Како сакрити или избрисати постове и уклонити ознаке са Фацебоок-а на велико

How Hide Delete PostsМожете одмах да сакријете или уклоните Фацебоок објаве са временске линије. Такође можете уклонити више ознака са Фацебоока одједном пратећи овај трик.

Као ИТ стручњак, често ме питају како да сакријем или избришем постове и уклоним ознаке са Фејсбука на велико. Ево кратког прегледа како то учинити. Прво, мораћете да отворите Фацебоок и пријавите се. Када се пријавите, идите на страницу свог профила и кликните на дугме „Евиденција активности“. Када уђете у дневник активности, видећете листу свих ваших недавних активности на Фејсбуку. Десно од сваке ставке видећете малу икону оловке. Кликните на ту икону и појавиће се падајући мени. У падајућем менију можете или сакрити објаву са временске линије или је у потпуности избрисати. Ако само желите да сакријете објаву, изаберите „Сакриј са временске линије“. Ако желите да избришете објаву, изаберите „Избриши“. Када сакријете или избришете објаву, она више неће бити видљива на вашој временској линији. Међутим, и даље ће бити видљив свима који погледају ваш Дневник активности. Ако желите да уклоните ознаку из поста, једноставно кликните на 'к' поред ознаке. Ознака ће бити уклоњена и објава више неће бити повезана са том особом. Надамо се да ће вам овај брзи преглед помоћи да очистите своју Фацебоок временску линију за кратко време!Ако желите да избришете више порука са Фејсбука, овај чланак ће вам бити од помоћи. Можете да сакријете или уклоните постове са своје временске линије и групно уклоните ознаке са Фацебоок-а на вебу без коришћења услуга трећих страна.бесплатне игре за виндовс 8

Ако објавите скоро било шта на Фејсбуку и желите да то избришете, процес је једноставан. Али шта ако треба да избришете педесет порука, то ће потрајати! Или рецимо да вас је пријатељ означио на неким фотографијама које не желите да прикажете на својој временској линији. Ако је број постова минималан, све се може урадити ручно. Међутим, ако треба да урадите исто са више порука, користите овај метод.

Пре него што почнете, треба да будете свесни да ове комбинације не можете да радите заједно.  • Уклоните ознаке и избришите постове.
  • Сакријте поруке и уклоните ознаке

Сакријте или избришите постове или групно уклоните ознаке са Фацебоок-а

Да бисте сакрили, избрисали постове и уклонили ознаке са Фацебоок-а одједном, следите ове кораке:

  1. Отворите свој Фацебоок профил.
  2. Кликните на дугме Управљање порукама.
  3. Изаберите све постове о томе на чему желите да радите.
  4. Кликните на дугме Даље и примените задатке.

Прво отворите свој Фацебоок профил у претраживачу и кликните на дугме Управљајте порукама дугме.

Како масовно сакрити, избрисати постове и уклонити ознаке са Фацебоок-аАко користите Погледај листу , можете пронаћи другачији кориснички интерфејс. У сваком случају, Поглед мрежа корисници не виде значајне промене у корисничком интерфејсу. Међутим, клик Управљајте порукама дугме додаје поље за потврду за сваку поруку ако користите Поглед мрежа .

Након тога, можете користити филтере да пронађете све постове, фотографије, видео записе итд. које желите да избришете или сакријете са своје временске линије. Можете проверити Прикажи само постове у којима сам означен поље за приказ само означених фотографија, порука и видео записа. можете користити Дан одласка филтер за проналажење постова ажурираних у одређеној години.

како отворити више веза одједном

Када примите жељене поруке, потребно је да означите одговарајућа поља да бисте их изабрали. Ако изаберете све поруке, можете пронаћи следећи дугме.

Кликом на ово дугме показаћете шта можете да урадите са овим порукама. Изаберите задатак који желите да завршите и кликните на дугме Готово дугме. Можда ћете морати да потврдите промену на следећем екрану.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Можете користите Социал Боок Пост Манагер да бисте избрисали све своје десетогодишње објаве на Фејсбуку лако.

Популар Постс