Како да промените или откажете претплату на Гоогле Оне

How Change Cancel Google One SubscriptionМожете да откажете претплату на Гоогле Оне помоћу овог водича корак по корак. Сазнајте како да промените свој Гоогле Оне (Диск) план помоћу овог водича.

Ако сте заинтересовани да откажете или промените претплату на Гоогле Оне, постоји неколико ствари које треба да знате. Прво, не можете да откажете претплату из апликације Гоогле Оне. Мораћете да га откажете у подешавањима Гоогле налога. Друго, ако откажете претплату, и даље ћете имати приступ погодностима претплате до краја обрачунског периода. И на крају, ако одлучите да желите да промените своју претплату, то можете учинити из апликације. Да бисте отказали претплату на Гоогле Оне: 1. Идите на подешавања свог Гоогле налога. 2. У одељку „Лични подаци и приватност“ изаберите „Ваши подаци на Гоогле-у“. 3. У одељку „Преузмите, избришите или направите план за своје податке“, изаберите „Избриши услугу или налог“. 4. У одељку „Избриши Гоогле услугу“ изаберите „Гоогле Оне“. 5. Пратите упутства да откажете претплату. Да бисте променили претплату на Гоогле Оне: 1. Отворите апликацију Гоогле Оне. 2. Додирните три линије у горњем левом углу. 3. Додирните „Подешавања“. 4. Додирните „Управљај планом“. 5. Изаберите претплату коју желите, а затим додирните „Промени план“. 6. Пратите упутства да бисте променили претплату.како променити кбок гамертаг на апликацији

Ако Гоогле Оне услуга је бескорисна за вас и више не желите да користите додатно плаћено складиште на Гоогле диску, можете откажите претплату на Гоогле Оне . Раније се ова претплата звала Плаћено складиште на Гоогле диску , али сада можете да га пронађете као Гоогле Оне. Гоогле је представио Гоогле Оне план са повећаним складиштем за плаћене кориснике. Ако сте купили додатни простор за складиштење на Гоогле диску за складиштење датотека, али вам више није потребан или вам из било ког разлога не одговара, увек можете да откажете претплату.Шта се дешава ако откажете претплату на Гоогле Оне?

Постоји неколико ствари које треба да знате о овом процесу отказивања како касније не бисте упали у невоље.

  • Сви налози ће се аутоматски угасити. Међутим, нећете одмах изгубити погодности јер све плаћене услуге можете да користите до следећег датума обрачуна. Без обзира да ли користите месечни или годишњи обрачунски циклус, можете наставити да уживате у свим погодностима док се он не заврши.
  • Као и обично, више не можете да користите додатни простор за складиштење. Међутим, можете оставити подразумеваних 15 ГБ простора за складиштење које Гоогле пружа свим корисницима. Ако имате више од 15 ГБ података на Гоогле диску, можете да задржите све датотеке, али не можете да отпремате нове податке.
  • Не можете да синхронизујете датотеке између фолдера Гоогле диск и Мој диск на два рачунара.
  • Не можете да шаљете или примате е-пошту ако је складишни простор пун и ако откажете претплату.

Ако сте задовољни са свим овим условима, требало би да откажете претплату.Како да откажете претплату на Гоогле Оне

Да бисте отказали претплату на Гоогле Оне, пратите ове кораке:

  1. Отворите оне.гоогле.цом и пријавите се на свој налог.
  2. Кликните на мени подешавања
  3. Изаберите опцију Откажи чланство
  4. Потврдите отказивање.

Отворите страницу за управљање Гоогле Оне налогом тако што ћете посетити оне.гоогле.цом веб локацију и пријавите се на свој налог. Мора да буде исти као када сте купили Гоогле Оне претплату.

заштита Мицрософтовог налога

Сада би требало да пронађете икону зупчаника за подешавања са леве стране. Кликните на икону Подешавања могућност отварања другог менија. Након тога кликните на Откажите чланство опција.Како да откажете претплату на Гоогле Оне

Затим морате потврдити отказивање кликом на дугме Откажите своје чланство дугме.

Ако вас преусмери на Гоогле Плаи продавницу, требало би да видите Управљати опцију на екрану. Кликните на њега и изаберите Отказати претплату опција.

Сада морате да потврдите промену кликом на дугме Отказати претплату дугме поново. На крају, требало би да добијете поруку да сте успешно отказали претплату.

копирање звука са ДВД-а

Ако имате већи план за складиштење, као што је план од 2ТБ или 10ТБ, и не треба вам толико складишног простора, можете одабрати план са мање складишног простора. То ће коштати мање и можете наставити да уживате у предностима Гоогле Оне-а. Да бисте то урадили, кликните на исто Подешавања дугме и изаберите Промени план опција.

Након тога, моћи ћете да видите све планове на екрану. Морате да изаберете циклус наплате да бисте га изабрали.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће вам овај водич помоћи да промените или откажете претплату на Гоогле Оне.

Популар Постс