Како поново повезати свој Ксбок Оне бежични контролер са конзолом

How Re Connect Wireless Xbox One Controller With ConsoleУ неком тренутку, Ксбок Оне конзола не може да открије бежични контролер. Ако се ваш Ксбок Оне контролер не повеже, трепери, али не ради, или се неће синхронизовати или подесити, овај пост ће вам показати како да поново повежете свој Ксбок Оне контролер са Виндовс рачунаром.

Ако имате проблема да повежете свој Ксбок Оне бежични контролер са својом конзолом, постоји неколико ствари које можете покушати да га натерате да поново ради. Прво, проверите да ли је ваш контролер напуњен. Ако су батерије слабе, то може изазвати проблеме са повезивањем. Ниво батерије можете проверити притиском на дугме Ксбок на контролеру. Ако се ваш контролер и даље не повезује, покушајте да га ресетујете. Да бисте то урадили, притисните и држите дугме Ксбок око 10 секунди. Ово ће поново покренути контролер и, надамо се, отклонити све проблеме са везом. Ако и даље имате проблема, можете покушати да повежете контролер са својом конзолом помоћу микро УСБ кабла. Ово ће заобићи све проблеме бежичне везе и омогућити вам да користите контролер све док бежична веза поново не функционише. Надамо се да ће једно од ових решења поново покренути ваш контролер. Ако не, можда ћете морати да набавите нови контролер.Користим свој бежични контролер Ксбок Оне и са Виндовс 10 рачунаром и са играћом конзолом. Један од уобичајених проблема са којима се често сусрећем је да Ксбок Оне не може да открије када је повезан са рачунаром или било којом другом конзолом. Ово се дешава сваки пут. Чини се да је то случај када повежем свој контролер са рачунаром помоћу УСБ кабла, чини се да је веза између конзоле и контролера изгубљена. Поред тога, постоји много сценарија где Ксбок Оне не може да открије контролер, иако пар. У овом водичу ћемо научити како да се поново повежемо на бежичну мрежу. Контролер Ксбок Оне са конзолом.Поново повежите Ксбок Оне бежични контролер са конзолом.

Понекад конзола Ксбок Оне из неког разлога не може да открије бежични контролер. Можда сте га користили на другом рачунару или конзоли и чини се да је веза прекинута. Ако се ваш Ксбок Оне контролер не повезује, трепери, али неће радити, синхронизовати или подесити, онда вам овај пост показује како да поново повежете Ксбок Оне контролер са Виндовс рачунаром.

Ксбок Оне не може да открије контролер

Постоје два начина да се то уради. Први је поправка помоћу дугмета за повезивање на конзоли, а други помоћу УСБ кабла. Ако користите батерију унутар контролера уместо АА батерија, требало би да већ имате кабл. У супротном, можете користити било који УСБ кабл са микро УСБ 2.0 портом.Повежите контролер помоћу дугмета за повезивање на конзоли.

 • Укључите Ксбок Оне и напуните батерију у контролеру.
 • Притисните и држите дугме Ксбок на контролору. Налази се у средини са Ксбок логом на њему.
 • Ако ЛЕД на дугмету настави да трепери, конзола се не може повезати.
 • У овом случају ћемо морати да користимо дугме за пријаву. Ово дугме је доступно и на Ксбок Оне и на контролеру.
  • На Ксбок Оне Кс и Ксбок Оне С, дугме за повезивање предње десно , испод дугмета за напајање.
  • На оригиналном Ксбок Оне, дугме за повезивање страна, угао из лежишта за диск.
 • Омогућено је на контролеру. горњу ивицу, одмах испод дугмета водича . Требало би да видите стрелице поред њега.
 • Притисните и отпустите конектор дугме на Ксбок-у.
 • Одмах урадите исто са Ксбок контролером, али ће га држати у рукама до контролера Дугме Ксбок ће трептати неколико пута. Званично, имате 20 секунди да то урадите.
 • Када се веза успостави, дугме Ксбок на контролеру ће остати упаљено.

Ако имате више контролера, поновите ово за сваки додатни контролер. Можда ћете такође морати да поново доделите контролер кориснику ако конзола то не може да уради.

Повежите контролер са УСБ на микро-УСБ каблом.

Ово је једноставан метод који ради и са ожиченим и бежичним контролерима. Биће вам потребан микро-УСБ кабл, по могућности онај који сте добили уз Ксбок Оне Плаи, и комплет за пуњење или било шта што је компатибилно са вашим телефоном.

 • Прикључите крај УСБ кабла у један од УСБ портова Ксбок Оне.
 • Уметните прикључак за пуњење кабла у Ксбок Оне контролер.
 • Сачекајте док не видите да је дугме Ксбок Оне укључено и останите тако.Ово је оно што највише користим јер користим исти жичани кабл за повезивање са рачунаром. Не морате да притискате ниједно дугме за упаривање, то је тренутно. Међутим, треба да знате да ће бити додељен тренутном Ксбок Оне корисничком профилу. Дакле, ако имате више корисника на конзоли, прво се пријавите на свој налог, а затим покушајте ово. Затим можете уклонити кабл и он ће се аутоматски поново повезати са конзолом.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако то не успије, можете провјерити двије ствари. Прво, ваша АА батерија није празна, а друго, потребно је да на време притиснете дугме за повезивање у случају бежичног контролера. Коначно, можете поново покренути конзолу једном да бисте били сигурни да све ради добро.

Популар Постс