Како да подесите Мицрософт Оутлоок за приватну е-пошту

How Set Up Microsoft OutlookОвај чланак објашњава како да подесите Мицрософт Оутлоок за приватно хостовану е-пошту. Објашњава подешавања и подешавања Годаддија у случају да се е-пошта хостује негде другде.

Ако сте ИТ стручњак и тражите водич о томе како да подесите Мицрософт Оутлоок за приватну хостовану е-пошту, дошли сте на право место. У овом чланку ћемо вас провести кроз процес корак по корак. Прво, мораћете да креирате нови налог у Оутлоок-у. Да бисте то урадили, отворите Оутлоок и идите на Филе > Нев > Маил Аццоунт. Унесите своје име, адресу е-поште и лозинку и кликните на Даље. Затим ћете морати да унесете подешавања сервера. За сервер за долазну пошту унесите адресу свог приватног сервера е-поште. За сервер одлазне поште унесите адресу свог приватног сервера е-поште. Уверите се да је поље поред „Мој сервер захтева аутентификацију“ означено и кликните на Даље. На крају, мораћете да унесете информације о налогу. Унесите своје име, адресу е-поште и лозинку и кликните на Заврши. То је то! Сада би требало да будете у могућности да шаљете и примате е-пошту користећи свој приватни сервер е-поште.Мицрософт Оутлоок је један од најбољих клијената за примање и слање е-поште. Да бисте могли да читате и шаљете е-пошту, морате да знате подешавања одлазног и долазног сервера за свог добављача е-поште. У већини случајева, Мицрософт Оутлоок аутоматски открива ове поставке ако користите метод аутоматске конфигурације. У другим случајевима, мораћете ручно да подесите свој налог.Подешавање Мицрософт Оутлоок-а за приватне хостоване услуге е-поште

Овај чланак говори о подешавању Мицрософт Оутлоок-а за приватне хостоване услуге е-поште.

Када ручно подесите МС Оутлоок, морате да знате:  1. Ваш ИД е-поште
  2. Лозинка за ову адресу е-поште
  3. Име одлазног сервера за овог провајдера услуге е-поште.
  4. Име сервера долазне поште за овог провајдера услуга е-поште и
  5. Порт долазног сервера
  6. Порт за одлазни сервер
  7. Ако портови захтевају било какво шифровање, и ако јесте, која врста шифровања је потребна серверу (ССЛ, ТСЛ, итд.). Наводите бројеве портова и тип шифровања Више опција -> Напредно таб.

Лако је добити подешавања за познате провајдере е-поште као што су Гмаил, Иахоо, Хотмаил, итд. Сходно томе, Мицрософт Оутлоок може лако аутоматски да подеси такве налоге. У ретким случајевима када ово не успе, потребна су вам подешавања МС Оутлоок-а да бисте могли да креирате налоге ручно. Други случај када су вам потребна подешавања за ручно подешавање је када користите приватне добављаче услуга е-поште од добављача услуга е-поште као што је ГоДадди. Хајде да проверимо могућа подешавања сервера за приватне добављаче услуга е-поште.

Подешавање МС Оутлоок-а за е-пошту хостовану на ГоДадди-у

За име ГоДадди сервера сецуресервер.нет за старе налоге е-поште. То значи да је ваша е-пошта хостована на сецуресервер.нет и све што треба да урадите је да додате ПОП или ИМАП у зависности од типа налога који постављате. Дакле, за старе налоге е-поште, подешавања би била:која вредност дефинише број неважећих покушаја пријаве који покрећу закључавање налога?

Долазни сервер: поп.сецуресервер.нет или имап.сецуресервер.нет

Одлазни сервер: смтп.сецуресервер.нет

Тип шифровања: Не

недостаје трака за претрагу виндовс 10

У новим ГоДадди налозима, као префикс за сецуресервер.нет . На пример, ако сте регистровани у УК, ваша адреса е-поште може бити хостована на ук.сецуресервер.нет . У овом случају, ваша подешавања ће бити:

Долазни сервер: поп.ук.сецуресервер.нет или имап.ук.сецуресервер.нет

Одлазни сервер: смтп.ук.сецуресервер.нет

Број улазног порта: 110

Долазно шифровање: не

Број одлазног порта: 25

Одлазно шифровање: Не

ултимате виндовс твеакер виндовс 7

Исто тако, ако сте регистровани из Азије, ваша адреса е-поште ће бити хостована на асиа.сецуресервер.нет а сервер долазне е-поште ће бити: поп.асиа.сецуресервер.нет или имап.асиа.сецуресервер.нет

Други приватни провајдери услуга е-поште

Детаљи би требали бити доступни у служби за помоћ добављача е-поште. Можете испробати име своје веб локације. На пример, ако објавите своју адресу е-поште на мивебсите.цом , ваша подешавања е-поште могу бити:

Долазни сервер: поп.мивебсите.цом или имап.мивебсите.цом

Одлазни сервер: смтп.мивебсите.цом

Број улазног порта: 110

Долазно шифровање: не

Број одлазног порта: 25

Одлазно шифровање: Не

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако горњи метод не функционише, обратите се регистратору веб локације или добављачу услуга е-поште да бисте добили захтеве за подешавање Мицрософт Оутлоок-а за приватну е-пошту.

Популар Постс