Како да инсталирате Салесфорце Лигхтнинг додатак за Оутлоок

How Install Salesforce Lightning AddПовећајте своју продуктивност у Мицрософт Оутлоок-у уз моћ Салесфорце Лигхтнинг-а у Оутлоок-у. Додатак ради у Оутлоок 2016/13 и Оутлоок на вебу.

Салесфорце Лигхтнинг додатак за Оутлоок је невероватан алат који вам омогућава да организујете и поједноставите процес продаје. То је одличан начин да управљате својим продајним каналом и да будете сигурни да пратите своје потенцијалне клијенте и клијенте на време. Да бисте инсталирали додатак Салесфорце Лигхтнинг за Оутлоок, прво морате да подесите неколико ствари. Прво, мораћете да имате Салесфорце налог. Ако га још немате, можете се пријавити за бесплатну пробну верзију овде. Када будете имали Салесфорце налог, мораћете да инсталирате додатак Салесфорце за Оутлоок. Ово се може урадити тако што ћете отићи на страницу Салесфорце за Оутлоок и кликнути на дугме „Преузми одмах“. Када се додатак инсталира, мораћете поново да покренете Оутлоок. Након што се Оутлоок поново покрене, моћи ћете да се пријавите на свој Салесфорце налог и почнете да користите Лигхтнинг додатак за Оутлоок. То је све! Уз инсталиран Салесфорце Лигхтнинг додатак за Оутлоок, моћи ћете да одржавате процес продаје организованим и поједностављеним. Испробајте га данас и видите како вам може помоћи да затворите више послова и унапредите своје пословање.Ток посла е-поште игра важну улогу у маркетингу. Већина услуга е-поште додаје контакте или догађаје из календара из е-поште у ЦРМА тако да их можете пронаћи у било ком тренутку. Продајни представници се често ослањају на овај метод. Међутим, проблем долази када треба да ажурирате ЦРМ запис на основу нити е-поште. На ове активности се троши много драгоценог времена и труда.Нова Салесфорце Лигхтнинг додатак за Оутлоок штеди вам дан омогућавајући вам да претражујете, прегледате и ажурирате све Салесфорце ЦРМ записе повезане са вашим контактима е-поште директно из Оутлоок-а. Заједнички напори између Мицрософт-а и Салесфорце-а резултирали су новим Салесфорце Лигхтнинг додатком за Оутлоок. Додатак ради као у Оутлоок 2016/13 или касније и Оутлоок на вебу . Ускоро ће доћи у Оутлоок Мобиле.

Салесфорце Лигхтнинг за Оутлоок

Потребна вам је Салесфорце претплата да бисте приступили Салесфорце Лигхтнинг додатку за Оутлоок. Доступан је корисницима Салес Цлоуд-а у Оффице Сторе-у без додатних трошкова.Ако имате активну претплату на Салесфорце, можете да инсталирате додатак и приступите му. Ево како.

У програму Оутлоок 2016 за Виндовс идите на картицу Почетна на траци и изаберите Продавница (ако користите Оутлоок на вебу, кликните на икону зупчаника) и изаберите Управљање додацима.

У траку за претрагу која се појављује у горњем десном углу откуцајте Салесфорце. Када се упит за претрагу врати са резултатом „Салесфорце Лигхтнинг додатак за Оутлоок

Популар Постс