Да ли је Виндовс Дефендер довољан за Виндовс 10?

Is Windows Defender SufficientДа ли је Мицрософт Дефендер (Виндовс безбедност) довољна и довољно добра заштита од вируса за Виндовс 10? Да ли ће заштитити ваш Виндовс рачунар од малвера на мрежи? Прочитајте рецензију.

Када је у питању избор антивирусног програма за рачунар, постоји много опција које можете изабрати. Али да ли је Виндовс Дефендер довољан за Виндовс 10? Виндовс Дефендер је добра опција за основну заштиту, али не нуди исти ниво заштите као неки други антивирусни програми на тржишту. Ако тражите свеобухватну заштиту, мораћете да изаберете други програм. Али ако тражите само основну заштиту, Виндовс Дефендер је добра опција. Бесплатан је, једноставан за коришћење и уграђен је у Виндовс 10. Дакле, ако нисте забринути за напредне функције, Виндовс Дефендер је добар избор.Виндовс Дефендер је подразумевани малвер и антивирусни софтвер у оперативном систему Виндовс 10. Тренутно је велико питање да ли је Мицрософт Дефендер (Виндовс Сецурити) добар, довољан и довољан да вас заштити на рачунару са оперативним системом Виндовс 10/8/7.управљајте Мицрософт Дефендер-ом

Мицрософт је учинио Виндовс Дефендер доступним пре много година, али он је сада подразумевана заштита у оперативном систему Виндовс 10. То значи да у тренутку када се Виндовс 10 инсталира, он постаје заштићен, тако да нема потребе да одмах преузимате и инсталирате антивирусни софтвер. .Версион Виндовс Дефендер Виндовс 10 има много нове безбедносне карактеристике . Има заштиту засновану на облаку како би се спречило да злонамерни софтвер инфилтрира ваш рачунар.

Да ли је Мицрософт Дефендер довољан и да ли је довољно добар?

Да будем искрен, Виндовс Дефендер само даје основна заштита , што значи да је довољно за кориснике редовно свакодневно сурфовање .

За оне који углавном користе друштвени медији и може с времена на време да преузме датотеку ту и тамо, Виндовс заштитник би требало да буде у реду.Ако преузимате много датотеке повезане са торрентом са Интернета, сумњамо да ће Виндовс Дефендер пружити довољну заштиту.

Лично, више волим да користим Виндовс Дефендер него друге бесплатне програме јер се не појављује ниоткуда и никада не тражи од мене да потрошим новац за надоградњу на бољу услугу.

Иако се Виндовс Дефендер сада интегрише са контекстним менијем, наш бесплатни софтвер Ултимате Виндовс Твеакер омогућава вам да додате више уноса у контекстни мени.

локација Виндовс Медиа Плаиер

Ако желите да покренете Виндовс Дефендер, препоручујемо да преузмете бесплатну верзију Малваребитес, и Мицрософт ИССУЕС да бисте заштитили свој рачунар. Имајте на уму да бесплатна верзија Малваребитес-а не врши скенирање вашег система у реалном времену, па обавезно скенирајте ручно најмање једном или два пута недељно.

Уопштено говорећи, ако свој Виндовс ОС и инсталирани софтвер одржавате ажурним, Виндовс Дефендер ће моћи да блокира све најозбиљније злонамерне програме да заразе ваш систем. Уверите се да је ваш систем подешен да аутоматски прима и инсталира ажурирања, за случај да заборавите да ручно ажурирате. Штавише, да би био ефикасан, конфигуришите Виндовс Дефендер прописно. Постоје и други основни кораци које можете предузети, обезбедите и заштитите свој Виндовс рачунар .

Читати: Виндовс Дефендер је сада у рангу са популарним антивирусним програмима .

Такође би требало да избегавате додатке као што је Јава. Не можемо посветити довољно пажње овоме, немојте користити Јаву у свом рачунарском систему. Међутим, ако морате, онда чим се не користи, онемогућите га, јер постоји шанса да ће се појавити још један експлоат Јава Рунтиме Енвиронмент.

Сада, за оне људе који можда желе бесплатну алтернативу Виндовс Дефендер-у, Битдефендер је тренутно на врху линије по мом мишљењу. Има и других бесплатни антивирусни софтвер као што су Аваст, Авира итд. који су такође доступни.

Виндовс Дефендер је постао комплетан анти-малвер алат . такође можете присилите Виндовс Дефендер да вас заштити од потенцијално нежељених програма .

Виндовс Дефендер Сецурити Центер служи као контролна табла за све ваше безбедносне функције, укључујући безбедност трећих страна, како би вам пружила јаснију слику о свим ризицима са којима се рачунар може суочити. Посебно је дизајниран да поједностави и обједини сва различита Виндовс безбедносна подешавања на једном месту.

На крају, међутим, ниједан антивирус не пружа 100% заштиту од многих претњи, због чега предлажемо да доносите мудре одлуке на мрежи јер је то најбезбеднији метод.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сада прочитајте: Да ли је ваш антивирус довољно добар да вас заштити од данашњих претњи на мрежи?

Популар Постс