Како да укључите/искључите функцију фокусираног поштанског сандучета у Оутлоок-у

How Turn Off Focused Inbox Feature OutlookФокусирано пријемно сандуче чува све важне поруке е-поште, док Остало чува све остало. Научите како да омогућите/онемогућите ову функцију у Оутлоок, Оутлоок.цом и ОВА.

Фокусирано пријемно сандуче је функција у програму Мицрософт Оутлоок која вам помаже да се фокусирате на е-поруке које су вам најважније. Одваја ваше пријемно сандуче на две картице — Фокусирано и Остало. Ваши најважнији е-поруци су на картици Фокусирано, док остали остају лако доступни – али ван пута – на картици Остало. Имаћете контролу над тим шта се дешава са могућношћу да пребаците имејл са једне картице на другу или чак потпуно искључите Фокусирано пријемно сандуче. Ево како да укључите или искључите функцију Фокусирано пријемно сандуче у Оутлоок-у: 1. Отворите Оутлоок и кликните на картицу Приказ. 2. Кликните на дугме Фокусирано пријемно сандуче у одељку за изглед. 3. Изаберите Фокусирано пријемно сандуче да бисте га укључили или искључили. Када је Фокусирано пријемно сандуче укључено, видећете две картице у пријемном сандучету — Фокусирано и Остало. Ваши најважнији е-поруци ће бити на картици Фокусирано, док ће остали остати лако доступни – али ван пута – на картици Остало. Увек можете да преместите имејл са једне картице на другу или чак потпуно искључите Фокусирано пријемно сандуче.Разврставање е-поште може бити застрашујући задатак за неорганизоване људе. Срећом, већина услуга е-поште нуди могућност да прецизирате и организујете е-поруке које су им најважније. Фокусирано поштанско сандуче је једно од ових побољшања и објављено је за Мицрософт Оутлоок, Оутлоок.цом и Оутлоок на веб клијентима.Сврха увођења ове функције је да помогне Оутлоок клијентима да се фокусирају на најважније ставке у свом поштанском сандучету премештањем небитних ставки у засебну фасциклу „Остало“. Ово олакшава кориснику Оутлоок-а да прати долазну е-пошту без посете другој фасцикли. Хајде да видимо како да омогућимо фокусирање долазних порука у Оутлоок-у.

Омогућите или онемогућите фокусирано поштанско сандуче у Оутлоок-у

Отворите Оутлоок и задржите показивач миша преко картице Приказ на интерфејсу траке. Затим пронађите и изаберите ' Прикажи пријемно сандуче 'Варијанта.Фокусирано поштанско сандуче у Оутлоок-у

Виндовс 10 Ентерприсе ИСО

ИН Фокусирано и Остало картице треба да вам буду видљиве у интерфејсу траке програма Оутлоок. Ако постоји долазна порука, функција ће вас обавестити о томе. Можете да га усмерите на Фокусирано пријемно сандуче или Остало, или да прелазите са једне картице на другу у било ком тренутку.Ако желите да прилагодите ова подешавања. На пример, промените редослед организовања порука, а затим у свом пријемном сандучету изаберите картицу Фокусирано или Друго и кликните десним тастером миша на поруку коју желите да преместите.

Ако желите да преместите поруку из „Фокусирано“ у „Остало

Популар Постс