Бесплатни софтвер за перформансе игара за Виндовс рачунар

Free Software Boost Gaming Performance Windows PcОвај бесплатни софтвер Гаме Боостер ће вам помоћи да побољшате и побољшате перформансе вашег Виндовс 10/8/7 ПЦ игара. Прочитајте рецензију и преузмите их бесплатно.

Као ИТ стручњак, препоручујем коришћење бесплатног софтвера за перформансе игара за ваш Виндовс рачунар. Овај софтвер може да вам помогне да побољшате ваше искуство играња оптимизовањем перформанси вашег рачунара. Доступни су многи бесплатни софтвери за перформансе игара, па обавезно изаберите онај који је компатибилан са оперативним системом вашег рачунара.Када инсталирате бесплатни софтвер за перформансе игара, мораћете да га конфигуришете тако да задовољи ваше потребе за играњем. Ово се може урадити прилагођавањем поставки софтвера тако да одговарају спецификацијама вашег рачунара. Након што конфигуришете софтвер, можете почети да га користите да бисте побољшали своје искуство играња.Већина бесплатних софтверских програма за перформансе игара нуди низ функција које се могу користити за побољшање вашег искуства играња. На пример, неки програми могу да помогну у побољшању брзине кадрова на рачунару, док други могу побољшати квалитет слике. Обавезно експериментишите са различитим функцијама софтвера да бисте пронашли оне које вам најбоље одговарају.

отпремање онедриве камере

Ако нисте задовољни резултатима које добијате од бесплатног софтвера за перформансе игара, увек можете да га деинсталирате и испробате други програм. Са толико доступних бесплатних софтверских програма за перформансе игара, сигурно ћете пронаћи онај који одговара вашим потребама и пружа вам искуство играња које желите.Ако сте играч, сигурно сте искусили овај проблем. Временом, наши рачунари са оперативним системом Виндовс 10/8/7 акумулирају много ствари на чврстом диску и игре неће радити као некада. Нарочито ако су ваше игре сложене и захтевају више ресурса. Срећом, имамо решење за исти проблем. Можете користити добар бесплатни софтвер за перформансе игара

Када говоримо о лошим играчким перформансама, мислимо на следеће главне аспекте: кашњење у играма, низак ФПС , испрекидана репродукција, испрекидана игра, изобличен аудио или видео квалитет. Испод је листа бесплатних софтвер за убрзање игре што може да убрза ваш Виндовс рачунар и побољша перформансе играња.Гаме Боостер софтвер за побољшање перформанси играња

Пре него што погледате бесплатни софтвер, можете погледати како побољшати перформансе игара на Виндовс 10. Овај пост нуди неке опште савете за побољшање играња игара на рачунару.

бесплатна Интернет заштита за Виндовс 10

1] ГБоост

Када укључимо рачунар или покренемо игру на њему, многи други програми раде истовремено у позадини, што очигледно успорава систем. Овај бесплатни софтвер за убрзање игара за Виндовс ће вам помоћи у томе. ГБоост привремено затвара све остале покренуте апликације и дозвољава само оне које су неопходне за игре. То је једноставан програм без компликованог интерфејса, само кликните на дугме Боост и он ће извршити потребне промене. Међутим, промене нису трајне и стога су ваш рачунар и његове конфигурације безбедни.

2] Тоолвиз ГамеБоост

Као што име говори, овај алат је посебно дизајниран да побољша ваше искуство играња. Алат убрзава перформансе играња вашег рачунара тако што прави мала подешавања. На пример; онемогућава планирана ажурирања Виндовс-а док играте, што свакако помаже у брзини. Тоолвиз ГамеБоост такође зауставља аутоматско откривање проксија или пречица на тастатури јер успоравају ваш рачунар и утичу на брзину игре. Тоолвиз Гамебоост такође прави привремене промене које је лако опозвати.

како направити ливе цом емаил

3] Фусион Утилити

Софтвер за перформансе игара

Дизајниран посебно за оптимизацију вашег рачунара, Фусион Утилити чини ваш АМД систем бржим и бржим. Једним кликом програм прекида друге процесе који раде у позадини. Учињене промене су привремене и реверзибилне. Тако, Фусион Утилити користи напредне технологије убрзања као што су убрзање чврстог диска и аутоматско подешавање, које олакшавају рад са вашим Виндовс рачунаром, чиме се побољшава ваше искуство играња. Поред тога, овај програм вам такође омогућава да прилагодите своје корисничке профиле за индивидуалну оптимизацију.

4] ГамеФире Игра Ватра

Ово је поново програм који морате имати за Виндовс ПЦ играче. Доступан је у бесплатној и плаћеној верзији. Док бесплатна верзија садржи све потребне алате, плаћена верзија свакако има неке додатне функције. Инсталирајте овај програм на свој рачунар и кликните на дугме „Омогући режим игре“. Програм затим прави неопходне измене и поједностављује игру без икаквих проблема. Витх Игра Ватра , можете прилагодити подешавања и додати своје омиљене игре на листу, што вам даље омогућава да директно покренете игре. Програм такође има опцију системске дијагностике која вам даје детаљан извештај о статусу вашег рачунара.

5] Висе Гаме Боостер

виндовс упдате грешка 643

Висе Гаме Аццелератор посебно дизајниран да побољша играчко искуство корисника Виндовс рачунара. Приморава системске ресурсе да се фокусирају само на покренуту игру и затвара све остале непотребне програме. Укључује четири главне карактеристике: Листа игара, Оптимизујте свој рачунар, Оптимизујте систем и Оптимизујте услугу. Листа игара вам помаже да тражите локалне игре и директно их покренете; Систем Оптимизер оптимизује релевантна подешавања на вашем рачунару, док Процесс Оптимизер зауставља нежељене програме који се покрећу у позадини, чиме се убрзава ваш рачунар.

6] Разер Цортек Гаме Боостер

Главне карактеристике овог алата укључују максимално искориштавање ресурса за своју игру, елиминисање других непотребних задатака у току и омогућавање лакшег рада рачунара. Поред тога, овај програм вам пружа статистику вашег рачунара након што завршите сесију играња. Као и други слични алати, направљене су промене Разер Цортек Гаме Боостер су такође привремени, плус аутоматски поништава промене. То значи да ће након што завршите сесије играња, рачунар вратити на оригинална подешавања. Да бисте користили овај алат, потребно је да га инсталирате на рачунар и креирате налог са њима. Након регистрације и верификације налога, можете почети да оптимизујете свој рачунар.

Осим ових оптимизатора, неки други алати вам такође могу помоћи да побољшате своје искуство играња на вашем Виндовс рачунару. Неки од ових алата укључују заштитник игре што такође помаже да заштитите лозинком све ваше игре менаџер игре који организује, ажурира и управља вашим омиљеним играма. ГамеСаве помоћи ће вам да направите резервну копију и вратите сачуване игре.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Игре се споро учитавају на Виндовс рачунару ? не брини, Ево начине да их поправите.

Популар Постс