Датотека је превелика – датотека је превелика за циљни систем датотека.

File Too Large File Is Too Large

Погледајте овај пост ако не можете да копирате велике датотеке веће од 4 ГБ на УСБ диск или СД картицу и добијете поруку - Датотека је превелика, датотека је превелика за циљни систем датотека.

Датотека је превелика за циљни систем датотека. Ово је уобичајена грешка када покушавате да копирате или преместите датотеку са једне локације на другу. Систем датотека на циљном уређају није у могућности да сачува датотеку. Постоји неколико начина да поправите ову грешку. Први начин је да покушате да копирате датотеку на другу локацију. Ово ће често радити ако систем датотека на циљном уређају није у могућности да сачува датотеку. Други начин је да покушате да преместите датотеку на другу локацију. Ово ће често радити ако систем датотека на циљном уређају није у могућности да сачува датотеку. Трећи начин је да покушате да избришете датотеку. Ово ће често радити ако систем датотека на циљном уређају није у могућности да сачува датотеку.Овај пост ће вам помоћи ако не можете да копирате велике датотеке веће од 4 ГБ на УСБ диск или СД картицу и добијете поруку - Датотека је превелика, датотека је превелика за циљни систем датотека. порука када копирате велику датотеку.Недавно када сам копирао зип датотеку од 4,8 ГБ са рачунара са оперативним системом Виндовс 10 на нови УСБ диск од 8 ГБ, добио сам Датотека превелика грешка порука. Ако добијете такву поруку, чак и ако знате да има довољно простора за датотеку, потребно је да урадите следеће да бисте успешно копирали датотеку.

Датотека је превелика, датотека је превелика за циљни систем датотека.Велике су шансе да је УСБ стицк форматиран у ФАТ32. Овај систем датотека сада има уграђено ограничење величине појединачне датотеке коју може да садржи. То је 4 ГБ. Дакле, док заједно може да има датотеке величине до 1ТБ, појединачно не може да пређе 4ГБ. Због тога ћете морати да промените систем датотека у НТФС.

Датотека је превелика за циљни систем датотека

Повежите УСБ и отворите Филе Екплорер. Сада кликните десним тастером миша на слово УСБ диска и изаберите Формат . Када се дијалог отвори из падајућег менија система датотека, изаберите НТФС уместо тога ФАТ32 .Изабери Брзо форматирање и ударио Почетак дугме.

Алтернативно, можете отворите повишени командни редак и покрените следећу команду:

|_+_|

Где је Кс слово диска. На пример, у мом случају јесте господин па би команда била:

Виндовс 10 заглављен на екрану за пријављивање
|_+_|

Када се процес заврши, покушајте сада да копирате.

Сигуран сам да можете копирати датотеку.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезана читања:

  1. Безбедно уклањање хардвера не ради
  2. Поново монтирајте избачени УСБ диск у Виндовс-у без физичког поновног повезивања .
Популар Постс