Како поправити оштећене видео записе на рачунару са оперативним системом Виндовс 10

How Repair Corrupt Videos Windows 10 PcКористећи ВЛЦ или Стеллар Репаир Фор Видео, можете потпуно поправити оштећене видео записе. Овај софтвер за опоравак видео датотека може поправити оштећене МП4, МОВ, итд. датотеке на вашем рачунару.

Када је у питању поправка оштећених видео записа, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте поново покренули свој Виндовс 10 рачунар. Ево неколико савета за почетак: 1. Проверите подешавања видео записа: Прво што треба да урадите је да проверите подешавања видео записа. Ако нисте сигурни како то да урадите, можете пронаћи упутства на мрежи. 2. Ажурирајте своје видео драјвере: Још једна ствар коју можете покушати је ажурирање видео драјвера. Ово је посебно важно ако сте недавно инсталирали нову видео картицу. 3. Користите алатку за поправку видео записа: Ако ниједна од горе наведених опција не функционише, можете покушати да користите алатку за поправку видео записа. Постоји велики број њих доступних на мрежи и често могу да реше уобичајене проблеме са видео снимком. 4. Поново инсталирајте своје видео драјвере: Ако ништа друго не успе, можете покушати да поново инсталирате своје видео драјвере. Ово ће обично решити све оштећења или проблеме са вашим драјверима. Уз ове савете, требало би да будете у могућности да поправите све оштећене видео записе на рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Ако и даље имате проблема, увек можете затражити помоћ од ИТ стручњака.Да ли се ваши важни видео снимци не репродукују како треба? Да ли су размажени? Видео оштећење може бити присутан у било којој видео датотеци сачуваној на камери, рачунару, СД картици или другом медију. Када се видео не може репродуковати, постаје досадно. Без обзира да ли сте професионалац или неко ко воли да бележи успомене, губитак ваше вредне документације због корупције може бити професионални или лични губитак.Данас ћемо вам рећи како можете поправити оштећене видео записе и репродуковати их без проблема. Али пре тога, хајде да схватимо зашто се видео снимци оштећују.

Зашто се видео снимци оштећују

Могу постојати различити разлози за оштећење видео записа, од нетачних подешавања камере током снимања до диска зараженог вирусом. Видео снимци се могу оштетити током снимања, уређивања, обраде или чак једноставног преноса датотека.Уобичајени узроци оштећења видео записа

 1. Вирусна инфекција
 2. рачунарски квар
 3. Прекид приликом преузимања или преноса видео датотеке
 4. Рачунар се изненада гаси док гледате видео
 5. Нетачна подешавања камере и друго.

Оштећени видео снимци постају исечени, трзају, трепере, куцају, нема звука, нису синхронизовани, приказују грешке, престају да раде након неколико минута, замрзавају се, црни екран или се уопште не репродукују.

Како поправити оштећене видео записе који се не могу репродуковати

Биће вам потребан алат за поправку видео записа да бисте поправили било какву штету на видеу. Напредни алати за опоравак раде са различитим форматима датотека као што су МОВ, МП4, АВИ, ВЕБМ, ДИВКС, итд. Међутим, ако се ваши видео снимци уопште не репродукују, то не значи увек да су оштећени. Видео се можда неће репродуковати због некомпатибилних кодека или неподржаног медија плејера.

ултрамон за Виндовс 10

Стога, пре него што пређете на методе решавања проблема, испробајте следећа решења. Они могу да реше проблем са видео снимком. 1. Започните са заобилазним решењима да поправите видео записе који се не могу репродуковати
 2. Пустите видео датотеку на другом медиа плејеру
 3. Конвертујте формат видео датотеке у други, као што је МОВ у АВИ
 4. Поново преузмите/поново отпремите видео датотеку са извора
 5. Ажурирајте свој видео уређивач ако се видео не репродукује у њему.

Сада, ако ова решења нису помогла у вашем случају, испробајте следеће методе да поправите оштећене видео записе.

