Како уклонити празну страницу на крају Мицрософт Ворд документа

How Delete Blank Page End Microsoft Word DocumentМицрософт Ворд је одличан алат за креирање, уређивање и дељење садржаја. Понекад апликација не може да уклони празну страницу. Овако можете уклонити празну страницу у Ворд документу.

Под претпоставком да користите Мицрософт Ворд 2003 или старију верзију: 1. Отворите предметни документ у Ворд-у. 2. Притисните тастере 'Цтрл' и 'Енд' истовремено. Ово би требало да вас одведе до самог краја документа. 3. Избришите све празне странице које се појављују након завршетка вашег документа. 4. Сачувајте документ.Мицрософт Ворд је одличан алат за креирање, уређивање и дељење ваших датотека са другима, али има доста задатака који нам могу сметати када радимо са документом. Уклањање празне странице је један такав задатак. Ево једноставног решења!Избришите страницу у Ворд документу

Мицрософт Ворд није исто што и Мицрософт ПоверПоинт где можете да избришете слајдове једноставним одабиром и брисањем. У Ворд-у морате избрисати садржај (текст и графику) да бисте избрисали странице. Да бисте лакше видели празне пасусе, пређите на приказ ознака пасуса: кликните Цтрл + Схифт + 8 . Затим изаберите садржај ове странице и кликните на делете.

Слично томе, можете да изаберете и избришете једну страницу садржаја било где у документу. За ово је поступак нешто другачији.Ево како то функционише!

како да деинсталирате језички пакет Виндовс 10

Поставите курсор било где на страницу садржаја који желите да уклоните и пређите на картицу Почетна.

На картици „Почетна“ потражите опцију „Пронађи“ у горњем десном углу и кликните на падајућу стрелицу. На приказаној листи опција изаберите Иди.Сада уђите страна а затим кликните на Иди.

Радња потврде ће изабрати садржај странице.

Након тога, само изаберите „Затвори“, а затим кликните на „Избриши“.

Избришите празну страницу у програму Ворд

У отвореном Ворд документу изаберите Ознака пасуса из групе пасуса приказаних на картици Почетна.

Сада, да бисте избрисали празну страницу на крају документа, изаберите маркере пасуса (¶) на крају документа и кликните на дугме Делете. Након тога, поново кликните на ознаку пасуса да бисте је искључили.

деинсталирати онедриве

Избришите празну страницу у програму Ворд

Ако горњи метод не ради, отворите Ворд датотеку и кликните на мени Датотека.

Касније идите на опцију штампања и изаберите Приказ за штампање са приказане листе опција.

На крају кликните на Смањите једну страницу да аутоматски уклоните другу празну страницу.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је то!

Популар Постс