Како поправити 100% диск, високу употребу ЦПУ-а, велику употребу меморије у Виндовс-у 10

How Fix 100 DiskАко видите 100% коришћење диска или високу употребу ЦПУ-а или меморије у Таск Манагер-у, а ваш Виндовс 10/8/7 престане да реагује, овај пост нуди идеје за решавање проблема како бисте решили проблем.

Ако ваш рачунар ради споро и сумњате да је проблем повезан са грешком 100% коришћења диска, постоји неколико ствари које можете да урадите да покушате да решите проблем.Прво, можете покушати да поново покренете рачунар. Ово је често најједноставнији и најбржи начин да решите проблем. Ако то не успе, можете покушати да покренете услужни програм за чишћење диска да бисте очистили све непотребне датотеке на чврстом диску. Коначно, ако ова два решења не функционишу, можете покушати да онемогућите одређене Виндовс функције или програме за које се зна да узрокују грешку 100% коришћења диска.Ако и даље имате проблема након што сте испробали сва ова решења, можете се обратити ИТ стручњаку за помоћ. Они би требало да буду у стању да дијагностикују проблем и помогну вам да пронађете решење које вам одговара.

напредни командни редакЈедан од најтежих проблема за решавање са Виндовс 10/8.1/8/7 је када видите поруку о 100% коришћења диска и ваш рачунар изненада престане да реагује или реагује споро. Иако за то може бити много разлога, то се обично дешава када Коришћење диска на 100% у менаџеру задатака. Овај пост ће вам такође помоћи да се суочите са константом висока употреба ЦПУ-а или велика меморија питања.

100% диск, велика употреба процесора, велика употреба меморије у менаџеру задатака

У овом водичу смо прошли кроз процедуру корак по корак за решавање наведеног проблема након што смо научили и применили методе о којима су други разговарали, као и наше сопствене експерименте. Многи форуми помињу методе као што су онемогућавање услуга Суперфетцх, Префетцх и БИТС, али ми их не бисмо препоручили. Мислим шта и колико се заиста може искључити да би се решио проблем!100% коришћење диска

ажурирање прозора окружења 10

Ако се суочите са таквим проблемом, ево неколико корака за решавање проблема који вам могу помоћи да решите овај проблем. Прво направите тачку за враћање система, а затим прођите кроз целу листу и одлучите који од предлога желите да испробате.

 1. Уклоните претраживаче трећих страна
 2. Покрените Цхкдск
 3. Онемогућите заштиту од облака у Виндовс Дефендер-у
 4. Онемогућите Виндовс индекс претраживања
 5. Онемогућите услугу штампања на чекању
 6. Подесите визуелне ефекте
 7. Ажурирајте драјвере уређаја
 8. Покрените СФЦ и ДИСМ
 9. Покрените алатку за решавање проблема са перформансама
 10. Ажурирајте фирмвер или надоградите РАМ
 11. Користите Виндовс Упдате Тоол
 12. Прегледајте извештај о здравственом стању система
 13. Решавање проблема са Процесс Тамер
 14. Да ли је прекид сигнала поруке омогућен?
 15. Онемогућите испирање бафера кеш меморије за Виндовс на уређају

Пошто може бити много разлога, може бити много решења - зато прво прођите кроз целу листу и видите која би се могла применити на вас.

1] Користећи контролну таблу, деинсталирајте све претраживаче осим Едге и Интернет Екплорер, наравно. Ово се ради како би се изоловао проблем са додацима. Други предлог је да уклоните додатке један по један из сваког претраживача и тестирате. Адобе Фласх и Схоцкваве Плаиер су уобичајени кривци. Али знајући да се претраживачи могу поново инсталирати за неколико секунди, ова опција се чини лакшом. Након што деинсталирате прегледаче, избришите „Темп

Популар Постс