Поправи БСОД ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН на Виндовс 11/10

Ispravit Critical Structure Corruption Bsod V Windows 11/10недефинисан

Провера грешке ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН има вредност 0к00000109. Ово указује да је кернел открио критични код кернела или оштећење података. Постоји више различитих узрока ове грешке, од проблема са хардвером до проблема са софтвером. У већини случајева, то је узроковано проблемом са управљачким програмом или хардвером. Међутим, то може бити узроковано и софтверским проблемом, као што је оштећена датотека. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите овај проблем. Прво покушајте да ажурирате своје драјвере. Ако то не успе, можда ћете морати да испробате другу видео картицу или другу верзију оперативног система Виндовс. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате Мицрософт подршку за даљу помоћ.ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН БСОД се јавља када кернел открије критичан код кернела или оштећење података. Примећено је да се БСОД појављује када користите рачунар или током процеса покретања. У овом посту ћемо причати о овом плавом екрану смрти и видети шта можете да урадите да решите овај проблем.Поправи БСОД ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН на Виндовс-у

Провера грешке ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН је 0к00000109. Ово указује да је кернел открио критични код кернела или оштећење података.Шта узрокује плави екран ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН?

 • Драјвер је променио критични код или податке језгра.
 • Дошло је до оштећења опреме.
 • Код је покушао да изврши неку неовлашћену радњу, али није успео.

Поправи плави екран ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН

Ако се суочавате са ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН БСОД-ом у оперативном систему Виндовс 11/10, пратите ове савете и погледајте да ли вам помажу:

 1. Уверите се да немате некомпатибилне уређаје
 2. Покрените проверу системских датотека и команде за постављање слике и управљање услугама.
 3. Покрените дијагностику меморије да видите да ли постоји хардверски проблем.
 4. Ажурирајте све управљачке програме уређаја
 5. Покрените онлајн алатку за решавање проблема са плавим екраном
 6. Проверите системску пријаву у прегледнику догађаја
 7. Решавање проблема Цлеан Боот
 8. Враћање системских датотека помоћу инсталационог медија.

Хајде да причамо о њима детаљно.

1] Уверите се да немате некомпатибилне уређаје

Ако сте додали било који уређај на свој рачунар, његов драјвер ће бити инсталиран, тако да је веома важно да се уверите да не користите ниједан некомпатибилан уређај. Морате да се уверите да је сваки нови инсталирани хардвер компатибилан са инсталираном верзијом оперативног система Виндовс.бесплатни батцх уредник фотографија

Ако то урадите, оба уређаја ће се међусобно сукобити и изазвати БСОД. Дакле, само деинсталирајте све такве уређаје, идите на Девице Манагер, кликните десним тастером миша на драјвер и изаберите Деинсталирај уређај. На крају, поново покрените рачунар и ваш проблем ће бити решен.

Такође можете покушати да покренете дијагностику хардвера коју је обезбедио произвођач система и видите да ли то помаже.

2] Покрените проверу системских датотека и команде за постављање слике и управљање услугама.

Покрените сфц скенирање

руководилац контроле службе 7031

Затим ћемо вратити ваше системске датотеке помоћу наредби СФЦ и ДИСМ. Ове команде ће скенирати ваш рачунар у потрази за оштећеним датотекама, а затим их поправити. Да бисте то урадили, отворите Командна линија као администратор и покрените следећу команду.

|_+_|

Ако овај СФД не ради, покрените следећу команду.

|_+_|

Можда ћете видети одговарајући код грешке ако су неке датотеке на диску оштећене. Због тога ћемо покренути наредбу ЦХКДСК која ће скенирати ваш диск и поправити лош сектор.

Да бисте урадили исто, прво отворите Командна линија као администратор и покрените следећу команду.

А3398000ЕФЕ1Д6Д43АФ090К355АФ40Е154Б06FFБ

Од вас ће бити затражено да потврдите своју радњу, па притисните И, а затим Ентер. Надам се да вам ово помаже

3] Покрените дијагностику меморије да видите да ли постоји хардверски проблем.

