Како принудно освежити смернице групе у оперативном систему Виндовс 10

How Force Group Policy Update Windows 10Када је реч о смерницама групе у оперативном систему Виндовс 10, постоји неколико различитих начина за присилно освежавање. Најчешћи начин је да једноставно отворите Конзолу за управљање смерницама групе (ГПМЦ) и кликнете десним тастером миша на домен који желите да освежите. Одатле можете да изаберете опцију „Сви задаци“, а затим да кликнете на задатак „Освежавање групне политике“. Други начин за присилно освежавање је коришћење команде гпупдате. Ово се може урадити из командне линије или ПоверСхелл-а. Једноставно отворите конзолу по свом избору и укуцајте 'гпупдате /форце'. Ово ће присилити освежавање и рачунарских и корисничких поставки групних политика. Једна ствар коју треба имати на уму је да присиљавање на освежавање смерница групе може имати неке нежељене нуспојаве. На пример, ако је корисник усред коришћења програма када дође до освежавања, могуће је да би програм могао да буде прекинут. У неким случајевима то чак може довести до губитка података. Као такав, генерално је најбоље да натерате освежавање само када је то апсолутно неопходно.Ако желиш присилно ажурирање групне политике на Виндовс 10 мораћете да користите уграђени ГПУПДАТЕ.еке алат командне линије. Овај алат вам омогућава да ручно ажурирате смернице групе.

присилно ажурирање групне политике

хорор игра за кбок 360

Како присилити освежавање групних смерница

По подразумеваној вредности, смернице групе се освежавају у позадини сваких 90 минута након што се промена упише у активни објекат. Али можеш промените интервал освежавања групне политике или га ажурирајте ручно.Да бисте покренули овај алат, отворите повишени командни редак, откуцајте следеће и притисните Ентер:

Да бисте присилили да се примењују само измењене смернице, откуцајте или копирајте и налепите следећу команду и притисните Ентер:

|_+_|

Да бисте принудно освежили или ажурирали све смернице, покрените команду и притисните Ентер:|_+_|

Након тога, видећете следећу поруку:

освежавање прозора 8.1

Ажурирање смерница...

Ажурирање корисничких смерница је успешно завршено / Ажурирање смерница рачунара је успешно завршено.

Присилно освежавање политике удаљене групе

У оперативном систему Виндовс 10/8 можете даљински ажурирати поставке смерница групе помоћу конзоле за управљање смерницама групе (ГПМЦ).

повишени прозори командне линије 10

Алтернативно, можете користити|_+_|Виндовс ПоверСхелл цмдлет да ажурирате смернице групе за скуп рачунара.

Надам се да ће вам овај мали савет бити од помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Овај пост ће вам показати како онемогући ажурирање групних политика док се рачунар користи .

Популар Постс