Како закачити корпу за отпатке на траку задатака у оперативном систему Виндовс 10

How Pin Recycle Bin Taskbar Windows 10Под претпоставком да желите стручно мишљење о томе како да закачите корпу за отпатке на траку задатака у оперативном систему Виндовс 10: 1. Кликните десним тастером миша на радну површину и изаберите Персонализуј. 2. У левом окну кликните на Теме. 3. У оквиру Повезане поставке кликните на везу Подешавања иконе радне површине. 4. Означите кућицу Корпа за отпатке и кликните на ОК. 5. Сада би требало да видите икону корпе за отпатке на траци задатака. Кликните десним тастером миша на њега и изаберите Закачи на траку задатака.омогућити рдп командну линију

Можда сте приметили да не можете да закачите Корпа или рачунар иконе фасцикли на траци задатака директно у оперативном систему Виндовс 10/8.Данас ћемо поделити савете о томе како да поправите Корпа на траку задатака без промене системских датотека. Иако приказујемо процедуру за Корпа, можете га пратити и за Рачунар / Овај рачунар икона.

Закачите смеће на траку задатака

Ово се може урадити на три начина:

1] Додајте корпу за брзо покретање

Да бисте то урадили, можете следити ове кораке:1. Кликните десним тастером миша на траку задатака и изаберите Траке са алаткама > Нова трака са алаткама.

2. ИН Нова трака са алаткама у прозору унесите следећу локацију Фолдер поље:|_+_|

Закачите смеће на траку задатака

3. То је то. Сада можете видети мени за брзо покретање.

Четири. Сада превуците Корпа икона на траци за брзо покретање Линк се појави у искачућем прозору, а затим га отпустите. Ово ће створити пречицу у менију за брзо покретање.

Дакле, успешно сте додали Корпа на траци задатака под Брзо покретање.

2] Премести смеће на траку задатака

1. Откључајте траку задатака. Креирај Нова фасцикла на радној површини преименујте га у Корпа , сада превуците Корпа преко ове фасцикле док не видите Креирајте везу у корпи унутар искачућег прозора, а затим га отпустите.

Копирајте нови фолдер ( Корпа ) До Документација .

2. Сада кликните десним тастером миша на траку задатака и идите до Траке са алаткама > Нова трака са алаткама.

ИН Нова трака са алаткама у прозору пронађите фасциклу креирану у претходном кораку из Документација .

3. Сада кликните десним тастером миша на сепаратор (вертикална испрекидана линија). ИН Погледај одељак, провера Велике иконе .

Такође поништите избор Прикажи текст Онда Наслов емисије . Тако ћете видети Корпа икона на траци задатака.

Четири. ИН Корпа икона додата у претходном кораку је десно одИНтрака задатака.

Да бисте га померили улево, држите леви тастер миша на линији раздвајања и превуците га улево док се закачене иконе на траци задатака не окрену.

Претходно закачене иконе ће се аутоматски померити удесно и отићи Корпа икона на левој страни.

Када је све спремно, закључајте траку задатака.

То је то! Надам се да сте уживали у чланку.

П.С .: Потез Корпа икона са леве стране може да створи додатни простор између претходно закачених икона и Корпа икона.

3] Користите МинБин

МинБин је бесплатна корпа за отпатке треће стране за Виндовс којој се може приступити са траке задатака или области за обавештења. Ово је згодно ако не желите да га држите на радној површини. МинБин вам омогућава да отворите, испразните и приступите корпи за отпатке из Виндовс траке задатака или траке задатака.

Само преузмите и покрените ову бесплатну преносиву апликацију и она ће се појавити у вашој системској траци послова. Кликните десним тастером миша на његову икону да бисте приказали опције. Да бисте испразнили смеће, можете двапут кликнути на његову икону или изабрати опцију Испразни смеће.

Можете га додати у своју фасциклу за покретање тако да ће се покренути сваки пут када покренете Виндовс. МиниБин вам омогућава да изаберете сопствене иконе и нуди детаљну конфигурацију. Ако избришете датотеке емпти.ицо и фулл.ицо у фасцикли, добићете другу икону. Можете их заменити и сопственим иконама.

МинБин може бити од користи када сакријете корпу за отпатке са радне површине или користите замену за љуску која обезбеђује траку задатака, али не користи корпу за отпатке.

Преузмите МинБин са Софтпедиа .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадингс :

  1. како Пин колица за брзи приступ
  2. како прикажите корпу за отпатке у фасцикли Овај рачунар/рачунар.
Популар Постс