мрежна подешавања Виндовс 10

Постоји могућност да је БСОД узрокован кваром хардвера. Виндовс има уграђени програм под називом 'Мемори Диагностицс' који скенира ваш рачунар у потрази за неисправним хардверским деловима и затим вам показује резултате. Да бисте покренули алат, морате га отворити Дијагностика меморије користећи 'Рун' само притисните Вин + Р, откуцајте «мдсцхед.еке», и притисните Ентер. Затим изаберите Поново покрените сада и проверите да ли постоје проблеми. Ваш рачунар ће се искључити и поново покренути, дијагностика меморије ће вам показати резултате. У случају да ваш хардвер није неисправан, немате о чему да бринете. Међутим, ако дође до било каквог проблема, обратите се свом компјутерском техничару или произвођачу.

4] Ажурирајте све своје драјвере

БСОД такође може бити узрокован грешком у једном од ваших управљачких програма. Пошто ми нисмо програмери ових драјвера, једино што можемо да урадимо је да сачекамо ажурирање које ће решити проблем.

Ако је управљачки програм наведен у поруци о грешци, онемогућите га и погледајте да ли то помаже; иначе ажурирајте своје драјвере и погледајте.

Виндовс заправо има одличну интеграцију са драјверима и често ће од вас тражити да их ажурирате или аутоматски инсталирате најновију верзију. У сваком случају, поменули смо неке једноставне начине за ажурирање управљачких програма.

 • Користите бесплатни софтвер за ажурирање драјвера
 • Инсталирајте управљачки програм и опционо ажурирање из подешавања оперативног система Виндовс.
 • Ажурирајте све управљачке програме из Управљача уређајима.

Надам се да вам ово помаже.

померите прозоре менија Старт 10

5] Покрените алатку за решавање проблема са плавим екраном

Затим, покрените Мицрософт Онлине Блуе Сцреен Троублесхоотер који ће скенирати ваш рачунар у потрази за узроком, а затим га поправити. Надам се да вам ово помаже.

6] Проверите системску евиденцију у Евент Виевер-у.

Проверите системску евиденцију у Евент Виевер-у за додатне поруке о грешци које вам могу помоћи да идентификујете уређај или управљачки програм који изазива ову проверу грешке. Проверавате БСОД датотеку евиденције у Евент Виевер-у, а затим тражите од стручњака да предложе решења.

7] Решавање проблема са чистим покретањем

Можда је разлог због којег видите овај БСОД апликација треће стране. Ово може ометати Виндовс процесе и спречити их да обаве свој задатак, што резултира БСОД-ом. Међутим, пошто не знамо која је апликација кривац, у овом случају ћемо извршити чисто покретање које ће онемогућити све процесе осим Мицрософт-а. Затим можете ручно омогућити процесе да бисте сазнали која је апликација кривац. Затим деинсталирајте апликацију и надамо се да ће вам ово помоћи.

8] Вратите системске датотеке користећи инсталациони медиј

Ако ништа друго не успе, као последње средство, вратите системске датотеке помоћу инсталационог медија. Ово је оно што користимо када је имиџ система оштећен и непоправљив са командама које смо раније споменули.

Надамо се да је ваш проблем решен помоћу решења наведених у овом посту.

Прочитајте такође: Плави екран након инсталирања драјвера у Виндовс 11/10

Како поправити корупцију критичне структуре?

Најчешће је оштећење критичне структуре резултат оштећења системских датотека. Да бисте решили овај проблем, морате пронаћи начин да поправите оштећену датотеку или било који други елемент вашег рачунара. То можете учинити тако што ћете пратити решења поменута у овом посту, само почните са првим решењем, а затим идите наниже. Надам се да ћете лако решити проблем.

Како поправити плави екран смрти у Виндовс-у?

Постоје различите врсте плавог екрана смрти, тако да морате да унесете кључну реч у траку за претрагу, а затим потражите решења. Ако не можете ништа да пронађете, пратите решења поменута у овом посту да бисте решили проблем, јер су најчешће БСОД-ови последица корупције.

Читати: Где је БСОД датотека евиденције у оперативном систему Виндовс 11/10?

Поправи БСОД ЦРИТИЦАЛ_СТРУЦТУРЕ_ЦОРРУПТИОН на Виндовс-у
Популар Постс