Инсталација је наишла на неочекивани код грешке 2203 приликом инсталирања СКЛ Сервера.

Installer Has Encountered An Unexpected Error Code 2203Као ИТ стручњак, могу вам рећи да је код грешке 2203 врло чест код грешке приликом инсталирања СКЛ Сервера. Постоји неколико разлога зашто се овај код грешке може појавити, али најчешћи разлог је то што инсталација СКЛ Сервера не ради у исправном режиму. Ако инсталацију СКЛ Сервера покрећете у погрешном режиму, добићете овај код грешке. Да бисте ово поправили, потребно је да промените режим инсталације СКЛ Сервера у „мешовити режим“.Ако и даље наилазите на код грешке 2203, то може бити зато што услуга Виндовс Инсталлер није покренута. Услуга Виндовс Инсталлер је одговорна за инсталирање и деинсталирање софтвера на вашем рачунару, тако да ако не ради, инсталација СКЛ Сервера неће моћи да се заврши. Да бисте ово поправили, потребно је да покренете услугу Виндовс Инсталлер.

Ако и даље наилазите на код грешке 2203, то може бити зато што немате довољно дозвола за инсталирање СКЛ Сервера. Да бисте ово поправили, морате себи да дате пуне дозволе инсталационој фасцикли СКЛ Сервера.

пречица у безбедном режиму

Ако и даље наилазите на код грешке 2203, то може бити зато што је привремена фасцикла на вашем рачунару пуна. Привремени фолдер користи инсталација СКЛ Сервера за складиштење привремених датотека, тако да ако је пуна, инсталација неће моћи да се заврши. Да бисте ово поправили, потребно је да обришете садржај привремене фасцикле.Ове недеље ћемо разговарати о једној од најчешћих порука о грешци које добијамо када инсталирамо СКЛ Сервер на Виндовс системе. Ово је четврти чланак у серији СКЛ Троублесхоотинг коју смо започели пре четири недеље. Последњих неколико недеља расправљали смо о разним порукама о грешкама приликом инсталирања СКЛ-а. Ове недеље ћемо разговарати о најчешћим грешкама:

Инсталатер је наишао на неочекивану грешку. Шифра грешке - 2203. База података: Ц: Виндовс Инсталлер 29цф05.ипи. Није могуће отворити датотеку базе података. Системска грешка -2147287035и

учините овај рачунар видљивим недостајућим

Грешка при писању у датотеку Ц:Виндовс Инсталлер 29цф32.мси. Уверите се да имате приступ овом директоријуму. Кликните на „Покушај поново“ да поновите неуспелу радњу или кликните на „Откажи“ да бисте наставили. .

У претходним чланцима смо разговарали о дозволама потребним да би СКЛ Сервер исправно радио. Поново ћу само напоменути да је када је у питању инсталирање СКЛ-а, најбоље да га увек инсталирате под налогом локалног администратора, а не под администратором домена, јер чак и ако сте администратор домена, можда и даље имате нека безбедносна ограничења. За јасно разумевање, боље је позвати се на ово Чланак у ТецхНет-у .

Дакле, као што је предложено, препоручио бих да се пријавите као локални администратор и покушате да инсталирате СКЛвидетиако ради. У већини случајева ово би требало да функционише. Ако ово не помогне, морамо предузети неколико корака да решимо овај проблем. Па хајде да заронимо у ово.

Инсталатер је наишао на неочекивану грешку 2203

Први начин - дајте дозволу директоријуму инсталатера као што је поменуто у поруци о грешци. Подразумевано, директоријум за инсталацију ће бити скривен, тако да моратеПрикажипрво, па наставите. Пре него што променимо дозволу инсталатера, добра је идеја да за сваки случај креирате тачку за враћање система.

склинсталлер1

 • Кликните на „Старт“ и укуцајте „ Направите тачку за враћање система '
 • Требало би да отвори Системска својства
 • притисните ' Креирај »И наведите име за тачку враћања система.

Сада када смо креирали тачку за враћање система, хајде да дамо дозволу директоријуму за инсталацију.

апликација за најбоље време виндовс 10
 • Иди на Почетак -> трцати -> Инсталирај
 • Десни клик Инсталирај фолдер и кликните Својства
 • Кликните на Сигурност таб
 • Сада кликните на Уредити и кликните на Додати
 • ИН ' Унесите називе објеката које желите да изаберете Поље, унесите реч Систем и притисните Да дођу у
 • Сада изаберите Систем са листе корисничких имена и изаберите Потпуна контрола испод Дозволити колона. Кликните Применити
 • Сада кликните на Уредити и кликните на Додати
 • ИН ' Унесите називе објеката које желите да изаберете »Ентер Виндовс кориснички налог .
 • Сада изаберите Виндовс кориснички налог са листе корисничких имена и изаберите Потпуна контрола испод Дозволити колона. Кликните Примените и ОК

Сада покушајте поново да инсталирате СКЛ Сервер и видите да ли ради.

Још један уобичајени разлог Видео сам да са сигурносним софтвером као што су Нортон, МцАфее или Панда итд. понекад стварају проблеме приликом инсталирања СКЛ 2008 Р2 и избацују ову поруку о грешци. Због тога је боље да потпуно онемогућите све безбедносне програме на рачунару и покушајте поново да инсталирате СКЛ Сервер и видите да ли то функционише.

Понекад баш у погрешно време, скенер вируса у реалном времену скенира датотеку Инсталирај чим инсталатер покуша да отвори датотеку и инсталира из ње, добићете ову врсту грешке. У другим случајевима, може се поправити након неког времена поновним покретањем рачунара. Након што направите овај покушај, поново инсталирајте СКЛ Сервер и погледајте да ли ради.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ове методе би требало да вам помогну да решите ову грешку. У случају било какве помоћи, обавестите нас кроз одељак за коментаре.

Популар Постс