Поправи МСИ.ЦентралСервер.еке - абнормалну грешку на МСИ уређајима.

Fix Msi Centralserver Exe Nenormal Naa Osibka Na Ustrojstvah Msiнедефинисан

МСИ уређаји су склони грешкама, а једна од најчешћих је грешка МСИ.ЦентралСервер.еке. Ова грешка може бити узрокована разним стварима, али најчешћа је оштећена или оштећена датотека. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте исправили ову грешку. Први је да покренете чистач регистра. Ово ће скенирати ваш регистар и поправити било коју од оштећених или корумпираних датотека које узрокују грешку. Ако чистач регистратора не поправи грешку, мораћете ручно да поправите датотеку МСИ.ЦентралСервер.еке. Ово се може урадити отварањем датотеке у уређивачу текста и заменом оштећених или оштећених редова редовима из радне копије датотеке. Када замените оштећене или оштећене линије, требало би да сачувате датотеку, а затим поново покрените рачунар. Грешка МСИ.ЦентралСервер.еке би сада требало да буде исправљена.Овај пост пружа решења за поправку МСИ.ЦентралСервер.еке не ради исправно грешка на МСИ уређајима. МСИ.ЦентралСервер.еке је извршни фајл који покреће МСИ Центер. То је платформа са свим ексклузивним функцијама које нуди МСИ. Користећи апликацију, можете бирати између различитих режима игре, подешавати брзину вентилатора, омогућити/онемогућити режим игре и још много тога. Али у последње време, многи корисници се жале да је МСИ.ЦентралСервер.еке ненормална грешка. Срећом, можете пратити неколико једноставних корака да бисте исправили ову грешку.МСИ.ЦентралСервер.еке не ради исправно

Поправи МСИ.ЦентралСервер.еке - абнормалну грешку на МСИ уређајима.

Да бисте исправили абнормалну грешку МСИ.ЦентралСервер.еке на свом МСИ уређају, следите ове кораке: 1. Поново покрените услугу МСИ Центер.
 2. МСИ сервисни центар
 3. Покрените МСИ Центер као администратор
 4. Решавање проблема у режиму чистог покретања
 5. Поново инсталирајте МСИ Центер

Погледајмо их сада детаљно.

1] Поново покрените услугу МСИ Центер.

Поново покрените МСИ услугу.

Ако грешка и даље није отклоњена, поново покрените услугу МСИ Центер. Ово ће успоставити нову везу са серверима. Ево како да то урадите:како обрисати Виндовс слике сигурносне копије прозора 10
 • Притисните Кренути , Претрага Услуге , и отворите га.
 • Померите се надоле и пронађите МСИ центар сервис .
 • Кликните десним тастером миша на услугу и изаберите поново покренути .

2] Вратите МСИ центар

МСИ сервисни центар

Грешка би вероватно могла да лежи у главним датотекама апликације. Да бисте ово поправили, вратите апликацију МСИ Центер. Ево како да то урадите:

 1. клик Виндовс тастер + И отворен Подешавања .
 2. Пребаците на Апликације > Инсталиране апликације > МСИ Центар .
 3. Померите се надоле и кликните на Репаир .

3] Покрените МСИ Центер као администратор

Покрени епске игре као администратор

Покретање МСИ центра као администратора осигурава да се апликација не сруши због недостатка дозвола. Ево како да то урадите:

 1. Десни клик на МСИ.ЦентралСервер.еке фасциклу датотека на вашем уређају.
 2. Притисните Карактеристике .
 3. Пребаците на Компатибилност таб
 4. Проверите опцију Покрените овај програм као администратор .
 5. Притисните ФИНЕ да сачувате промене.

4] Решавање проблема у стању чистог покретања

нет боот

Апликације трећих страна понекад могу узроковати пад апликација. Да бисте ово поправили, извршите Цлеан Боот како бисте били сигурни да се оперативни систем покреће са што мање системских датотека и драјвера уређаја. Ево како можете извршити чисто покретање:

 1. Кликните на почетак, потражите конфигурација система и отвори га.
 2. Пребаците на Генерал картицу и проверите Селективно лансирање опција и Учитајте системске услуге Варијанта испод њега.
 3. Затим идите на Услуге картицу и означите опцију Сакриј све Мицрософт услуге .
 4. Притисните Онемогући све у доњем десном углу и кликните Применити Онда Ок да сачувате промене.
 5. Ако МСИ Центер ради глатко у стању чистог покретања, ручно омогућите један процес за другим и видите који кривац вам ствара проблеме. Када га идентификујете, морате да онемогућите или уклоните софтвер који користи овај процес кривца.

5] Поново инсталирајте МСИ Центер.

Ако вам ниједан од ових корака не може помоћи, размислите о поновној инсталацији Пхотосхопа. Користите МСИ алат за уклањање да га деинсталирате, а затим преузмите најновију верзију МСИ Центра и инсталирајте је.

Исправити: МСИ Драгон Центер не ради на Виндовс-у

Шта је МСИ Драгон Центер и да ли ми треба?

МСИ Драгон Центер је унапред инсталирана апликација која се подразумевано инсталира на сваки МСИ уређај. Корисници могу да користе ову апликацију да искористе различите функције лаптопа и да га учине више оријентисаним на продуктивност. Можете да контролишете функције свог уређаја, укључујући РАМ и коришћену меморију, температуре ЦПУ-а и ГПУ-а, режиме игре и још много тога.

Да ли ми треба МСИ центар за мистично светло?

Мистиц Лигхт је свеобухватан РГБ софтвер који корисници могу преузети директно са МСИ веб локације или из апликације МСИ Центер. Контролишите РГБ осветљење и ефекте вашег МСИ уређаја и других производа. Мистичне светлосне грешке се обично јављају због застарелих БИОС-а и графичких драјвера. Међутим, познато је да проблеми са хардвером узрокују овај проблем.

Да ли је МСИ најбољи за играње?

МСИ сваком играчу доноси рачунаре и лаптопове за игре са најбољим перформансама. Ови уређаји су направљени имајући на уму играче; То су карактеристике и вештине игре. МСИ нуди све производе, укључујући рачунаре за игре, лаптопове за игре, рачунаре у торањском, РГБ рачунаре итд.

МСИ.ЦентралСервер.еке ради ненормално
Популар Постс