Како додати или уклонити фасцикле у библиотеци у оперативном систему Виндовс 10

How Add Remove Folders Library Windows 10Када користите библиотеке, управљање датотекама у оперативном систему Виндовс 10 може бити лако. Пост описује кораке потребне за креирање нове библиотеке или укључивање додатне фасцикле у Виндовс 10 библиотеку. Такође вам показује како да уклоните или избришете библиотеку.

Ако сте ИТ стручњак, онда знате да додавање или уклањање фасцикли у библиотеци у оперативном систему Виндовс 10 може бити мало мука. Ево кратког водича како да то урадите.Прво отворите Филе Екплорер и идите до фасцикле Библиотеке. Кликните десним тастером миша на библиотеку из које желите да додате или уклоните фасциклу и изаберите Својства.У прозору Својства кликните на картицу „Укључује“. Овде ћете видети листу свих фасцикли које су тренутно укључене у библиотеку. Да бисте додали нову фасциклу, кликните на дугме 'Додај' и изаберите фасциклу коју желите да додате. Да бисте уклонили фасциклу, изаберите је са листе и кликните на дугме 'Уклони'.

Када унесете измене, кликните на дугме 'ОК' да бисте их сачували. То је све!Да би побољшао и побољшао корисничко искуство, Виндовс 10 дозвољава фасцикле са различитих локација до Виндовс библиотека за преглед и приступ са једног места. На пример, ако складиштите аудио/видео садржај на екстерном чврстом диску или у дељеној фасцикли на вашој мрежи, можете да га укључите у било коју од подразумеваних фасцикли Виндовс 10 библиотека . У овом посту, хајде да научимо како да додате фасциклу у библиотеку у оперативном систему Виндовс 10.

Додајте или уклоните фасцикле у Виндовс библиотеци

Виндовс 10 ЦондуитБиблиотека у оперативном систему Виндовс 10 може се дефинисати као виртуелни скуп фасцикли у систему. Виртуелни јер не постоји као прави фолдер. Виндовс 10 се подразумевано испоручује са следећим библиотекама:

  1. Фото филм
  2. Документација
  3. Музика
  4. Фотографије
  5. Сачуване фотографије
  6. Видео.

Библиотеке су такође закачене на траку за навигацију. Ако желите да додате још фасцикли у библиотеке, пратите кораке у наставку. Виндовс 10 вам омогућава да додате до 50 локација у библиотеку.

онемогућите прозоре за веб претрагу 10

читати : Које фасцикле се могу додати у Виндовс библиотеку .

Први начин

Отворите фасциклу Библиотеке користећи Филе Екплорер. Затим кликните десним тастером миша на библиотеку и изаберите Својства из контекстног менија. Ако се библиотеке не појављују у Филе Екплорер-у, притисните тастере Вин+Р и откуцајте схелл: Библиотеке у пољу Рун и притисните Ентер.

У својствима кликните на дугме Додај са десне стране да бисте се кретали до локације и додали је у библиотеку.

У следећем дијалогу пронађите фасциклу и изаберите Укључи фасциклу дугме за додавање у библиотеку.

Други начин

Слично томе, можете додати фасциклу у библиотеку преко Либрари Манагемент оквир за дијалог којем се може приступити из менија траке.

Изаберите жељену библиотеку у фасцикли Библиотеке.

Затим из менија траке идите на Управљати картица се приказује испод алата библиотеке

Након тога кликните на управљати библиотеком дугме са леве стране.

Затим, у следећем дијалогу, додајте изабране фасцикле користећи дугмад поред листе фасцикли.

Трећи начин

Затим постоји још један лак начин. Отворите Филе Екплорер и идите до фасцикле која садржи фасциклу коју желите да додате у библиотеку. Сада кликните десним тастером миша и изаберите Укључи у библиотеку > Креирај нову библиотеку.

Додајте или уклоните фасцикле у Виндовс библиотеци

виндовс упдате грешка 643

Отворите фасциклу Библиотеке и видећете је тамо.

Да бисте избрисали фасциклу библиотеке, једноставно кликните десним тастером миша на фасциклу библиотеке и изаберите Избриши.

Надам се да ово помаже!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можда ће вас занимати:

Популар Постс