Поправи грешку 0к80240034 за инсталирање Виндовс Упдате није успео

Fix Windows Update Failed Install Error 0x80240034Погледајте овај пост ако добијате „Виндовс Упдате није могуће инсталирати“ код грешке 0к80240034, ВУ_Е_ДОВНЛОАД_ФАИЛЕД константну поруку о грешци на рачунару са оперативним системом Виндовс 10/8/7.

Виндовс Упдате је витална компонента оперативног система Виндовс. Помаже да ваш систем буде ажуриран са најновијим безбедносним закрпама и ажурирањима софтвера. Нажалост, понекад Виндовс Упдате не успе да инсталира исправке, а једна од најчешћих грешака је 0к80240034. Постоји неколико различитих начина да поправите ову грешку, али најчешћи је да једноставно поново покренете рачунар и покушате поново. Ако то не успије, можете покушати да покренете Виндовс Упдате Троублесхоотер или можете сами ручно да инсталирате исправке. Ако и даље имате проблема, постоји неколико других ствари које можете испробати, али на крају ћете можда морати да контактирате Мицрософт подршку за даљу помоћ.Када ажурирате Виндовс, ако добијете код грешке, Виндовс Упдате није могао да инсталира грешку 0к80240034 , онда се то догодило због чињенице да су услуге ажурирања у неком тренутку престале да раде. Такође можете видети константу грешке ВУ_Е_ДОВНЛОАД_ФАИЛЕД са описом да Преузимање ажурирања није успело . То може бити због истека времена, дуплих ажурирања, немогућности инсталирања итд. У овом посту нудимо могуће исправке које би вам могле помоћи да решите овај проблем.0к80240034

Виндовс Упдате није успео да инсталира грешку 0к80240034

1] Поново покрените рачунар и покушајте поново.Само поново покрените Виндовс 10 рачунар и поново покрените Виндовс Упдате. Често се проблеми решавају сами од себе и то може бити једноставна грешка на мрежи или рачунару која се решава аутоматски.

ресетовати минецрафт

2] Избришите датотеке из фасцикле за дистрибуцију софтвера и Цатроот2

Када Виндовс преузима ажурирања, она се чувају у посебној фасцикли која се зове СофтвареДистрибутион. Пратите ову процедуру да обришите садржај фасцикле СофтвареДистрибутион . Такође можете ресетовати Фасцикла Цатроот и Цатроот2.3] Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.

итунесхелпер

Покрените овај уграђени Виндовс Упдате Троублесхоотер да бисте решили најчешће проблеме са ажурирањем у Виндовс 10.

4] Очистите привремене датотеке и системске датотеке

Виндовс 10 долази са Значење складиштења функција која може било аутоматски обришите све привремене датотеке са рачунара или то можете учинити ручно.

Када покрећете ручно, обавезно проверите фасцикле, као што су преузимања, у које настављате да преузимате датотеке. Ово осигурава да нећете избрисати важне датотеке.

5] Онемогућите антивирус током инсталације

Овај код грешке је означен као често позиван од стране екстерних алата. Могуће је да су ваше датотеке у реду и да је узрок антивирусни програм. Можете да онемогућите антивирусни и безбедносни софтвер ако ажурирање не иде глатко. Можете да онемогућите такав софтвер или да га потпуно деинсталирате док не решите проблеме са ажурирањем.

6] Покрените алатку ДИСМ

Када покренете алатку ДИСМ (Деплоимент Имагинг анд Сервицинг Манагемент), она врати слику система Виндовс и ресетујте компоненте Виндовс Упдате на Виндовс 10. Све системске недоследности и оштећење треба да буду исправљене. Можете користити Поверсхелл или командну линију за покретање ове команде.

7] Покрените проверу системских датотека

То ће бити поправити оштећене или оштећене Виндовс датотеке. Мораћете да покренете ову команду са повишеног ЦМД-а, односно из командне линије која је покренута са администраторским привилегијама.

8] Користите алатку за креирање медија или ИСО

бесплатни софтвер за редакцију

Ако ништа друго не ради, предлажемо да користите Алат за креирање медија или Виндовс 10 ИСО да бисте инсталирали ажурирање функције. Међутим, уверите се да су сви ваши драјвери и хардвер компатибилни са ажурирањем функције.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Обавестите нас да ли вам је неки од ових савета помогао да решите проблем са грешком Виндовс Упдате 0к80240034.

Популар Постс