Како запетљати ПоверПоинт слајдове у презентацији тако да се покрећу аутоматски

How Loop Powerpoint Slides Presentation Make Them Run AutomaticallyЕво водича који ће вам показати како да запетљате групу ПоверПоинт слајдова у вашој презентацији да би се аутоматски покренула као пројекција слајдова.

Као ИТ стручњак, постоји неколико различитих начина на које можете да петљате ПоверПоинт слајдове у презентацији како би се аутоматски покренули. Један од начина је да користите уграђену функцију петље у ПоверПоинт-у. Да бисте то урадили, отворите своју ПоверПоинт презентацију и идите на картицу Слиде Схов. Затим кликните на дугме Сет Уп Слиде Схов. У оквиру за дијалог Сет Уп Схов, потврдите избор у пољу за потврду Петља континуирано до 'Есц'. Ово ће узроковати да се ваши слајдови непрекидно врте док се не притисне тастер Есц. Други начин за петљу ПоверПоинт слајдова је коришћење додатака треће стране. Доступно је неколико различитих додатака, али препоручујемо да користите ППТоолс Лоопстер. Лоопстер је бесплатни додатак који вам омогућава да неограничено петљате своје ПоверПоинт слајдове. Да бисте користили Лоопстер, преузмите и инсталирајте додатак. Затим отворите своју ПоверПоинт презентацију и идите на картицу ППТоолс. Кликните на дугме Лоопстер и изаберите опцију Лооп континуирано. Такође можете користити ПоверПоинт за креирање видео записа ваше презентације. Ово је одлична опција ако желите да своју презентацију поделите са људима који немају инсталиран ПоверПоинт на свом рачунару. Да бисте креирали видео своје презентације, идите на картицу Датотека и изаберите опцију Сачувај као. У дијалогу Сачувај као, изаберите опцију МП4 из падајућег менија. Ово ће креирати видео датотеку ваше презентације коју можете да репродукујете на било ком рачунару. Петљање ПоверПоинт слајдова је одличан начин да своју публику заинтересујете. Коришћењем уграђене функције петље или додатка треће стране, можете осигурати да ће се ваши слајдови репродуковати непрекидно без икакве интервенције.Може бити корисно приказати исти скуп информација изнова и изнова док се не прими налог за заустављање. На овај начин гледаоце можете држати у току са нечим занимљивим. Мицрософт Оффице ПоверПоинт вам омогућава да поновите пројекцију слајдова. Ова функција је скривена у ПоверПоинт области за прилагођавање слајдова.Како петљати слајдове у ПоверПоинт презентацији

Покретање слајдова у ПоверПоинт-у омогућава излагачу да аутоматски прикаже сваки слајд одређено време. Након тога, након истека времена, слајд ће се померити на следећи слајд. Чим се пројекција слајдова заврши, она се понавља из истог циклуса изнова и изнова. Без обзира на прилику, можете задржати интересовање учесника укључивањем ПоверПоинт презентације у петљи.

Овај водич ће вам показати како да замотате групне ПоверПоинт слајдове унутар презентације да би се аутоматски покренули као пројекција слајдова:  1. Отворите своју ПоверПоинт презентацију
  2. Идите на подешавања пројекције слајдова
  3. Изаберите Непрекидно понављај све док Есц
  4. Затим примените прелазе између слајдова.

Хајде да сада ближе погледамо процедуру која је укључена.

Подесите пројекцију слајдова за непрекидну петљу

Покрените или отворите ПоверПоинт презентацију којој желите да додате функцију петље.

Затим идите на ' Прилагодите своју презентацију 'Варијанта живота испод' Туне 'групе' Слиде схов Таб.Када ' Прилагодите емисију Појавиће се прозор, идите на Прикажи опције »И означите поље насупрот« Непрекидно понављајте све док Есц ' Опис.

Када изаберете притисните ' У реду ' који се налази у доњем десном углу поља.

Сада ако покренете пројекцију слајдова, она ће се завршити само када кликнете на „ изаћи Кључ.

2] Примени прелазе између слајдова (аутоматски)

Поновите горе наведене кораке да отворите „ Прилагодите емисију Виндовс поново.

Овде проверите да ли је поље „Употреби време ако постоји“ означено испод наслова „Напредни слајдови“. Ако не, означите опцију.

Након тога, конфигуришите неколико опција за блокирање одређених функција.

Како петљати слајдове у ПоверПоинт презентацији

Дакле, само напред и изаберите „ Гледано на киоску (цео екран) опција приказана под „ тип емисије Група. Након конфигурисања ове поставке, „ Непрекидно понављајте све док Есц „Биће аутоматски конфигурисан ако то нисте урадили раније.

Изаберите 'ОК' када завршите.

веза са сервером блокирана кбок апликација

Када ' Гледано у киоску „Опција није изабрана или омогућена“ на “, Аутоматско напредовање слајда може се прекинути свесним или несвесним притиском на дугме за повратак. Одабир ове опције осигурава да су тастери за напред и назад закључани, омогућавајући да се пројекција слајдова одвија глатко без икаквих нежељених проблема.

3] Подесите време

Иди на ' Транситионс таб. Тамо, под ' време 'Означите поље поред' После „И подесите време за сваки слајд.

Касније изаберите ' Примени на све 'Варијанта у истој групи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је то! Успешно сте омогућили ПоверПоинт Лооп Виев за свој пројекат.

Популар Постс