Дугме „Започните“ је засивљено – није могуће преузети верзије Виндовс Инсидер Превиев-а

Get Started Button Greyed Out Cannot Get Windows Insider Preview Builds

Ево како да омогућите засивљено дугме Старт. Када је онемогућен, не можете да добијете Виндовс Инсидер Превиев верзије. Пратите ове кораке

Ако имате проблема да почнете са Виндовс Инсидер Превиев верзијама, нисте сами. Многи корисници су пријавили да је дугме „Започните“ засивљено, што их спречава да приступе верзијама. Али не брините, постоји решење.Прва ствар коју треба да урадите је да се уверите да користите најновију верзију Виндовс 10. Инсидер Превиев верзије су доступне само за најновију верзију оперативног система, тако да ако нисте ажурирани, победили сте не могу да добијем градње. Када ажурирате Виндовс, покушајте поново да приступите верзијама Инсидер Превиев-а.

Ако и даље имате проблема, следећи корак је да проверите БИОС рачунара. У неким случајевима, БИОС може ометати Инсидер Превиев верзије, па је вредно проверити да ли је то случај. Да бисте то урадили, поново покрените рачунар и уђите у БИОС. Када уђете у БИОС, потражите опцију „Виндовс Инсидер Превиев Буилдс“ и проверите да ли је омогућена. Ако није, омогућите га и сачувајте промене. Изађите из БИОС-а и покушајте поново да приступите верзијама Инсидер Превиев-а.

Ако и даље имате проблема, постоји још једна ствар коју можете покушати. Неки корисници су пријавили да су могли да добију верзије Инсидер Превиев-а тако што су покренули програм за подешавање оперативног система Виндовс 10. Да бисте то урадили, уметните свој Виндовс 10 инсталациони медиј и покрените систем са њега. Када дођете до екрана „Изаберите шта да задржите“, изаберите опцију „Задржи личне датотеке и апликације“ и наставите са процесом подешавања. Када се Виндовс инсталира, покушајте поново да приступите верзијама Инсидер Превиев-а.Надамо се да ће једно од ових решења радити за вас и да ћете моћи да почнете са Виндовс Инсидер Превиев верзијама. Ако не, увек постоји могућност да ће Мицрософт објавити исправку у будућем ажурирању.

бесплатни снимач видео позива за Скипе не ради

Програм Виндовс Инсидер омогућава вам да тестирате необјављене верзије оперативног система Виндовс 10. Ово је формални процес и могућност да пријавите се за Инсајдерски програм уграђен у систем. Међутим, ако нисте у могућности да се региструјете због Започети дугме је засивљено, ево шта треба да урадите да бисте га укључили.Дугме

Дугме „Започните“ је засивљено – Виндовс Инсидер Буилдс

Дугме Старт је обично онемогућено када телеметрија није омогућена. Телеметрија или дијагностичка функција омогућава Мицрософт-у да прикупља податке из Виндовс-а, тј. дијагностичке податке.

  1. Омогућите пуне дијагностичке податке
  2. Омогућите податке телеметрије преко регистра
  3. Користите смернице групе да бисте омогућили телеметрију

Корисници Виндовс-а морају у потпуности омогућити ову функцију да би Започети дугме.

1] Омогућите пуне дијагностичке податке

Омогућите пуне дијагностичке податке у оперативном систему Виндовс 10

Да бисте омогућили потпуну телеметрију, идите на Подешавања > Приватност > Дијагностика и повратне информације > Дијагностички подаци. Изаберите опцију 'Пуна'.

За инсајдере је од виталног значаја да изврше потпуну процену тренутног система и помогну Мицрософту да разуме грешке и поправи их пре коначног издања.

2] Омогућите податке телеметрије преко регистра

Омогућите потпуну дијагностичку телеметрију

Виндовс 10 искључује лупу

Ако волите да уређујете преко регистра, и то је лако. Ово је корисно ако желите да даљински омогућите ову функцију на рачунару који је повезан на локалну мрежу. Можете чак и да извезете кључ регистратора, а затим да га инсталирате на више рачунара.

отворен Уредник регистра , и иди на-

ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ Политика софтвера Мицрософт Виндовс ДатаЦоллецтион

Десни клик Прикупљање података , кликните на Ново, а затим кликните ДВОРД ( Страна 32) Значење.

назови то као АлловТелеметри , а затим притисните Ентер.

Двапут кликните на АлловТелеметри, сет вредност као 3 , а затим кликните на ОК.

Поновите исто за:

ХКЕИ_ЦУРРЕНТ_УСЕР Политика софтвера Мицрософт Виндовс ДатаЦоллецтион

Мораћете поново да покренете рачунар да бисте видели промене.

3] Смернице групе за омогућавање телеметрије

Да бисмо поставили телеметријски ниво 3, односно пуну дијагностику, можемо користити и уређивач групних смерница.

Тип гпедит.мсц на командној линији и притисните Ентер да бисте покренули уређивач смерница групе.

У конзоли за управљање смерницама групе идите на

Конфигурација рачунара > Административни предлошци > Виндовс компоненте > Прикупљање података и верзије за преглед.

дупли клик Дозволи телеметрију . У пољу Параметри поставите ниво као 3 , а затим кликните на ОК.

како увући метке у ПоверПоинт

Након што поставите потпуне дијагностичке податке или податке телеметрије, дугме више неће бити сиво.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Релатед Реадинг : Ваш Мицрософт налог захтева пажњу да бисте примили верзије Инсајдерског прегледа .

Популар Постс