталирајте игру
 3. Преузмите игру у покрету без прекида
 4. Искључите и поново укључите своју конзолу

1] Проверите да ли је инсталација завршена

Игра или апликација која се појављује на вашем Ксбок-у, али приказује овај код грешке при покретању, вероватно указује да је преузимање прерано прекинуто или паузирано. Стога би требало да проверите да ли је преузимање паузирано и наставите са њим. Затим сачекајте да се заврши и покушајте поново да покренете игру. Ево како да проверите напредак преузимања и да га наставите на Ксбок-у:

 • кликните Дугме Ксбок и отворите приручник
 • Притисните Моје игре и апликације и ударио видети све .
 • Затим идите до игре коју желите да наставите са преузимањем и притисните дугме Дугме менија на вашем контролеру.
 • наћи Настави опцију и додирните је.

2] Деинсталирајте и поново инсталирајте игру

Ако претходно решење није исправило грешку, паузирана игра је вероватно оштећена. Стога, чак и ако наставите инсталацију, грешка ће наставити да показује од кога покрећете игру. У том случају, требало би да деинсталирате игру и поново је инсталирате.

Да бисте избрисали игру на Ксбок-у:

 • кликните Дугме Ксбок на контролеру и отворите упутство.
 • Иди на Моје игре и апликације и ударио видети све да прикажете листу игара на конзоли.
 • Означите игру у којој је дошло до грешке и кликните на дугме Дугме менија на вашем контролеру.
 • Кликните Избриши
 • Затим притисните и држите дугме Дугме Ксбок и изаберите Поново покрените конзолу .

Да бисте поново инсталирали игру:

 • на Моје игре и апликација страницу, изаберите видети све и кликните на игре и апликације .
 • Затим идите на Комплетна библиотека , хит Све сопствене игре и изаберите игру коју желите да инсталирате.
 • Ако поново инсталирате апликацију, идите на Комплетна библиотека , кликните Све сопствене игре и изаберите апликацију коју желите да инсталирате.

3] Преузмите игру у покрету без прекида

Када покушавате да инсталирате Ксбок игру, морате да се уверите да је то урађено у покрету како бисте спречили да игра направи овакве грешке при инсталацији. Неким играма је потребно доста времена да се учитају, али паузирање и настављање те игре може довести до неуспеха преузимања. И то је оно што у основи доводи до кода грешке 0к87Е1000Ц за многе кориснике.
Такође, уверите се да користите стабилну интернет везу током инсталације.

4] Укључите своју конзолу.

Ако претходна решења нису функционисала, можете покушати да укључите и искључите конзолу. Овај метод укључује дуго притискање дугмета Ксбок да би се насилно затворило, ископчавање каблова конзоле, њихово поновно укључивање, а затим поновно укључивање конзоле. Овај приступ вам може помоћи да решите овај проблем, као и неким другим корисницима.

Читати:

Шта значи код грешке 0к87Е1000Ц?

Код грешке 0к87Е1000Ц указује да игра или апликација није исправно инсталирана на Ксбок конзоли. Због тога морате поново да уђете у игру и видите да ли је преузимање завршено или да поново покренете преузимање.

Како поново покренути Ксбок 1?

Ако желите да поново покренете своју Ксбок 1 конзолу, једноставно притисните и држите дугме Ксбок у средини Ксбок контролера. Ово ће отворити Повер Центер где морате да изаберете „Рестарт цонсоле“ и кликнете на „Рестарт“.

0к87Е1000Ц
Популар Постс