Слушалице се не приказују на уређајима за репродукцију у оперативном систему Виндовс 10

Headphones Not Showing Up Playback Devices Windows 10Ако се слушалице не приказују на уређајима за репродукцију, овај пост вам показује како да додате слушалице уређајима за репродукцију у оперативном систему Виндовс 10.

Ако сте ИТ стручњак, знате да је једна од најфрустрирајућих ствари када се слушалице не појављују на вашим уређајима за репродукцију у оперативном систему Виндовс 10. То је чест проблем и постоји неколико ствари које можете да урадите да поправите то.Прво, покушајте да искључите слушалице и поново их укључите. Овај једноставан корак често може да реши проблем.Ако то не успе, покушајте да поново покренете рачунар. Ово ће обично решити проблем, али ако се не реши, можда ћете морати да ажурирате своје аудио драјвере.

Виндовс 10 Старт Мену споро

Да бисте то урадили, отворите Управљач уређајима (можете да га потражите у менију Старт), пронађите свој аудио уређај, кликните десним тастером миша на њега и изаберите „Ажурирај управљачки програм“. Ако је доступан нови управљачки програм, он ће се аутоматски инсталирати.Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да деинсталирате и поново инсталирате своје аудио драјвере. Да бисте то урадили, отворите Управљач уређајима, пронађите свој аудио уређај, кликните десним тастером миша на њега и изаберите „Деинсталирај“.

Када се деинсталира, поново покрените рачунар и Виндовс ће аутоматски инсталирати драјвере за ваш аудио уређај. Ако то не успе, можете покушати да преузмете и инсталирате управљачке програме са веб локације свог аудио уређаја.

Ако и даље имате проблема, можда постоји проблем са самим аудио уређајем. У овом случају, мораћете да контактирате произвођача за даљу помоћ.Ако покушавате да слушате звук са слушалицама на вашем Виндовс 10 систему, али се слушалице не приказују на уређајима за репродукцију, онда вам овај пост показује како да додате слушалице уређајима за репродукцију на Виндовс 10.

Слушалице се не приказују на уређајима за репродукцију

Проблем може бити у слушалицама, прикључку за слушалице или систему. Сада, ако је проблем повезан са хардвером, можда ћете морати да замените компоненте. Али пре него што било шта замените, било би препоручљиво да испробате следеће методе за решавање проблема.

Предложио бих промену прикључка за слушалице као први корак; међутим, већина рачунара нема додатни прикључак за слушалице. Ако га ваш рачунар има, покушајте.

фрееемаилфиндер
  1. Покрените алатку за решавање проблема са репродукцијом звука
  2. Ажурирајте аудио драјвер
  3. Укључите слушалице са уређаја за репродукцију

Затим покушајте да повежете слушалице са другим системом и видите да ли раде. Ово је неопходно да би се утврдило да ли је проблем са системом или слушалицама. Ако слушалице раде, следите ове кораке за решавање проблема у низу да бисте решили проблем.

1] Покрените алатку за решавање проблема са репродукцијом звука.

Покрените алатку за решавање проблема са репродукцијом звука

Алат за решавање проблема са звуком ће проверити да ли има проблема у вези са репродукцијом звука. Тада ће или решити проблем или ће га барем навести тако да га можете поправити ручно. Процедура за покретање алатке за решавање проблема са звуком је следећа:

Кликните на дугме Старт и идите на Подешавања > Ажурирања и безбедност > Решавање проблема .

Изаберите Аудио репродукција алатку за решавање проблема са листе и покрените га.

Поново покрените систем.

2] Ажурирајте аудио драјвер

Ажурирајте драјвер за слушалице

Многе слушалице имају драјвере, а многе не. Дакле, ако нисте пронашли драјвер за слушалице, не паничите. Не постоји ни на мом систему. Процедура за ажурирање драјвера је следећа:

Притисните Вин + Р да отворите прозор Рун и унесите команду девмгмт.мсц . Притисните Ентер да отворите прозор Девице Манагер.

ИН Менаџер уређаја прозор, проширите листу за Аудио улази и излази возачи.

Проверите да ли је наведен драјвер повезан са вашим слушалицама. Такође можете да уклоните и поново повежете слушалице да видите да ли се управљачки програм појављује тамо.

Ако пронађете управљачки програм, кликните десним тастером миша на њега и изаберите Ажурирати драјвер .

Ако не можете да пронађете драјвер, проверите слушалице. веб локацију произвођача за једну и преузмите овај драјвер .

3] Укључите слушалице са уређаја за репродукцију.

Слушалице се не приказују на уређајима за репродукцију

Притисните Вин + Р да отворите прозор Рун и унесите команду ммсис.цпл . Притисните Ентер да отворите уређаје за репродукцију.

Кликните десним тастером миша било где на отвореном простору и означите поља за потврду Прикажи онеспособљене уређаје и Прикажи онеспособљене уређаје .

виндовс 10 божићне теме

Ово може помоћи да се ваше слушалице прикажу у одељку Уређаји за репродукцију.

Можете кликнути десним тастером миша и укључити њих ако су инвалиди.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће нешто помоћи.

Популар Постс