Начини за поправку оштећених видео записа

 1. Софтвер за поправку видео записа
 2. Додаци за смањење видео буке
 3. Поправите помоћу ВЛЦ Медиа Плаиер-а.

1] Користите програм за опоравак видео записа

Професионални софтвер за опоравак видео записа као што је Поправка звезда за видео који је доступан овде , опоравља оштећене видео снимке снимљене било којом камером, ЦЦТВ, ДВР, дроном, мобилним телефоном итд. У процесу у три корака - додајте датотеку, вратите и сачувајте - програм омогућава брзу и ефикасну поправку оштећених видео записа. Можете да прегледате видео снимак пре него што га сачувате на жељеној локацији.

Софтвер за опоравак видео записа који се лако користи може поправити МОВ, АВИ, МКВ, МП4, АВЦХД, МЈПЕГ, ВЕБМ, АСФ, ВМВ, ФЛВ, М4В, 3Г2, 3ГП, ДИВКС, МПЕГ, МТС и Ф4В формате видео датотека.

Посебности

Једноставан за употребу, није потребно техничко знање

 1. Можете опоравити тешко оштећене видео записе
 2. Опоравите стотине видео записа одједном
 3. Може опоравити више формата видео датотека
 4. Прегледајте поправљене видео записе пре него што их сачувате
 5. Опоравља Фулл ХД 4К видео датотеке.

Програм нуди бесплатну пробну верзију која ће вам помоћи да донесете одлуку о куповини.

Знајте како да поправите оштећене видео датотеке

1. Преузмите, инсталирајте и покрените Стеллар Репаир фор Видео на свом рачунару.

претворити вмв у мп4 виндовс 10

2: Кликните на „Додај датотеку“ и пронађите да бисте додали оштећене видео записе.

3: Кликните на „Врати“ да поправите додате видео снимке.

4: Кликните на Сачувај исправљену датотеку.

Такође можете да прегледате поправљене видео записе пре него што их сачувате.

2] Вратите помоћу ВЛЦ Медиа Плаиер-а

Популарно ВЛЦ Медиа Плаиер не само да репродукује ваше видео записе, већ има и додатну могућност да поправи оштећене видео снимке. Можете га користити за исправљање мањих оштећења у вашим видео датотекама.
Кораци за поправљање оштећене видео датотеке у ВЛЦ Медиа Плаиер-у

 1. Направите копију оригиналне оштећене видео датотеке
 2. Отворите ВЛЦ Медиа Плаиер и кликните на Алатке на врху.
 3. Изаберите „Подешавања“ са падајуће листе.
 4. Кликните на „Унос и кодеци“
 5. Идите на оштећену или непотпуну АВИ датотеку
 6. Са падајуће листе изаберите Увек поправи
 7. Кликните на Сачувај.

3] Користите видео додатке са смањењем шума

Додаци за смањење видео шума као што је Ред Гиант Магиц Буллет могу уклонити зрнатост, треперење, губитак боје итд. са ваших видео камера, ДСЛР-а или ГоПро-а. Бесплатни и плаћени додаци су доступни на мрежи. Изаберите онај који је компатибилан са вашим софтвером за уређивање видео записа.

Преузмите Стеллар Репаир за видео

Професионални софтвер за опоравак видео записа је најефикасније решење за решавање проблема са репродукцијом видео записа, укључујући аудио грешке. И из тог разлога, препоручујемо да купите Стеллар Званични сајт са попустом.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можете испробати ВЛЦ Медиа Плаиер, који решава мање проблеме, или додатке који могу да уклоне зрнатост, губитак боје или треперење са ваших видео записа. Важно је напоменути да иако су ВЛЦ и додаци за уклањање буке корисни, њихове опције опоравка су ограничене. Компликована и озбиљна оштећења могу се поправити само уз помоћ ефикасног софтвера за опоравак видео записа.

Популар Постс