Како користити ГоПро као сигурносну камеру

How Use Gopro Security CameraГоПро може бити одлична сигурносна камера, али постоји неколико ствари које треба да знате пре него што је употребите. Ево неколико савета о томе како да користите ГоПро као сигурносну камеру. Прво, морате се уверити да је ГоПро правилно монтиран. Ако ГоПро није правилно монтиран, може пасти и сломити се, или још горе, могао би бити украден. Друго, морате бити сигурни да ГоПро снима у ХД резолуцији. Ово ће осигурати да добијете снимак најбољег могућег квалитета. Треће, морате бити сигурни да је ГоПро подешен да снима великом брзином кадрова. Ово ће осигурати да добијете глатке снимке. Четврто, морате бити сигурни да је ГоПро подешен да снима у петљи. Ово ће осигурати да вам никада не понестане простора на СД картици. Пратећи ове савете, можете осигурати да ће ваш ГоПро бити одлична сигурносна камера.ГоПро камере су џепне камере које се широко користе код авантуриста, сурфера, спортиста, путника и ентузијаста на отвореном. Одлични су за употребу у тешким условима и савршени су за снимање видео записа било да сте на плажи, у планинама, на снегу, роњење или падобранство. Данас се ГоПро користи не само у жанру акционе фотографије. Да ли сте се икада запитали како можете да користите камеру када сте далеко од авантуре.

ГоПро као сигурносна камера

Постоје многе гласине о употреби ГоПро као сигурносна камера . Пренамена камере када не снимате на отвореном је најбољи начин да се угурате да бисте боље искористили свој ГоПро који мирује. Ултра-широка подешавања ГоПро-а и изванредна видео резолуција чине га погодним за коришћење као монитор за надзор када се не бавите авантуристичком фотографијом.Користите ГоПро као сигурносну камеру

Ако се питате да ли да користите ГоПро као заштиту или не, онда је одговор да. Прављење сопствене безбедносне камере од ГоПро камере је једноставно, а све што вам је потребно је УСБ кабл, УСБ екстендер, носач за камеру или статив за монтирање камере, ГоПро апликација инсталирана на вашем систему и ГоПро камера.

  1. Подесите своју ГоПро камеру
  2. Повежите се на ГоПро веб сервер

У овом чланку ћемо вам показати како да користите ГоПро камеру као монитор за надзор.

1] Подесите своју ГоПро камеру  • Укључите ГоПро камеру.
  • У камери отворите подешавања снимања и подесите камеру на Петља тако да ваша камера непрекидно снима. Ако на СД картици понестане меморије, камера ће преписати и обрисати све претходне видео снимке.
  • Изаберите макс. И подесите своју ГоПро резолуцију 720п или 1080п при 30 кадрова у секунди. Вреди напоменути да је подешавање видео резолуције на више од 1080п потпуно непотребно, јер ће видео заузимати више меморијског простора. Подешавање камере да снима видео запис ће креирати 15-минутни видео снимак и преписати претходне видео снимке када меморијска картица достигне ограничење.
  • Искључите звукове и ЛЕД диоде како не бисте скренули пажњу на камеру за надзор.
  • Укључите опцију Лов-лигхт и подесите већи ИСО за снимање видео записа при слабом осветљењу.
  • Повежите УСБ кабл са ГоПро камером и користите УСБ продужни кабл да бисте га прикључили на зидни носач како бисте обезбедили непрекидно напајање камере.
  • Пребаците ГоПро на бежични режим. ГоПро креира сопствену Ви-Фи приступну тачку и може се користити за повезивање више уређаја у исто време, као што су рачунари и мобилни телефони.

Повежите свој лаптоп на своју ГоПро Ви-Фи мрежу. Можете се повезати на ГоПро ВиФи мрежу као и на било коју другу ВиФи мрежу. Наведите лозинку коју сте креирали током почетног подешавања ГоПро-а.

Повежите се на ГоПро веб сервер

Отворите веб прегледач и унесите ИП адресу 10.5.5.9:8080. Ово функционише јер ГоПро ради на ХТТП веб серверу на порту 8080. Обично ће ваша ГоПро апликација са мобилних уређаја као што су Андроид или иОС користити овај порт за приступ датотекама са ГоПро камере на мобилним уређајима. У овом случају, да бисте стримовали видео директно на рачунар, потребно је да повежете рачунар са ГоПро ХТТП сервером.

ГоПро сигурносна камера

Пратите везу до фолдера Уживо да бисте видели шта камера емитује. Фасцикла омогућава приступ токовима саобраћаја које генерише ГоПро камера за стриминг уживо до мобилних апликација.

Да бисте видели стрим, кликните десним тастером миша на датотеку динамиц.м3у8 да бисте проверили стрим у реалном времену.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово је све.

Популар Постс