Бесплатне услуге анонимног дељења датотека - делите датотеке без отварања налога

Free Anonymous File Sharing Services Share Files Without Creating An AccountЛиста бесплатних анонимних услуга за дељење датотека које вам омогућавају да делите датотеке без отварања налога. Датотеке се бришу са сервера након неколико дана.

Када је у питању дељење датотека, постоји много различитих опција. Али ако тражите услугу која је анонимна и не захтева да отворите налог, онда имате среће. Постоји неколико различитих бесплатних анонимних услуга за дељење датотека које одговарају овом рачуну. Једна од најпопуларнијих опција је СендСпаце. Уз СендСпаце, можете да отпремате датотеке величине до 300 МБ без потребе да креирате налог. Све што треба да урадите је да унесете своју адресу е-поште, одаберете датотеку за отпремање, а затим кликнете на дугме „Пошаљи датотеку“. Прималац датотеке ће тада добити е-поруку са везом за преузимање датотеке. Још једна одлична опција је Филе Дроппер. Помоћу Филе Дроппер-а можете да отпремате датотеке величине до 5 ГБ без отварања налога. Све што треба да урадите је да изаберете датотеку за отпремање, унесете своју адресу е-поште, а затим кликнете на дугме 'Учитај датотеку'. Прималац датотеке ће тада добити е-поруку са везом за преузимање датотеке. Дакле, ако тражите бесплатан и анониман начин за дељење датотека, онда ове две услуге свакако вреди проверити.Баш као што желиш останите анонимни док претражујете интернет , многи корисници желе да ураде исто за Дељење датотека . Докле год имамо тоне услуге дељења датотека на интернету постоји врло мало материјала који дозвољава анонимно дељење. У овом посту истичемо бесплатно анонимно дељење датотека који вам омогућавају да делите датотеке без отварања налога.Бесплатне услуге анонимног дељења датотека

Услуге анонимног дељења датотека

Сигуран сам да јасно разумете када кажем „Анонимно“. Све што вам треба је веза на крају коју можете поделити са било ким. Особа преузме датотеку и онда вас није брига. Ове датотеке се обично бришу са сервера и никада их више не могу пронаћи.1] Фирефок Сенд [2 ГБ] сенд.фирефок.цом

Мозилла Фирефок Субмит Услуга вам омогућава да шаљете датотеке од 2 ГБ без праћења. Само превуците и отпустите датотеку, изаберите везу, прилагодите неколико опција и готови сте.

2] ВеТрансфер.цом [2 ГБ + 2 недеље]

Међу најпопуларнијим категоријама услуга за дељење датотека, баш као и Фирефок Сенд, можете га користити за слање датотека било ког формата. Ограничење је максимално 2 ГБ, датотека ће бити доступна две недеље. Онемогућите слање Фирефок-а. Не морате да постављате никаква ограничења на основу броја преузимања или дана. То је згодно у овим ситуацијама.

3] СендГБ.цом [4 ГБ + 7 дана]

Када већина услуге ограничава величину датотеке на 2 ГБ, ова вам омогућава да пошаљете 4 ГБ података. Ако имате више датотека, можете их зиповати и отпремити овде. Нема ограничења за пренос података, али можете да делите са највише 20 људи. Након седам дана, датотека се брише са својих сервера. Као и Фирефок Сенд и ВеТранфсер, можете додати лозинку да бисте сачували датотеке. Услуга такође нуди опцију „Самоуништење“. Када сви чланови отпреме датотеку, она ће бити избрисана. Све датотеке су шифроване 256-битном АЕС енкрипцијом.4] Волафиле.орг [20 ГБ + 2 дана]

Тражите бесплатно решење које вам такође омогућава да ћаскате? Волафиле је модерна услуга за хостовање датотека. Они вам омогућавају да направите просторију у коју можете да отпремате датотеке. Датотеке се чувају два дана и могу бити максимално 20 ГБ по датотеци. Такође можете да делите собу са другима како би они могли да допринесу отпремању датотека. Услуга изгледа обећавајуће и најбоља је за оне који желе да деле велике датотеке и не смета им кратак период. Ово је мој омиљени од свих анонимних сајтова за хостовање датотека.

5] Опенлоад.цо [1-10 ГБ + 60 дана]

Првобитно направљен за видео, ова датотека вам омогућава да делите видео датотеке величине до 10 ГБ. Међутим, постоји квака; морате му дозволити да конвертује видео записе. Такође, ево листе подржаних датотека:

  • Аудио: МП3; ААЦ; Огг Опус; ВебМ Ворбис; ВебМ Опус; ВАВ-ПЦМ
  • Видео: МП4; ВебМ; Огг Тхеори
  • Документи: .хтмл; .пхп .тект

6] Филедроппер.цом [5 ГБ + ограничење за отпремање]

Ако желите да датотеке остану све док их неко преузима; Филе Дроппер је направљен посебно за вас. Можете да отпремите датотеку величине до 5 ГБ. Услуга прати број преузимања. Ако се датотека не отпрема једном у 30 дана, биће избрисана.

7] Онионсхаре.орг [Тор шифровање]

Овај се мало разликује од осталих. Уместо да зависи од онлајн сервера, користи ваш рачунар и Тор за шифровање. Можете преузети и инсталирати апликацију ОнионСхаре на мацОС и Виндовс. Након покретања сервера, превуците датотеку. Затим направите везу и поделите са било ким.

ово није важећи кључ канцеларијског производа

Биће створена јединствена веза коју није лако запамтити или погодити. Међутим, крајњи корисник ће морати да га отвори у ТОР претраживачу да би преузео датотеке. Постављате датотеке на свој рачунар. Прималац не захтева ОнионСхаре. Отварање адресе у Тор претраживачу је све што је потребно за преузимање датотеке.

8] Захтев за Дропбок датотеку - дропбок.цом/рекуестс/

Док Дропбок захтева налог, Филе Рекуест ради управо супротно. Ако желите да вам други шаљу податке, али да останете анонимни, можете користити Филе Рекуест. Креира отпремач датотека за крајње кориснике и они могу да вам шаљу датотеке. Отпремљене датотеке ће бити доступне на вашем Дропбок налогу.

Све док ваш Дропбок налог има довољно простора за складиштење, величина датотеке је неограничена.

9] Уплоадфилес.ио [5 ГБ + 30 дана]

Можете безбедно да делите датотеке величине до 5 ГБ током 30 дана. То је тако једноставно. Осим тога, сервис вам нуди и могућност продаје фајлова, партнера и тако даље. Када се користи без налога, нећете моћи да га избришете до тада.

10] Гофиле.ио [Неограничено + 60 дана]

Иако услуга не намеће никаква ограничења величине датотеке, она жели да буде активна. Добићете е-поруку пре брисања. Дакле, ако желите да ресетујете, преузмите га поново. Поред тога, пренос датотеке је шифрован.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Коју бесплатну приватну услугу дељења датотека користите? Обавестите нас о томе у коментарима.

Популар Постс